Niye bise yapiyosun ki icinden geldigi gibi davran tadini cikar ask bekletilmee gelmez asik degilim diyosun ama sen baya asik olmussun bence
Canım bence yoğun derecede bi hoşlantı var :) bence ağır ve eğlenceli olmayı dene. Ne kadar bilgili olduğunu ona hissettir.Erkekler zeki kadınlardan hoşlanırlar.Ağır başlı bi o kadar da cimcime ol :) Çok aşırı düşme üstüne, ona olan zaafını belli etme tatlım.Seninle vakit geçirmekten zevk aldığı zaman peşini bırakmayacaktır zaten :) Bol şansss ..
onun sana karşı tutumu nasıl peki?
Canım dün mesaj attım cevap vermedi bende gördüğün halde neden cevap vermiyosun falan dedim görmedim tamam deyip konuyu kapadı ona yaklaşmamı engelliyo resmen çıldırcam
Ya her zaman benim mesaj atmamı bekliyo hep benim konu açmamı bekliyo ama bendede artık dayanacak güç kalmadı hemde çok fena hoşlanıyorum ondan çok zor duruyorum her gün whatsappda kontrol ediyorum çok zorlanıyorum
O zaman biraz bekle bebeğim .. Beyimiz şuan değer verilmenin vermiş olduğu özgüven ile kanatlanmış durumda. Bak bi kaç gün sabret ve yazma inan ki ne oldu bu kıza diyip merak edip yazacak sana. Denemeye değer bence :)
Bence Mesajı Ondan Bekle. Hoşlandığını Çok Belli Etme.
Klasik erkekler Çok sevilmeye gelmiyor..
Denildiği gibi Ağır ve zeki dur :)
Arada Bilmiş Bilmiş Gülümse Ve Gizemli ol.. :)
2 gündür mesaj atmıyorum zaten sizin dediklerinizi deniyorum bide bakalım yazacakmı
Çok saol canım 2 gündür mesaj atmıyorum bakalım mesaj atcakmı bi kaç gün sonra mesaj atmazsa hiç bişey olmamış gibi napıyosun falan yazıcam :):2:
Yazar inşallah kuzum. Valla aynı moddayız bende ayrıldığım erkek arkadaşımdan gelecek en ufak bi mesaj bekliyorumama boşuna bekliyormuşum gibime geliyor.Sanırım kırdım onu yada o biraz abartıyor bilemiyorum.
-Ayrılan taraf benim üzülen tarafta benim ne kadannn ilginç değil mi :S
Hadi bakalım atar umarımm..
O yollardan bende geçtim. Sen arıldıgın halde niye bekliyorsun mesajSen at o zaman..
Ah canım atmaz mıyım, attım ama beyimiz çok gururlu ve inatçı nuh diyor peygamber demiyor :'(( Bende biranda sinirlenince en olmadık kararlar alırım çok değil 5 dk sonra pişman olup ağlamaya başladım
Ay tatlım yaa... Bende senin gibiyim. Sinirlenince gözüm birşey görmez.. ama kötü bir alışkanlık.
Hemde fazlası ile kötü bi alışkanlık kuzucumSonunda üzülen taraf biz oluyoruz çünkü. Bugüne kadar tek kavgamız dahi olmadı ama ilk tartışmada ayrılalım dedim. Ahh benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?