• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur bakın adet mi yerleşme kanaması mı

İsteyen istedigini sorar ama siz lank die kanlı peçetenizi atıyorsunuz? En azından konu başlığına uyarı verin görmek istemeyen görmez. Evet pervasizsiniz. Gidip test almak, kan vermek varken kanlı peçete atıyorsunuz.

Kendiniz evde regl oldugu zaman eşiniz bile görmesin die peceteye sarıp çöpe atarsınız değilmi? O kadar miğde bulandırıcı ki mutfak çöpüne değil banyo çöpüne atarsınız, yani ben öyle yapıyorum l. Ama burda bir çok yabancı kadının görmesini sorun etmiyorsunuz.

Evet bi fotoyla daha karşı karsıyayız bence bacım sen bunları kaldır veyada kaldıramıyosan yardım iste kaldırılsın. Birde şu petinizin arka tarafını galiba aldınız iyice smşeyinize súrdünüz çúnkü adet olunca bile böyle sıvaslama birşey olmuyo, o pis petle arkasını şeyinize elinizle bir güzel sürdünüz 🤢

Evet bi fotoyla daha karşı karsıyayız bence bacım sen bunları kaldır veyada kaldıramıyosan yardım iste kaldırılsın. Birde şu petinizin arka tarafını galiba aldınız iyice smşeyinize súrdünüz çúnkü adet olunca bile böyle sıvaslama birşey olmuyo, o pis petle arkasını şeyinize elinizle bir güzel sürdünüz 🤢
Sen niye bu kadar inceliyorsun ya ajdkdkdk. Yorumunu okuyunca dönüp baktım, koltuğun üzerine bir güzel sermiş onları bir de Allahım akıl fikir ver.

Sen niye bu kadar inceliyorsun ya ajdkdkdk. Yorumunu okuyunca dönüp baktım, koltuğun üzerine bir güzel sermiş onları bir de Allahım akıl fikir ver.
🤣🤣 onuda dikcektimde dedimki bu kadar yeterli olur . Yoksa salonun ortasında ağır misafir gibi ağırlıyor şekilde şermiş oralara 😃

Baktım yaşı 23. Yaşına veriyorum.. ayrıca adet günü kanaması olmuş, normal regl olmuş nasıl başka birşeye bağlıyor. Hani günler öncesinde olur, sonrasında olur saglik bu korkmuş cahil atmış derim. Normal düz regl olmuş. Valla ben fotolara bakamadim.hizlica geçtim, birde incelesem sürekli gözüme gelirdi 😵‍💫

Baktım yaşı 23. Yaşına veriyorum.. ayrıca adet günü kanaması olmuş, normal regl olmuş nasıl başka birşeye bağlıyor. Hani günler öncesinde olur, sonrasında olur saglik bu korkmuş cahil atmış derim. Normal düz regl olmuş. Valla ben fotolara bakamadim.hizlica geçtim, birde incelesem sürekli gözüme gelirdi 😵‍💫
Nasıl silineceğini bilen varmı yardımcı olabilecek linclemek yerine eğer yoksa yorum atmayı keser misiniz

Nasıl silineceğini bilen varmı yardımcı olabilecek linclemek yerine eğer yoksa
Ablam yasak. Yasak olan bi şeyi de savunmayın nolur. Kurallar gereği böyle görseller paylaşamazsınız.
peki nasıl silebilirim

Back