• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar nolur bana yol gösterin 🙏🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aygolge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
898
3.091
63
40
Ben 5 Ekim'de düşük yaptım kanamam bir hafta sürdü sonra bi kac gün hiç gelmedi sonra 2 gün sürüntü şeklinde oldu en son en son 17 sinde bhcg 11 düşmüştü.ama 1 haftadır göğüslerime dokunamıyorum belim ağrıyor sağ kasık ağrım var Dr a gidemedim sağlık ocağı test yapmamı söyledi 5 tane yaptım hayalet bı çizgi vardı kan verdim 5.4 çıktı acaba bhcg mi sıfırlanmadı yoksa başka bı sıkıntı mı var çok zor günler yaşadım zaten kafam allak bullak oldu nolur bana bı yol gösterin tecrübelerinizi paylaşın çok mutsuzum 😔😔😔

Ben 5 Ekim'de düşük yaptım kanamam bir hafta sürdü sonra bi kac gün hiç gelmedi sonra 2 gün sürüntü şeklinde oldu en son en son 17 sinde bhcg 11 düşmüştü.ama 1 haftadır göğüslerime dokunamıyorum belim ağrıyor sağ kasık ağrım var Dr a gidemedim sağlık ocağı test yapmamı söyledi 5 tane yaptım hayalet bı çizgi vardı kan verdim 5.4 çıktı acaba bhcg mi sıfırlanmadı yoksa başka bı sıkıntı mı var çok zor günler yaşadım zaten kafam allak bullak oldu nolur bana bı yol gösterin tecrübelerinizi paylaşın çok mutsuzum 😔😔😔
daha çok yni vucut kendini toparlamaya çalışıyordur canım stres yapma hcg sıfırlanır zamanla. bu konuda tecrübem yok ama kesin olan su vucuduna zaman tanı :)

İnan çok zor günler yaşadım hala yaşıyorum ama bu ağrılar biraz fazla geldi galiba 😔😔hiç ummadığım bı mucize yaşadım kaybetmem daha kısa sürdü ruhen de fiziken de yorgunum🙄

İnan çok zor günler yaşadım hala yaşıyorum ama bu ağrılar biraz fazla geldi galiba 😔😔hiç ummadığım bı mucize yaşadım kaybetmem daha kısa sürdü ruhen de fiziken de yorgunum🙄
Ben 3 düşük yaptım hormonlar tavan yaptığı için normale dönmesi bi kaç gün alıyo benm 1 hafta göğüslerim çok ağrımıştı

Korkma bnde 5 martta düşük yaptım. Zamanla düzelir. Moralini bozma ve fazla sıkıntı etme. Dikkatli davranışlar sergile. Bu dönemde eşinin sana desteği çok önemli ki aynı şekilde sende eşine destek ol unutmaki senin kadar o da sarsıldı..

Back
X