başka model bulamadım yaww. çok açık cansız renkler var . mor olan arkadaşımın. diğeri gelinlikciden.gri olan biraz ön tarafı açık. bende zate göğüs yok çok çirkin duruyor. ama sadece ön tarafı çirkin duruyor. önünü kapatma şansımız yok. diğeri çok şık deil ama sanki o daha ii yakıştı bana.mor olanı kimse beyenmedi. bana mı güzel geliyo bi tek anlamadım . sizde gri yi beyendiniz..
dogrusunu soylemek gerekirse ben ikisini de begenmedim.. kabarık giymek istiyosan nasılsa evlenirken gelinlik giticeksin.gelinlie benzeyen nişanlıkları sahsen hiç begenmiyorum.. soyle guzel bi abiye elbise secsen?duz renk ve saten?
ya ama bence daha sade modellere bak, ben nişan kıyafetini asla kabarık almayı düşünmüyorum, çok sade ve dar olmalı..
ama sen kabarık istiyorsan bir de şu modellere bak
illa vardır gelinlikçilerde
emin ol bunlar daha çok yakışacak sana, senin gösterdiklerin çok karışık..
neyse canım işyerindeyim camı çok karanlık resim pek net görünmüyo ama arkadaşların dedikleri gibi başka bi kıyafet bak bende ikisinide beğenmedim gri biraz gzel ama
Senin tenini bildiğim için sana gitmez :1no2:
sana sarı çok hoş olur :1hug:
yada böyleee çok açık yeşil bi renk var yeşilin en açığıda sana gider biara msnde denk gelirse benim pc de var bi örnek gösteririm
ama nerdee kızı göremiyoruz ki hanfendi akşamları çok yoğun şakkıdı Şeniz
tatlış nişanada az kaldı acele et bence kaydirigubbakcemile5