• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR NE YAPMALIYIM?

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
30
Kizlar regl 5 gun gecikti dun sabah idrar testi negatif sonuc verdi bat tarihim 6 nisandi. 6 7 8 nisan adet olucak gibi oldum olmadim hep bi islaklik hissettim simdi ise ne adete dair bi belirtim var ne de gebelik. Boyle olupta hamile olan arkadaslar var mi. Hee bide illa her regl dan once goguslerim siser ve acirdi bu ay oda yok cinsel istek desen 0 yani.

Normalde böyle gecikirmiydi?
Ya en son iste yazin bi gecikme yasadim ondada kistim vardi kurtuldum tabii. Ama o zaman sokulemedigimi anliyodum goguslerimden siskinligimden stresten bunlarda adet tarihlerim canim yani gayet duzenliydi son aylarda
Screenshot_20170411-144717.png

Ya en son iste yazin bi gecikme yasadim ondada kistim vardi kurtuldum tabii. Ama o zaman sokulemedigimi anliyodum goguslerimden siskinligimden stresten bunlarda adet tarihlerim canim yani gayet duzenliydi son aylardaEki Görüntüle 1980811
Sen yinede test yaptr yarn gene mi kist var acaba :( ağrı faln varmı kasikta batma hissi??

Kizlar regl 5 gun gecikti dun sabah idrar testi negatif sonuc verdi bat tarihim 6 nisandi. 6 7 8 nisan adet olucak gibi oldum olmadim hep bi islaklik hissettim simdi ise ne adete dair bi belirtim var ne de gebelik. Boyle olupta hamile olan arkadaslar var mi. Hee bide illa her regl dan once goguslerim siser ve acirdi bu ay oda yok cinsel istek desen 0 yani.
Oo canm hersyle ayni benimde bugnle birlkte 5.gun oldu cnm ama olmadm benimde akmti yognlgm var brnim dun yaptgm kan testi negatf ckti bende beklyrm cnm gec dollenme olablr galibs dyrm ilk defa bole oldu yani

Back
X