Saç Kesim Şekilleri kızlar nolur bana yardım edin bıktım artıkk :((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tuubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
87
0
86
İzmir
son umudum sizlersiniz mirmirmirmir

kızlar bnm saçım ylların röflelerine maruz kalmış ve 2 senedirde sürekli boya görmüş bi saç.kıvırcık desem kıvırcık diil dalgali desem dalgalı diil böyle tülerik tülerik şekilsiz bişey yıllarca jöleyle cebelleştim dalga veriyim diye olamdı düzleştiriyorum 3 senedir ama onunda çok yakıştığını sanmıyorum böyle istiyorum ki doğal doğal dalgalarım olsun köpük ya da jöle kullanarak nasıl yapıcam bilmiyorum 26 yaşındayım nerden baksanız 15 senedir bu saç sorunuyla uğraşıyorum.maşayla dalga vermeyi denedim düzleştirip yapıyım dedim tutmadı çok ince telli saçım doğal haline maşa yapıyım dedim bu seferde kabardı nolur bana yardım edin nolur düzleştirmekten kurtulayım depresyona giricem artık lütfen yorumlarınızı bekliyorum :gitme:

sacini banyodan sonra ör ertesi sabah acarsin saclarini elinle tera bak ne güzel kivrim kivrim oluyor

birde kuru saclar icin losjonkullan sürekli boyamaktan kurumus olabilir bu elektriklendir

ben olsam uzun süre saclarima masa üzlestirici jöle sürmem en az zarar vericek cözümü bulurum sacima.Bakimini eksik etme kurumus bayaga saclarin demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…