Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kızlar nişan kıyafetime karar veremedim. hangisi güzel ?

arkadaşım 2 resim arasında tabiki gri model ama grinin arkasındaki pembede çok hoş bence

2side bras abartılı tatlım ya
sanıorum yaşın da çok büüyk diil
daha düz modeller bulabilirsen daha ii olur bence
yani sade pastel renklerde bi elbise daha çok yakışır die düşündm :asigim:
ama yok ben 2sinden birine bakcam dersen gri diorum kolları fln daha hoşş

bende bu kadar kabarık giyme düğünde zaten gelinliğin kabarık olucak ama gri renk olarak süper tabi modelide griyi tek geçiyorum 10 numara

bu ikisi arasında gir daha ağır ve güzel duruyor.. ama bence daha sade modellere de bakmalısın

canımyaaa qri olana bayıldım sanada cooook yakışmışş kaydirigubbakcemile3 qri derim bence herşeyin hayırlısı kaydirigubbakcemile5

griyi beğendim ama sen bu mesajı atalı neredeyse 6 ay geçmiş aradan. eminim şimdilerde gelinlik telaşı sarmaya başlamıştır seni. sevgiler...

bence ikiside güzel değil seni çok boğmuşlar grinin modeli gü,zel ama rengi çok solgun kalmış
daha canlı renkler tercih etmelisin

bence grinin etek kısmı ve üst kısmı daha güzel duruyor ama eminim ne giysen yakışır inş çok mutlu olursunkaydirigubbakcemile3

ayşegül evlenmiştir bile kız yazalı 8 ay olmuş.....:roflol:

canım illa kabarık olması şartmı ? kabarık olmayan çok şık şeylerde bulabilirsin kabarıklarda modeller hemen hemen aynı gibi oluo sanki

bence gri seç söyle griyde makyaj yapp parlak süper olursun zaten çok güzelsin tatlım mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…