Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kağıt peçete markası gibi bence ben beğenmedim![]()
kağıt peçete markası gibi bence ben beğenmedim![]()
konu sahibi sordu çıktı galiba, bende dördüz hamileyim ikisi kızdı ikisi göstermemişti bugün diğerleride belli oldu onlarda kızmışşhep kız isimleri düşünürdüm şimdi doya doya bütün istediğim isimleri koyarım heralde
![]()
sağolun arkadaşlar zor olacak gibi görünüyor ama Allah yardım eder diyoruz bakalım hayırlısı, tamamen doğal :) 1,5 yıllık evliyim zaten, 3 kız bi erkek diye düşünüyordum hep ona takıldım şaşkınız biraz eşimde üzüldü bişeyde diyemiyoruz Allahın emri sonuçta, ama eşimin öyle durgunlaşması çok üzdü beni,,
olsun cnm sağlıklı sıhatli olsunlarda hepsi kız olsun ne olacak..
sağolun arkadaşlar zor olacak gibi görünüyor ama Allah yardım eder diyoruz bakalım hayırlısı, tamamen doğal :) 1,5 yıllık evliyim zaten, 3 kız bi erkek diye düşünüyordum hep ona takıldım şaşkınız biraz eşimde üzüldü bişeyde diyemiyoruz Allahın emri sonuçta, ama eşimin öyle durgunlaşması çok üzdü beni,,
Ben doğal yolla sadece ikiz olur sanırdım:26:YanılmışımmmmAslında ne güzel 1 seferde kurtulucan ama iş onları büyütmekte.Allah yardımcın olsun...
![]()
konu sahibi sordu çıktı galiba, bende dördüz hamileyim ikisi kızdı ikisi göstermemişti bugün diğerleride belli oldu onlarda kızmışşhep kız isimleri düşünürdüm şimdi doya doya bütün istediğim isimleri koyarım heralde
![]()
![]()
neva ısmını begenmeyen ne cok kısı varmıs o kadar vahım bır ısım mı bu yahutuvalet markası ıle bagdastıramadım ama ben pek
ne var dıyen olabılır o daha yakın geldı
ama her ısme takılan olur ona bakarsanız aslı paslı,ela hela,azra azrail vs vs uzar gıdeeeer
![]()