26 Mayısta nikahım olacak. Ama ailemizdeki birkaç kişinin ciddi rahatsızlıkları nedeniyle düğün değil sadece nikah yapacağız. Davetlilerin sıkılmasını istemiyorum ama oyun olmadan nasıl geçecek bilemiyorum. Buradan okuduklarımla edindiğim fikirlere göre şöyle bir plan yaptım.
Nikah saati: 19:30 yazarız davetiyeye. Biz saat 20:00 da gelir ve direkt nikah masasına otururuz. Sanırım nikah 15 dakika kadar sürer. 20:15'de pasta kesimi yapılır sanırım bu arada saat 20:30'u bulur. Bir yandan pasta servisi yapılırken biz de masaları dolaşır hem hoşgeldiniz der hem de nikah şekerimizi dağıtırız. 1 saat kadar da bu dolaşma işi sürse saat 21:30 olur. 21.30 da takı töreni başlar ve en fazla 45 dakika ya da 1 saat da takı töreni sürse fotoğraf çekimiyle beraber 22:30 da son bulur. Bu arada fonda sürekli müzik olmalı diye düşünüyorum ama ne tür bir cd hazırlayacağım bilemiyorum. İkram olarak sadece kola, pasta ve kuruyemiş olacak. Yeterli olur umarım. Siz ne önerirsiniz bana insanlar sıkılsın istemiyorum.