• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Nişanda Erkek İçin

jolly982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
199
52
118
Nişanda düğünde ne takılır napılır pek bilmiyorum. Herkes saat felan yazmış ben gümüş bileklik düşünüyorum siz ne diyorsunuz uygun olur mu? :44:

cnm bence saat daha uygun olur artık ben pek görmüyorum erkeklerin bileğinde bileklik yada biizm burdaki erkekler sevmiyorlar ama imknın varsa saati nişanda takarsın bilekliği düğünde bizim burda önceden düğünde bileklik takarlardı erkelerede şimdi dikkat etmedeğim için mi bilmem hiç denk gelmiyor ha gümüş değil birde altın bileklik

Son düzenleme:
canım bende nısanlanıcam bız saat aldık ve bı tanede cumhuriyet takalım diyoruz. sen illa bileklik takıcam dıyosan tak ama gümüş olmasın bence altın olsun cunku gümüş hoş karsılanmayabılır. durumum yook dıyosanda hiç bişi takma bence daha iyi. ama yinede sen bilirsin

biz nişanda bir tane altın takıcaz düğünde de saat zaten nişanlım öyle bilekliktir kolyedir gibi şeyler takmaz bende sevmiyorum.nişanda bişey takmayabilirsin de ama düğünde saat şart bence gümüş bileklik hoş olmaz diye düşünüyorum

canım erkek tarfı ne yaptı sana msela bana 5 bilzk bde set tkcam valan dyolar ee bzde artk damada altın zincir yapcaz bynuna kolunada takımından künye nasıl olur bilmyorum sizce başka npyım yani:)

Back