• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
arkadaşlar aşılamadan sonraki beta hcg değerlerim

14. gün : 266.5
16.gün :477.2
18.gün :688.3

doktor dğerlerin geç yükseliyo bir sorun var diyo.....bu şekilde ilerlerse sağlıklı bir hamilelik olma olasılığı çok düşük diyor..........mahvoldum kızlar doktorun karşısında yere yığılmamak için zor tuttu kendimi.pazartesi tekrar istedi hcg....ağlamaktan öldüm nolur sizin değerlerinizde böle yavaş yükselip birden artan oldu mu?nolur söleyin çok bekledim zaten kızlar çoooook.....senağlama
şu an herşey bomboş gözümde yemek içmek yaşamak.............
doktor 1500 olmadan değerin dış gebelik mi değil mi onu da göremeyiz dedi.....bir de dış gebelikse allahım yardım et yarabbim.....nolur değerlerinizi yazın bana........

Sena canım sakin ol. Bebişin sağlıklı ve sana tutunmaya çalışıyor inşallah. Lütfen pozitif düşün ve kendini yıpratma. Unutma stres bebeğine zarar verir.

ya nolur bilgisi olan varsa yazsın yaaaaaaaaa.....çok çaresizim......

yok günüm anlaşılan kimse derdime çare olmıcak ben de pazartesiye kadar tükenip bitecem ağlamaktan.......

arkadaşım, sen kendini böyle harap edersen bebeğine yardımcı olmazsın ki,
içini ferah tut lütfen. bol bol dua et.
moral çok önemli...

arkadaşım bu dedğini yapmak o kadar zor ki allah kimseye yaşatmasın......şu an karnımda hala ve belki haftaya olmıcak..........daha kalp atışlarını bile göremedim yavrumun....

bence herşey yoluna girecek.. öyle hissediyorum.. sen stres yapma yeter ki.. stres herşeyin negatif tetikleyicisi biliyorsun....

arkadaşlar aşılamadan sonraki beta hcg değerlerim

14. gün : 266.5
16.gün :477.2
18.gün :688.3

doktor dğerlerin geç yükseliyo bir sorun var diyo.....bu şekilde ilerlerse sağlıklı bir hamilelik olma olasılığı çok düşük diyor..........mahvoldum kızlar doktorun karşısında yere yığılmamak için zor tuttu kendimi.pazartesi tekrar istedi hcg....ağlamaktan öldüm nolur sizin değerlerinizde böle yavaş yükselip birden artan oldu mu?nolur söleyin çok bekledim zaten kızlar çoooook.....senağlama
şu an herşey bomboş gözümde yemek içmek yaşamak.............
doktor 1500 olmadan değerin dış gebelik mi değil mi onu da göremeyiz dedi.....bir de dış gebelikse allahım yardım et yarabbim.....nolur değerlerinizi yazın bana........

ya canım tam anlayadım kacla hamıle kaldın benım 20 le baslamıstı bır tekrarla bakalım

ilk değerim en üstteki canım zaten...266.5 yani
ama ben aşılama ile hamile kaldım bu arada

ilk değerim en üstteki canım zaten...266.5 yani
ama ben aşılama ile hamile kaldım bu arada

canım ne olur kendini sıkma inanıyorumki bebegin sana allahın izniyle sıkı sıkı tutunacak yeterki üzülüp canını sıkma biliyorum beklemek çok zordur ama hep olumlu düşünmeye çalış ve bol bol dua et rabbime.eminim duaların kabul olucaktır:teselli:

allah razı olsun aslıcım inşallah dediğin gibi olur ama hiç umudum yok benim.

Senacim benim tatlim...lutfen sana her alandan yazdim moral cok onemli....lutfen stresten uzak dur...anliyorum doktor dedi diye uzuluyorsun...ama daha sonuc belli degil ki kendini uzme...dinlen azicik egilme...strestenuzak dur...inan bana Allah in izni ile hicbir sey olmayacak...bu kadar insan dua ediyoruz...herseyi Allah bilir...dua et tatlim bol bol...pozitif olmaya calis bende internetten arastiriyorum simdi durumuna benzer konulari...

dua ediyorum pasifikim ama umutsuzca yani açıkcası şu an daha çok korktuğum bari dış gebelikten olmasın.....kısmette yoksa napalım rabbim nasip etmediyse....herşeye rağmen şükretmek lazım ama anneme nasıl sölicem onu düşünüyorum....dün aradı nasıl mutlu nasıl mutlu....artık ben seni merak eder dururum diyo çok ağlamıştım nezle misin dedi evet dedim ama sanki hissetti gibi geliyo nasıl sölerim ben yaaaaa.........zaten hasta allahım ona sölerken gülmem hatta dalga geçmem lazım kendimle gözümden yaşlar insede.....allahım sen sabrını ver......

bitti ceylanım herşey bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii............pazartesiye ölüm günüm gibi bekliyorum

canım kendini böyle yıpratırsan bebeğinede zararın olur ben normal yoldan hamile kalmıştım ve ilk değerim 7.14 dü bir hafta sonra 921 olmuştu belki aşılamada daha farklıdır bilemedim ama senin değerlerin hamilelik için fazlasıyla yeterli gibi geldi bana çünkü normal sınırları 0-5 arası biliyorsundur lütfen olumlu düşünmeye çalış

ama canım sen zaten aklında bitirmişsin herşeyi bak bebeğin sana güzel haberler verecek p.tesi böyle düşün olmaz mı?

sağolasın canım ama doktorum konuşurken yüzünü görseydin uzun uzun baktık birbirimize ben nolur kurtar der gibi bakıyodum ona o da yapacak bişi yok der gibi bakıyodu bana senağlama

Back