• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur bakın adet mi yerleşme kanaması mı

Kızlar nolur cvp yazın bugün adet günüm 9 gün önce içime bsldı eşm bugün tam adet günüm çok az geldi adet kanamasına mı benziyor yerleşme kanaması mı sizce bu kadar geldi durdu inşallah adet değilimdir nolur dua edin nolur çok istiyoruz 😢😢😢😢😢🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Regl kanaması bu ayrıca bu tür fotoğraf atmak yasak

Adet baslamak üzere yerleşme lekesi bu şekilde olmuyor ve rengi bile adet im diye bağırıyor

Lütfen böyle resimleri paylaşmayın yasak böyle resimler yasak olmasa bile siz başka bir üyenin böyle görüntülerini görmek ister misiniz bu arada bu bariz adet ya yerleşme böyle olmaz olsa olsa üstüne görme olur ki o da çok nadir birşey

Yahu cidden fotoyu lank die atacak kadar pervasız olamazsınız ya nasıl geçeceğini bilemedim. Gidip test alıp kan verebilirsiniz buraya kanlı kanlı atmak yerine. Herkes görmek zorunda mı Allah aşkına.

Yahu cidden fotoyu lank die atacak kadar pervasız olamazsınız ya nasıl geçeceğini bilemedim. Gidip test alıp kan verebilirsiniz buraya kanlı kanlı atmak yerine. Herkes görmek zorunda mı Allah aşkına.
Burda her türlü soru soruluyor farkındaysanız onlar pervasız
Yahu cidden fotoyu lank die atacak kadar pervasız olamazsınız ya nasıl geçeceğini bilemedim. Gidip test alıp kan verebilirsiniz buraya kanlı kanlı atmak yerine. Herkes görmek zorunda mı Allah aşkına.üstelik
üstelik silmeye çalıştım olmadı

Back