• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar nolur bana yardım edin sizden başka kimseye soramam!!!!

nazli44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
8
0
36
Eskişehir
şey biraz açıkca anlatmak olucak ama şimdiden özür dilerim.benim evlenmeden önce böyle bi sorunum yoktu fakat evlendik ve ilişkiye girmek çok zor oldu kızlığım bozuldu ama ara ara hala kan geliyo ve tam anlamıyla birleşme olmuyo çok acıyo ama sorunum vajinamda kaşıntı ve yanma oluyo akıntım normal kokmuyoda ama vajinamın dudak kısmında beyazlamalar var sanki ve çok korkuyorum. hemen doktora gitmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olun:(:(:(

şey biraz açıkca anlatmak olucak ama şimdiden özür dilerim.benim evlenmeden önce böyle bi sorunum yoktu fakat evlendik ve ilişkiye girmek çok zor oldu kızlığım bozuldu ama ara ara hala kan geliyo ve tam anlamıyla birleşme olmuyo çok acıyo ama sorunum vajinamda kaşıntı ve yanma oluyo akıntım normal kokmuyoda ama vajinamın dudak kısmında beyazlamalar var sanki ve çok korkuyorum. hemen doktora gitmek istemiyorum lütfen bana yardımcı olun:(:(:(

Tatlım aslında doktora gitmekten korkmaman gerekir, zaten hiç bir sıkıntımız yokken bile kontrol amaçlı gitmemiz gerekiyor. Ama önce neden olabileceğini bir düşünelim. O beyazlama dediklerin ve kaşıntı, mikrobik bişey olabilir. Doktorlar böyle durumlarda mantardan şüphe eder ama korkulacak bişey yok bunda. İlaçla tedavi edilebilen bir rahatsızlık. Bende de olmuştu. Birleşme sırasında hijyene çok dikkat etmeniz gerekiyor, özellikle eşinin. Ağrılı cinsel ilişki de bu durumdan kaynaklanabileceği gibi, vajinal kuruluk da olabilir. Stres yapıp, gerekli hazırlığı sağlayamayınca bunun olması doğal. Bence bir doktora git, bir de cinsel birlikteliği zorunlu görme, istemiyorsan da isteyene kadar yapma. Eşin de sana yardımcı olsun. Tam anlamıyla uyarım sağlanmadan yaşadığınız cinsellik, sana acı verir çünkü. Bir de hiç korkma, zaten hamilelik döneminde kanka olacaksın jinekologlarla ;)

canım muhtemelen mantardır o beyazlamalar tedavisi çok basit ancak bir an önmce git dr a eşine de bulaşabilir çünkü hapla tedavisi var dr a da danışabilirsin birleşmede ki acı ve yanmayı aynı sorun ben de de var bir ara özel kremler var onlardan kullandım ama yeteri kadar uyarılmadan yaşanan ilişki de oluyor sıkma canını anlaşılan daha yeni evlisin

canım doktora git yoksa eşinde sende soğursunuz herşeyden, ufacık bi tedavi gerektiriyordur belkide boşuna çekinmişim dersin sonra, acil şifalar. :61:

mantar gibi.. ama koku yok demişsin... mantarda kokuda olur diye biliyorum .. doktora gitmeye hiiç çekinme evlendin ya artık alış inan daha önce doktor görmeyen mahremini görmeyen doktor kalmıyor :)))) alışırsın zor gelmiyor 2-3 gidiş sonrası...

evet daha yeni evliyim 2 hafta oldu ama doktordan çok utanıyorum yani anlatsam sadece açmasam olmaz mı:):) bu arada hepinize teşekkür ederim cvp verdiğiniz için

Bu korkuyu öyle iyi biliyorum ki ilk gittiğimdeki utancımı cocuk gibi ağlayısımı...

pozizyon olarak muayene tarzı insana itici geliyor aslında korkulacak bir durum değil inan

ben1 senelik evliyim hala korkuyorum utanıyorum ama her gittiğimden sonrada

amaaan bunun için mi korkmusum diyorum...

hatta bir seferinde doktorum beni aglarken gördü:1:

neden ağlıyorsun brownim dedi,bende korkuyorum dedim

Gel hadi bakalım artık kadın olmaya alışmalısın demişti :))

bende kadın olmak ne zormus ya demiştim adam gülmüştü :1:

mutlaka doktora git,daha kötü seyler olabilir

Tatlım aslında doktora gitmekten korkmaman gerekir, zaten hiç bir sıkıntımız yokken bile kontrol amaçlı gitmemiz gerekiyor. Ama önce neden olabileceğini bir düşünelim. O beyazlama dediklerin ve kaşıntı, mikrobik bişey olabilir. Doktorlar böyle durumlarda mantardan şüphe eder ama korkulacak bişey yok bunda. İlaçla tedavi edilebilen bir rahatsızlık. Bende de olmuştu. Birleşme sırasında hijyene çok dikkat etmeniz gerekiyor, özellikle eşinin. Ağrılı cinsel ilişki de bu durumdan kaynaklanabileceği gibi, vajinal kuruluk da olabilir. Stres yapıp, gerekli hazırlığı sağlayamayınca bunun olması doğal. Bence bir doktora git, bir de cinsel birlikteliği zorunlu görme, istemiyorsan da isteyene kadar yapma. Eşin de sana yardımcı olsun. Tam anlamıyla uyarım sağlanmadan yaşadığınız cinsellik, sana acı verir çünkü. Bir de hiç korkma, zaten hamilelik döneminde kanka olacaksın jinekologlarla ;)

her şey kadınların başında :50::50::50:

Ben de 3 hafta önce evlendim, ve aynı sorunu yaşadım. bi çok kişiden kendi başlarına da geldiğini duydum sonradan. Doktor mantar teşhisi koymuştu. Bir fitil ve canesten krem verdi. Şu an hiç bi problemim yok çok şükür, en kısa zamanda doktora gitmelisin. Çekilecek gibi bişi değil yoksa.

Ben de 3 hafta önce evlendim, ve aynı sorunu yaşadım. bi çok kişiden kendi başlarına da geldiğini duydum sonradan. Doktor mantar teşhisi koymuştu. Bir fitil ve canesten krem verdi. Şu an hiç bi problemim yok çok şükür, en kısa zamanda doktora gitmelisin. Çekilecek gibi bişi değil yoksa.

fakat bana iki tane hap ve bir tane krem verdi.krem işime yaramadı aksine bende kaşıntı yaptı kullanmayı bıraktım

tabı bı doktora gorun oncelıkle.. ama bana gore %98 mantar enfeksıyonu.. yenı evlenenlerın cogunda oluo gecmıs olsun :70:

fakat bana iki tane hap ve bir tane krem verdi.krem işime yaramadı aksine bende kaşıntı yaptı kullanmayı bıraktım

Hapı ben de kullandım. Hatta ilk olarak eczaneden yardım istedim, doktorun verdiği ilaçların benzerlerini verdi ama doktordan aldığım krem daha faydalı oldu. Bi de küçük bi detay kremi vajinanın iç kısımlarına doğru sürmeye çalış (tabi yine de çok derine gitmeye gerek yok) yüzeysel kullanınca da pek faydası olmuyor diye biliyorum. Umarım sağlığına kavuşursun. Geçmiş olsun.

canım doktora git mutlaka şuan çok önemli olmayan birşey tedavi edilmezse daha çok büyür baştan önlemini al.çok önemli bölgemiz malesef hemen mikrop kapabiliyor doktordan hepimiz utanıyoruz ama mecburuz canım hiç aksatma

kaşıntı sorunu için temizlik gerek
yani genital bölge hemen yıkanmalı
bu arada sabunu fazla abartmayın kaşııntı yapar
yanma hissi ise enfeksiyon göstergesi olabilir
yeni evliyseniz ara ara kanama olabilir

tüm yeni evlenenlerde olurmuş buna yeni evli hastalığıda dendiğini duymuştum bir an önce doktora git bence mantarsa beklemeye gelmez...........:1:

Back