Doğuma Hazırlık kızlar Neva ismi nasıl sizce ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bence çok güzel bi isim..bende bi dizide duymuştum veçok hoşuma gitmişti..hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim..

Bende "Melek Batın" ismini çok beğeniyorum Batın, Allahın 99 isminden :) anlamı: Gizli, yaratıkların gözlerinden gizli olan, görülemeyen anlamına. Allah Teâlâ’nın varlığı, hem aşikâr, hem gizlidir. Aşikârdır; çünkü varlığını bildiren.. Meleğide biliyosunuz zaten :D :31:

Son düzenleme:
bence de farklı isimler araştır ne güzel kız isimleri var. bebeğin isminin farklı olması güzel ama hakkaten çok bilindik peçete markasına çok yakın. bak bu senenin moda ismi ecrin ve ceylin isimleri sanırım . ama sakın ceylin ismini koyma cenette öyle bi nehir ağaç vb. bişey yokmuş farsçada yengeç demekmiş. kulağada çok hoş geliyo ama anlamdan sınıfta kalıyo. internetten isim araştırırken dikkatli olun anlamları yazıldığı gibi olamayabiliyor.

kitaptan mı esinlendiniz?
bence güzel ama kitabın sonunda neva nın sonu iyi bitmedi :(:(:(

valla kızımın adı NEVA zaten bende babasıda müzik öğretmeniyiz.türk müziğinde makam :66: ilk defa burada bu yorumları gördüm şaşırdım açıkcası.biz çook memnunuz kızımın isminden.herkez çok değişik buluyor inşaallah ismi gibi güzel sesli ve bahtı açık gittiği heryere bolluk getiren bir bebek olur(bebeğim doğduktan sonra ev ve araba sahibi olduk :21: :D

valla kızımın adı NEVA zaten bende babasıda müzik öğretmeniyiz.türk müziğinde makam :66: ilk defa burada bu yorumları gördüm şaşırdım açıkcası.biz çook memnunuz kızımın isminden.herkez çok değişik buluyor inşaallah ismi gibi güzel sesli ve bahtı açık gittiği heryere bolluk getiren bir bebek olur(bebeğim doğduktan sonra ev ve araba sahibi olduk :21: :D

çok hoş bi isim tanıdığım birinin kızının ismi çok güzel fakat çok bağırıp ağlıyor .. ismin anlamı ses ahenk demek sanırım o yüzden .)

Kızıma neva ismini koymayı dusunuorum sızce nasıl herkesın yorumunu beklıyorummm:1:

bence süper isim. Benim oğlum olacak inş. Ama hamile olduğu öğrendiğimden beri kız olursa Neva koyacaktım. Kimseye danışmamıştım bile. O kadar çok seviyorum ki o ismi başkasının beğenmemesini önemsememiştim bile. Bence çok güzel.

canım benim oğlum olacak ben de kızım olsaydı neva ismini koyacaktım eşim de çok beğenmişti.benim evlenirken gelinliğimi aldığım mağazanın sahibinin adı neva ydı.ben çok sevdim neva ablayı görüşüyoruz hala hatta ona da annesi çok zayıf çirkin doğdu güzel olsun diye neva ismini koymuş ve çok güzel hoş bir bayan o yüzden ben de kızım olursa neva koyarım diyordum ama şimdi erkek ismi arıyoruz :)

Kızıma neva ismini koymayı dusunuorum sızce nasıl herkesın yorumunu beklıyorummm:KK1:
Çok merak ettim bebeğinizin adını ne koyduğunuzu. Umarım bu güzel isimden vazgeçmemişsinizdir. Bizim de kızımız olursa adını Neva koyacağız inşallah.

Son düzenleme:
Bence çok hoş güzel bir isim
Suat Suna'nın kızının ismi de Neva hatta Kayahan koymuş ismini öyle okumuştum.:KK16:

ben de gezerken denk geldim inşallah NEVA koymuşsunuzdur . biz de eşimle çok seviyoruz bu ismi. :)

Back
X