- 1 Aralık 2023
- 40
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi birbuketcik06
Kızlar nolur cvp yazın
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaYoğun muydu lekelenmen
Evet ya
foto attım bakabilir misin genelde siyah akıntı geldiğini söylemişler benim kırmızı sanırım adetim ama hala umudum var inşallah adet değilimdir yaYoğun muydu lekelenmen
Regl kanaması bu ayrıca bu tür fotoğraf atmak yasakKızlar nolur cvp yazın bugün adet günüm 9 gün önce içime bsldı eşm bugün tam adet günüm çok az geldi adet kanamasına mı benziyor yerleşme kanaması mı sizce bu kadar geldi durdu inşallah adet değilimdir nolur dua edin nolur çok istiyoruz
Fotoyu nasıl Silcem yapamadımFotoğrafları da kaldır istersen yasak
Ay keşke paylaşmasaydım silinmiyor MuşOnu bende bilmiyorum ki gerçekten
Bunları şeyinize sürüp sürüp buraya mı attınız?
Burda her türlü soru soruluyor farkındaysanız onlar pervasız olmuyor da bn mi oluyorumYahu cidden fotoyu lank die atacak kadar pervasız olamazsınız ya nasıl geçeceğini bilemedim. Gidip test alıp kan verebilirsiniz buraya kanlı kanlı atmak yerine. Herkes görmek zorunda mı Allah aşkına.
Burda her türlü soru soruluyor farkındaysanız onlar pervasızYahu cidden fotoyu lank die atacak kadar pervasız olamazsınız ya nasıl geçeceğini bilemedim. Gidip test alıp kan verebilirsiniz buraya kanlı kanlı atmak yerine. Herkes görmek zorunda mı Allah aşkına.
Yahu cidden fotoyu lank die atacak kadar pervasız olamazsınız ya nasıl geçeceğini bilemedim. Gidip test alıp kan verebilirsiniz buraya kanlı kanlı atmak yerine. Herkes görmek zorunda mı Allah aşkına.üstelik
üstelik silmeye çalıştım olmadıpervasız
Evet siz pervasız oluyorsunuz çünkü fotoğraf çekip atıyorsunuz.Burda her türlü soru soruluyor farkındaysanız onlar pervasız olmuyor da bn mi oluyorum