kızlar, nişanlanmadan önce, erkeğin annesini arar mısınız?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Kızlar, nişanlanmadan evvel erkek arkadaşınız ya da sevgilinizin annesini durup durduk yerde sebebiniz yokken bayram seyran değilken,
nasılsınız? bir sorayım dedim diye arar mısınız?

1 ay sonra bayram var ve şu an sevgilisi olan kızlar arada arar mısınız arayıp ne dersiniz ya da nişandan önce arıyor muydunuz sevgililerinizin annelerini ?

sanki aramam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama ne denir ki? yada neden arayacağım sebebim bile yok. ogluna ulasamamıs olup da aramam normal bır durum kek pasta tarıfı desen cok yalan bır durum.

ben aramak isterdim ama anneside yok babasıda mafoldumben

hımmm, basınız saolsun, kötü bır durum gıbı gorunuyor.
ben kaynanam olsun ısterım yani hem olsun hem anne gibi olsun zor sanırım ama iyi insan olmaları cok onemlı, senın durumunda olmayı ısteyen de tanıdıgım vardı, hanı kaynana derdınden uzak olmak....
keşke olsaydı da arasaydın ama kısmet işte ne denır ki baska basınız sagolsun.

ben aramıştım.
arada arardım nişandan önce de.
nasılsınız fln derdim ama çok abartmadan aramak lazm sürekli değil mesafeli

sağol canım bende çok isterdim ama yok işte keşke olsaydımafoldumben

ben aramadım hiç , ilk kezde bizim evimize tanışmaya geldiklerinde görmüştüm yüzlerini zaten

eğer sevgilinle aranız ciddiyse,
sevgilin annesine senden bahsediyosa,
selam alıp selam yolluyosan
araman gerekir bayramda ama çok abartmadan

bende 3.5 yılın sonunda nişanlandım 3 aylıkta nişanlıyım
ben toplasan 4 defa falan aramışımdır anneler günü bayramlarda falan
ama nişanlanınca çok farklı bekliyo aramanı

ben de isteme ve sözden önce 2 kere aradım. biri anneler günü biri de bayramdı zaten

bende nişanlanmadan önce arayıp sorardım o da beni arardı.. nişandan önce tanışmıştık zaten... ara bence sorun olmaz hoşlarına bile gider

biz yakLasık 2yıLdır nisanLımın vasıtasıyLa tanısıyoruz kayınvaLidemLe. sagoLsun bu sürec icerisinde her gün bana cagrı atar haftada bir de arardı.nisanLandık daha 2hafta oLdu haLa bu sürec böLe devam ediyor :kedi:
tanısma durumunuz ve sonraki sürecte iLiskiLeriniz beLirLer bence ne kadar sıkLıkLa aranması gerektigini.

ben aramıştım.
arada arardım nişandan önce de.
nasılsınız fln derdim ama çok abartmadan aramak lazm sürekli değil mesafeli

bende nişanlanmadan önce arayıp sorardım o da beni arardı.. nişandan önce tanışmıştık zaten... ara bence sorun olmaz hoşlarına bile gider

kızlar peki ne konusurdunuz?
Mesela şimdi arasam ne konusabilicem

Merhaba ... teyze nasılsınız?
- ıyıym siz nasılsınız?
- ıyıyım tesekkurler bır arayayım dedım nasılsınız dıye
- ıyıyım ıyıyım tesekkur ederım..... ????

baska bır sey kalmadı kı kızlar börek çörek tarıfı sormak cok yaban gelıyor ne yapsam kı, arayamıycam sanırım bu gıdısle. :sinifsinif:

valla ben istemeden önce 1 kere aramıştım o zamanda çok hastaydı
kayınvalidem o yüzden aradım
öyle çok aramıyorum
her zaman arada mesafe olması iyidir diye düşünüyorum...

valla biz uzaktan tanşyoruz hatta evlerine gder gelirdim çokta iyiydik ama sevgili olduktan sonra hiç gtmedim arayıp sorma olayına gelince kızkardeşleri kuzenleri teyzelri fln görşürüz arda bayramlarda bi iki defa aradım eve davet etti kaç kere gtmedim taş yerinde ağardır niye gdyim şimdiden konuşma olayı benide kasıyo o yüzden armaktan hoşlanmıyorum ama aryan kişilerede özenmiyo değilim alkisalkisalkis

eşimle 5 yıl flört ettim.hiç aramadım..
bence sende arama,zaten ilerde araman için pek bir zaman oluyor..

bende kandilde aradım o da tanıştıktan sonra yani beni gördükten ve oğullarına beğendiklerini ilettiklerini,hoş beğenmeyeceklerdi de ne olacaktızemuszemus almışım oğullarını, neyse
asıl konuya gelelim:hulya:
Hangi konuyla ilgili arıycaktın? onu sormayı unutmuşumkaydirigubbakcemile3
yani ne bilim kutlama mı yoksa sadece hal hatır mı?Ya da önceden tanıştın mı ?En azından hal hatır muhabbet falan olur tanıştığında?çokmu kastım neakannehir

hımmm, aslında evet tas yerınde agırdır ve zaten ne kadar yuz goz olursam benı ıstememe ıhtımalı o kadar artmaz mı, bılemıyorum bı yandan da sankı samımı olmalıymısım gıbı gelıyor,

sımdı dıger ay bayram bayramda ararım veya sevgılım gel derse gıderım veya sorarım uygunsak vs gıderım veya ararım ama işte arada da aramak lazımmı bılmıyorum,
gercı arasam ne konusucam evet teyze hmm işte evde oturuyoırum oh oh ıyı kızım gel mı dıcek yani, gel demez konusma 20 sanıyede sonlanır, sanırım haklısınız aramamk en ıyısı gıbı hem en kolayı

ama arayanlar ne konusuyor kı

sevgiliyken arardım ben de o da beni arardı cumaları falan ben aramazsam o beni arardı arada nasılsın diye arayıp sorardı kayınvalidem ben de onu arardım.nişanlandık şimdi hep ben arıyorum ben aramazsam o beni arıyor genelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…