Doğuma Hazırlık kızlar Neva ismi nasıl sizce ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
r harfini söyleyemeyen birinin nevar demek ıstemesi gbi bencede... böyle bi kitap okumştm neva y ısmı ama bnce hoş deil..

konu sahibi sordu çıktı galiba, bende dördüz hamileyim ikisi kızdı ikisi göstermemişti bugün diğerleride belli oldu onlarda kızmışş:53::53: hep kız isimleri düşünürdüm şimdi doya doya bütün istediğim isimleri koyarım heralde:64::64:

konu sahibi sordu çıktı galiba, bende dördüz hamileyim ikisi kızdı ikisi göstermemişti bugün diğerleride belli oldu onlarda kızmışş:53::53: hep kız isimleri düşünürdüm şimdi doya doya bütün istediğim isimleri koyarım heralde:64::64:

NEVRA yapsan daha iyi bence ama sen bilirsin tabii...Arkadaşım hayırlı olsun bebişlerin..Maşşallah yaa:nazar:Doğal yollamı peki...:26:

sağolun arkadaşlar zor olacak gibi görünüyor ama Allah yardım eder diyoruz bakalım hayırlısı, tamamen doğal :) 1,5 yıllık evliyim zaten, 3 kız bi erkek diye düşünüyordum hep ona takıldım şaşkınız biraz eşimde üzüldü bişeyde diyemiyoruz Allahın emri sonuçta, ama eşimin öyle durgunlaşması çok üzdü beni,,

sağolun arkadaşlar zor olacak gibi görünüyor ama Allah yardım eder diyoruz bakalım hayırlısı, tamamen doğal :) 1,5 yıllık evliyim zaten, 3 kız bi erkek diye düşünüyordum hep ona takıldım şaşkınız biraz eşimde üzüldü bişeyde diyemiyoruz Allahın emri sonuçta, ama eşimin öyle durgunlaşması çok üzdü beni,,

olsun cnm sağlıklı sıhatli olsunlarda hepsi kız olsun ne olacak..

Ben doğal yolla sadece ikiz olur sanırdım:26:Yanılmışımmmm:46:Aslında ne güzel 1 seferde kurtulucan ama iş onları büyütmekte.Allah yardımcın olsun...:nazar:

bende benden başka kimse bu ismi beğenmiyo sanmıştım ki genelde de beğenilmeyen bi isim maalesef,beğenen birini görünce yorum yapmadan geçemedim:)ben çok seviyorum bu ismi anlamı çok güzel.

neva:1. Ses, şada, makam, ahenk, name. 2. Refah, zenginlik. Güç, kudret. 3. Doğu müziğinde bir makam

kızıma koymayı çok istiyorum ama duyan herkes benzer yorumlar yapıyo.tuvalet kağıdı markası gibi,yabancı isim gibi,boya markası gibi...eşimde bu yorumları duyunca çok soğudu.başka isim bakıyoruz şimdi.

maşallah barekeallah:)) allah yardımcın olsun kolaylık versin ama çok güzelll bi seferde inşallah kavuşacksın..çok güzell yaa bende çok isterim ikiz kızım olsun

neva güzel isimmiş ama isim konusundan çok bu yorum dikkatimi çekti :1: yanlış anlama nadir dördüz çocuğu olan duyuyorum da Allah yardımcın olsun 4 tane kızla çekeceğin var :53: :1:

tebrik ederim canim neva bana hos geldi anlamida guzelmis..

dort kiz harika birsey 10 tanede kizim olsa mutlu olurdum cok sviyorum kiz cocuklarini :)

neva ısmını begenmeyen ne cok kısı varmıs o kadar vahım bır ısım mı bu yahu:1: tuvalet markası ıle bagdastıramadım ama ben pek :40: ne var dıyen olabılır o daha yakın geldı :1: ama her ısme takılan olur ona bakarsanız aslı paslı,ela hela,azra azrail vs vs uzar gıdeeeer:3:

neva ısmını begenmeyen ne cok kısı varmıs o kadar vahım bır ısım mı bu yahu:1: tuvalet markası ıle bagdastıramadım ama ben pek :40: ne var dıyen olabılır o daha yakın geldı :1: ama her ısme takılan olur ona bakarsanız aslı paslı,ela hela,azra azrail vs vs uzar gıdeeeer:3:

ne var dermiş gibi geldi bana.

Back
X