• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kızlar nişan için ikram fikirleri lazım....

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

arrisonamus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
114
1
26
Eskişehir
merhabalar.. kızlar önümüzdeki haftasonu evde nişanım var. misafirlere ikram olarak: yaprak sarması, peynirli poğaça, ıspanaklı ve patatesli börek, elmalı kurabiye, nişastalı kurabiye, tuzlu kurabiye, 3 çeşit kanepe, mercimek köftesi yapmayı düşünüyorum.. ama tam olarak karar vermiş değilim. Değişik ve güzel ikramlar olsun, herkes çok beğensin istiyorum..:D Eğer bu konuda fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim..

Daha ne yapacaksın.. Bence bunlar yeterli ve güzel.. Hepsini tek tek kendi içinde güzel yaparsanız zaten herkes bayılır.. :) Kolay gelsin şimdiden

Ayy ben anlayamadım nişanda böyle şeylermi hazrlanıyor..bilmiyorum böyle şeyleri ama okuduklarım yeter sanırım daha ne olsun :))

Gayet güzel düşünmüşsün zaten. Kalp şekilli kırmızı gıda boyasıyla kurabiyeler yapabilirsin çok güzel oluyor.

bir de salata yapayım diyorum o eksik sanki. Ama nasıl bir salata yapayım karar veremedim. Fikri olan var mı acaba? Bir de evde nişan yapan arkadaşlar siz neler ikram ettiniz? nişan yapacaklar siz neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz? Eğer paylaşırsanız seviniriz,bize de fikir olur:):)

canım benimde yakın zamanda nişanım var ben amerikan salatası yapıcam bol bol herkes sever diye dusunuyorum.alternatif olarak pancar salatası veya kereviz salatası yapabilirsin hayırlı olsun Allah yuzumuzu kara cıkarmasın :)

birşey aklıma takıldı kızlar.. şimdi biz bu ikramları nişan günü mü yapıcaz yoksa nişandan bir gün önce mi? yardıııııım lütfen zamanım az kaldı yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada evde nişan yapan yok heralde kimseden ses çıkmıyor..:(:(

bi önceki gün yapmalısınız akşam falan.. tek bişi kişi yapıcaksa bi onceki gün sabahtan yapsa iyi kalabalık olarak yapılcaksa bi onceki aksam ideal biz öyle yapıcak daha oncede akrabalarımıza çok evde nişan yaptık o şekilde yapılıyor yoksa yetişmez

bi önceki gün yapmalısınız akşam falan.. tek bişi kişi yapıcaksa bi onceki gün sabahtan yapsa iyi kalabalık olarak yapılcaksa bi onceki aksam ideal biz öyle yapıcak daha oncede akrabalarımıza çok evde nişan yaptık o şekilde yapılıyor yoksa yetişmez

evet dediğiniz gibi bir gün önce akşamdan yapmak daha mantıklı. peki sizin menünüzde neler var?

Canım sen maşaALLAH baya bişiler yapmaya karar vermişsin.. Bence çok bu kadar çeşit.. Tabi kaç kişiye yapacağına da bağlı.. Anladığım kadarıyla bol bol yensin içilsin istiyorsun ne güzel..
Bende nişanımı evde yaptım 40-50 kişi falandı.. Açık büfe şeklinde olmadı..
Biz pasta mercimek köftesi börek kurabiye ve tabi içecek ikram ettik o kadar.. Sen çok çeşit istiyorsun çok güzel ama çok yorulursunuz.. Bence kendinizi bu tarz şeylere yormak yerine günün keyfini çıkarabileceğiniz şekilde ikramlar hazırlayın yada alın hangisi size uyarsa.. Ben nişanda kendimi çok yormuştum hiç güzel geçmedi hep ağlamıştım yorgunluktan..

Şimdiden hayırlı olsun canım.. İnşaALLAH herşey gönlüne göre olur..
:71:

nişanda 30 kişi anca olucak ama zaten evde diye yapılacak pek birşey yok en azından ikramlar güzel olsun istedim:):) akrabalar, arkadaşlarım sağolsunlar..herkes 2'şer tane yapsa yeter de artar bile diye düşünüyorum:):)

Back