Kızlar kayınvalideme eşimle tartıştık deyip çağırmayı düşünüyorum sonra olanları anlatayım diyorum ama birine söylemem lazım bu olayı evde oturup gelmesini bekleyemem çocuklarlada doğru düzgün ilgilenemiyorum sürekli elim titriyor
bi komşun arkadaşın falan yok mu 1-2 saatliğine baksınlar çocuklarakızlar kimden yardım istiyim peki otelemi gidiyim iş yerine gitmeyi çok düşündüm ama rezillik çıksın istemiyorum , hemde çocukları evde nasıl bırakıyım
bize söyledinya yetmezmi. Kayınvaliden gelip ne yapacak , sakinleşip gelimiş kocayı dahada köpürtecek
kızlar kimden yardım istiyim peki otelemi gidiyim iş yerine gitmeyi çok düşündüm ama rezillik çıksın istemiyorum , hemde çocukları evde nasıl bırakıyım
[sıze=3]kimseden yardım isteme
otur evınde eşini ikna etmenın yollarını ara.
Illaki birilerine kendını rezil etmene gerek yok
bır başkası daha bilirse
eşin kesin boşar seni
kendısı bile zor katlanıyorken
başkasının bildiğini bilmesi bitirir her şeyi.[/sıze]
kızlar kimden yardım istiyim peki otelemi gidiyim iş yerine gitmeyi çok düşündüm ama rezillik çıksın istemiyorum , hemde çocukları evde nasıl bırakıyım
tamam kayınvalidemi aramayacağım , yarın karşı komşudan rica ederim kısa bir süre baksın çoçuğa bende iş çıkışına gideyim
tamam kayınvalidemi aramayacağım , yarın karşı komşudan rica ederim kısa bir süre baksın çoçuğa bende iş çıkışına gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?