12 şubata daha çok değil miii çok erken ama umarım gönlünce olurrEki Görüntüle 3539616
Eki Görüntüle 3539615 Altta ki awox ilk idrarla yaptim digeri de hic guvenmiyorum ama esim onu almis azonce artimed ile yaptim. Bat 12 şubat ne diyosunuz var midir?
Canim ben yumurtlamadan sonra 16. Gun adet oluyorum bu ay erken yumurtlama oldu bi de o yuzden12 şubata daha çok değil miii çok erken ama umarım gönlünce olurr
Hmm anladimm hayırlısı olsun umarım vardırCanim ben yumurtlamadan sonra 16. Gun adet oluyorum bu ay erken yumurtlama oldu bi de o yuzden
İnsallah cok sagolunHmm anladimm hayırlısı olsun umarım vardır
Pembiş duruyor inşallah o yalancı lanet testlerden degillerdirde bu ay o mucizeyi yaşarsınızEki Görüntüle 3539616
Eki Görüntüle 3539615 Altta ki awox ilk idrarla yaptim digeri de hic guvenmiyorum ama esim onu almis azonce artimed ile yaptim. Bat 12 şubat ne diyosunuz var midir?
Evet canim pembe ama yalanci pozitif diye hic dikkate almiyorum gercektenPembiş duruyor inşallah o yalancı lanet testlerden degillerdirde bu ay o mucizeyi yaşarsınız
Merhaba awox beni hiç yanıltmadı hep negatifti hiç silik dahi yoktuEvet canim pembe ama yalanci pozitif diye hic dikkate almiyorum gercekten
Canım cok net ckmıs yeni yaptığın tam olarak kaç gunun vardı benim de artık 7kaldı baksammı bılemedmEki Görüntüle 3539616
Awoxa iyi diyorlar aslında inşallah olumlu sonuçlar alırsın diğer markalarda illa falso çıkıyor ama adete kadar awoxtan devam et senEvet canim pembe ama yalanci pozitif diye hic dikkate almiyorum gercekten
Canim ben yanlis hesaplamisim ben daha erken yumurtlamisim megerse benim bat en gec 8 yani 7-8 subatta bekliyorumCanım cok net ckmıs yeni yaptığın tam olarak kaç gunun vardı benim de artık 7kaldı baksammı bılemedm
Bat 12 Şubat mı ??? Gebelik öğrenmek çok zor. Adete 8 gün varEki Görüntüle 3539616
Onda da var canim cizgi ama silik hergun sabah yapicam bakalimAwoxa iyi diyorlar aslında inşallah olumlu sonuçlar alırsın diğer markalarda illa falso çıkıyor ama adete kadar awoxtan devam et sen
O zaman çok az kalmışCanim ben yanlis hesaplamisim ben daha erken yumurtlamisim megerse benim bat en gec 8 yani 7-8 subatta bekliyorum
12 degil 7-8 subat yanlis hesaplama yapmisimBat 12 Şubat mı ??? Gebelik öğrenmek çok zor. Adete 8 gün var
Ay insallah valla dusunmekten bi hal oldumO zaman çok az kalmışbence varrr
Batlarımız arasında iku gün var in şallah sırayla mutlu haberleri alalımOnda da var canim cizgi ama silik hergun sabah yapicam bakalim
Sakince bekle canım ilk idrarlar ile tekrar dene yerinde olsam kaset testler de alırdım Çünkü madem adeta 2-3 gün var onlarda da çıkma ihtimali yüksekAy insallah valla dusunmekten bi hal oldum
Ay insallah ya biktim vallahi her ay her ay ayni stresBatlarımız arasında iku gün var in şallah sırayla mutlu haberleri alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?