ben anadolu yakasında oturyorum bu modeln aynısını dikniş bizim burda modaevi ve şuan vitrinde duruyor çok şık gerçekten gittim yakından da inceledim dikişleri çok güzel gerçekten çok güzel duruyordu...
ben anadolu yakasında oturyorum bu modeln aynısını dikniş bizim burda modaevi ve şuan vitrinde duruyor çok şık gerçekten gittim yakından da inceledim dikişleri çok güzel gerçekten çok güzel duruyordu...
Hangi moda evi canim gerci ben yurt disindayim ama bitmis halinin fiyatini merak ettim ve burda her yeri aradim taradim istedigim gibi bisey bulamiyorum yaaa :gitme:
kuzuuu bu çok şirin bence. bak benimde 13 aralıkta nişanım var ve hala ne giyeceğime karar veremedim. ama hiç düşünme bence çok tatlı bu. bende bu tarz bişe bakayım.ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR
Yaa canım ben yenı gÖrdÜm bu konunu nıŞanlık gÜzelmıŞ renk de bence olabılır en azından gÜmÜŞ rengı Çok gıyılmeyen bır rnk her zaman cesaret ısteyen renkler gÜzel duruyor sende Çok gÜzel taŞırsın emınım
duygu bende bu modeli diktireceğim 1000 lira fiyat aldım..ama sen nişanlığının resmini koymamışsın son halini çok merak ettim diktirmeye cesaret edemiyorum lütfen yardımcı olurmusun.bugün neredeyse veriyodum siparişi