kızlar, nişanlanmadan önce, erkeğin annesini arar mısınız?

oğlumun kız arkadaşının beni aramasını istemem,n e konuşacağımki ben onunla.şimdidn beni araması bana yağcılık gibi gelir.yağcılıktanda hiç hoşlanmam

oğlumun kız arkadaşının beni aramasını istemem,n e konuşacağımki ben onunla.şimdidn beni araması bana yağcılık gibi gelir.yağcılıktanda hiç hoşlanmam

öyle gıbı demı?
ben de düşünüyorum gelınımız bzı arasa...
ya da akrabamızın oglu var kadını sureklı arıyormus sureklı bır seyelr ıstıyor konusuyor ırtıbatta kalıyormus kadın dedı kı ay oglumla evlenıcek galıba bu kız dedı,
ee sonra baya bır samımılestıler ve sonrasında ayrıldılar. annesının payı var mıdır bılınmez.
ben aslında arayı sıcak tutmak ısterım ama yapacagımı sanmıyorum, yapamam yani,
zaten bır de ogluyla aramız bıle su an ıyı degılken annesını aramam cok garıp kaçar hem ne konusucam kı kek tarıfı mı ısteyebılırım., sanmıyorum.

cumaları nasılsın mı, cumasını kutlamak ıcın mı hani dine gore cumaları aranır ya o yuzden mı ? nasılsınızdan baska ne konusuyordunuz pekı?

Daha önce tanışmış iseniz,belki arayıp bayramlarını kutlayabilirsin
Ama tanışmamışsanız aramak garip olur bence ne diycen ben oğlunuzun
sevgilisiyim bayramınızı kutlamak istedim mi diycen
Ben çıkarken hiç aramadımmm...Arıycaksa o arasın. kendimizi ağırdan satalım..Yalakalık gibi gelir bana nedense..

tanıstık bız bayramda gıtmedım aradım da oglu kızdı bıraz,
bu bayramda gıtmem gerekır ogluyla düşman olmazsak gıdıcem de arada boıyle durduk yere aranır mı acaaba dıyorum

bılemıyorum kı agırdan mı satmalıyız yoksa aramamız dogru mu olur dye,
boyle de cok buyuk burunlu gorunuyorum mesela bayramda gıtmedım ve aramadım da
oglu baya kızdı annemı saymıyosun dedı.

ben sözden yaklaşık 1 ay önce tanışmıştım ailesiyle.annesine beni daha önceden anlatmış zaten.tanıştıktan sonra sevgilim demişti arasana annemi diye,bi öyle aramıştım ama o kadar sıcak davranıyorlarki daha sonraları sevgilimin hatırlatmasına gerek kalmadı.şimdi sözlüyüm zaten devamlı görüşüyoruz ya telefon ya yüzyüze..
ilişkinizin ciddiyeti çok önemli.normal sevgiliyseniz samimiyete göre arayabilirsin abartıya kaçmadan aramaya da bilirsin.ilişki ciddiyete geçmeden aileleri karıştırma taraftarı olmadım şimdiye kadar şahsen.en sağlıklısı evliliği düşünüp de bir adım atmadan aileyle irtibata geçmemek.çünkü senin samimiyet çabaların anneye yalakalık gibi gelebilir.henüz sevgiliyseniz bi resmiyetin olmaz ki onlar için? yanlış anlaşılabilirsin baştan.tanışma olsa dahi resmi bi adım atılmadan fazla irtibata geçme derim arkadaşım...

valla ben nişanlı olmama rağmen aramıyorum , ayıp yaptığım biliyorum ama telefonda konuşmaktan hiç haz etmiyorum onlar da beni pek aramıyorlar zaten karşılıklı yuvarlanıp gidiyoruz :)

valla arkadaşlar ben aramam yok mesafe koyarım falan olmuyo o karşındakii kişinin davranışından senin davranışın belli oluyor.benim sevgilim izmirde yaşıyor ben istanbulda ...sevgilimle annesi istanbula ilk geldiklerinde acayip sıcak davrandı sonra ben izmire gittim çok iyi anlaşıyoruz sürekli de görüşürüz ciddi bir ilişkimiz var yakında sözlenicez bu arada:)

randevuma gelmeyecek aramıyacak ben arıcam açmayacak

bende annesinimi arıcamm pesss doğrusu

bide nişanlanmayı düşünmek ilginçmişş

arkadşa bir çok konu açmıştı randevuma gelmedi telefonlarımı açmıyor

ve birsürü aksiyon diğer konularıan göz atarsan

valla nnişanlı değiliz ama ciddiyiz yani ben ailesiyle tanıştım aileler tanıştı... aramaktan ziyade evlerimiz 5 dk mesafede gidiyorum genelde ama aman sıkı fıkı olmayın kızlar...

yani duruma göre değişir. biz nişanlı değilken o askere gitmişti. sadece 1 kere görmüştüm annesini onda da öyle oturup konuşmadık merhaba merhaba. hem gittiğinde allah kavuştursun demek için aradım, geldiğinde de gözün aydın diye. o kadar. sonra zaten beni tanıştırmaya götürdü.

bende ararım.. ama nişanlı değilim:) şöyle birşeyde warki bizim ailelerde tanışlıyor 4 yıldır beraberiz zaten her bayram her aklıma geldiginde ararım.. onlaarda sewinirler yani :)

daha nişan falan yokken sevgiliyken aramam çok yüz göz olmaya gerek yok bayramda kandilde vs. özel günlerde ararım oda ciddiysek

Ben nişanlıyım bayramlarda felan yada kandillerde felan aramam.. Nişanlımda benim ailemi aramaz.. alışınca hep beklerler sonra.. gerek yok..

ayrıysam aramam..ama birlikteysemde aramam..o tanıştırdıysa önceden ve ciddi bi durum varsa ortada ancak ozaman ararım.

evet ben arıyorum sözluyum suanda eylulde nişanım var
ama arıyorum aılece bırbırımıze gıdıp gelıyoruz hattaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…