kızlar, nişanlanmadan önce, erkeğin annesini arar mısınız?

bizimkilerde cok sevinir =)

hatırlandıklarını bilmek hoşlarına gıdıyor cunku

ama ciddi birsey yoksa aramaammm

duruma göre değişir, ben sevgilimin annesini aramıyorum, çünkü daha resmi olarak tanışma olmadı. sadece sevgiliyken yüz göz olmak istemem. hani söz falan olmadan kısa bi süre önce, aileler tanışsın muhabbetleri olur ya, öyle ciddi şeyler konuşuluyorsa aramak daha doğru geliyor bana.

3 yıl sevgiliydikk ne ben aradım kayınvalidemi ne de o beni aradı..şimdi nişanlandık..bayram,kandil, vs. özel günlerde ararım ama o beni hala aramaz..canı saolsun ben yine de ararımm

selam bende henuz nisanli degilim fakat 2-3 günde bir ariyorum. yurtdisinda oldugum icin özlüyorlar beni, zaten bana söylemislerdi döndügünde sk sk ara diye. simdi sevgilim de askere gidince hergun bekliyorlar aramami :)

sevgilim askere gittiğinde aramıştım 3-4 kere. sonra nişanlandık ve haftada 1 kere arıyorum hoşlarına gidiyor aramam sormam.onlarda sağolsunlar hep ararlar...

aramadım ben hatta ablasının (görümcemin) dugunu oldu ozaman bile aramadım sadece eşime hayırlı olsun gibilerine özlü kalıp sozlerden soyledım
ama tabi kişi ve duruma göre değişir bu...
bizim evlılıımız de bende eşimde buyuklerı ezip gecerek evlendık yoksa ıkımızde baska baska ınsanlarla evlendirilecektık...

arkadaşlar eğer artık görüşmüşseniz ve birbirinize bir şekilde ısınmışsanız, yani ortada mesafe gerektirecek bi mesele kalmamışsa, tabiki arayacak halini hatırını soracaksınız. bunu ben de yapıyorum. hiç aramamak mecbur kalınca armak ya da özel günde aramak bence saygı demek değildir. anlamı da yok. kadını sallamamaktan başka bir şey değildir. halbuki biz nasıl annemizin hoş tutulmasını istersek, onlar da isterler. güleryüzle tatlı dille küçüklüğünü bilerek yaklaşılırsa o insanlara aşılmayacak hiç bir şey kalmaz. sorunlar çıkmaz. anlaşmak daha kolay olur. birbirinizidaha iyi tanırsınz, birbirinizi daha olay anlarsınız. bence "ben aramam özel bişi olamdıkça" deyip atmak saygısızca ve burnu büyük davranmaktır. yarın öbürgün muhtaç kalma ihtimalinin ne yüksek olduğu insanlar onlar, o zaman hangi yüzle aşındıracaksın kapılarını? oğlunu sevip arıyorsan, belli bir süreçten sonra anasını da seveceksin canım...

Ben arıyordum. İlişkimiz ciddiydi, gerçi nişanlım 3. ayımızda ailesi ile tanıştırmıştı beni o da ayrı mesele :)

Ben nişanlanmadan önce hem annesini hem ablasını hem yengesini hepsinide ara sorardım. Bayram seyran arardım oylesine keyifleri nasıl diye aradım. Sağolsun onlarda beni ararlardı. Ve aramam çok hoşlarına gidiyor şimdi evliyim hala birbirimizi ara sorarız gelip gideriz birbirmizi çok severiz. ) Kaynanam şeker gibi kadın maşallah Allah nazar etmesin...

bende aramazdim hic :)) sadece nisanlimi ararken bazen o cikiyordu o zamanlar nasilsiniz diye soruyordum ama nisandan sonra hemen hemen hergün konusuyoruz kanki olduk artik :)) he bide ben hala anne diyemiyorum :)) 1 sene oldu nisanlanali

bizim 3 senelik bir ilişkimz var ve annesiyle yüzyüze de tanıştık hep beraber yemeklere falan da gittik ondan sonraki iki bayram aradım, ama utana sıkıla, stres yapa yapa, ben şimdi ne konuşcam ne dicem diye diye, sonra doğum gününde aradım, bu aradığım zamanlar hep sevgilim yanımdaydı. sonra sevgilim askere gitti ben de çok moralim bozuktu aramaya da çekindim iki bayram aramadım, ama arasam mı aramasam mı da kararsız kalmıştım. Bi kere arayınca bütün özel günlerde aramak zorunda kalıosun, daha da ortada fol yok yumurta yok ne nişan ne söz, ne biliyim arayamadım işte çekindim konuşcak bişey bulamadım.:44:
acaba bana gönül koymuşmudur yaaa sizce ayp mı etmişim ??
gerçi sevgilime öyle bişey dememiş, düşündüğünü pat diye söyleyebilen bi kadına benziyo gönül koysa söylerdi dimi

ararım aranmalı da zaten .
ama oyle zıppırt zıpıırt degıl ,ozel gunler de aramak kafi.
bıraz agırlıgı korumak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…