Kızlar Ne olur yardımmm !! :(

conqu61

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
67
1
6
34
İstanbul
Kızlar ben bi çocukla tanıştım, tanışalı daha 9 gün oldu ama ona öyle ısındım ki öyle çok seviyorum ki onu .. Aşk değil sadece sevgi ama çok fazla seviyorum böyle canımın içine sokasım geliyo .. hergün düzenli olarak internet sitelerine bakıyorum kimleri takip etmiş kim takip etmiş falan. Mesaj atmadan duramıyorum. ondan bekleyeyim diyorum ama ben atmadan atmıyor. Bana sürekli çekinme mesaj at falan diyo ama çekiniyorum ben yinede. Artık tamamen benim için hastalık oldu ne yapmalıyım ben ya Bi akıl verirmisiniz..

Niye bise yapiyosun ki icinden geldigi gibi davran tadini cikar ask bekletilmee gelmez asik degilim diyosun ama sen baya asik olmussun bence

Canım bence yoğun derecede bi hoşlantı var :) bence ağır ve eğlenceli olmayı dene. Ne kadar bilgili olduğunu ona hissettir.Erkekler zeki kadınlardan hoşlanırlar.Ağır başlı bi o kadar da cimcime ol :) Çok aşırı düşme üstüne, ona olan zaafını belli etme tatlım.Seninle vakit geçirmekten zevk aldığı zaman peşini bırakmayacaktır zaten :) Bol şansss ..

Niye bise yapiyosun ki icinden geldigi gibi davran tadini cikar ask bekletilmee gelmez asik degilim diyosun ama sen baya asik olmussun bence

Canım dün mesaj attım cevap vermedi bende gördüğün halde neden cevap vermiyosun falan dedim görmedim tamam deyip konuyu kapadı ona yaklaşmamı engelliyo resmen çıldırcam

Ya her zaman benim mesaj atmamı bekliyo hep benim konu açmamı bekliyo ama bendede artık dayanacak güç kalmadı hemde çok fena hoşlanıyorum ondan çok zor duruyorum her gün whatsappda kontrol ediyorum çok zorlanıyorum

Canım dün mesaj attım cevap vermedi bende gördüğün halde neden cevap vermiyosun falan dedim görmedim tamam deyip konuyu kapadı ona yaklaşmamı engelliyo resmen çıldırcam

Onunda sna karsi bisey hissettigini duaunuyosan acik acik konus ya da birazcik sabir biseyler hissediyosa yelkenler suya inicektir ama ben acikca konusulmasi taraftariyim ona gore yoluna bakarsin

O zaman biraz bekle bebeğim .. Beyimiz şuan değer verilmenin vermiş olduğu özgüven ile kanatlanmış durumda. Bak bi kaç gün sabret ve yazma inan ki ne oldu bu kıza diyip merak edip yazacak sana. Denemeye değer bence :)

Bence Mesajı Ondan Bekle. Hoşlandığını Çok Belli Etme.
Klasik erkekler Çok sevilmeye gelmiyor..
Denildiği gibi Ağır ve zeki dur :)
Arada Bilmiş Bilmiş Gülümse Ve Gizemli ol.. :)

2 gündür mesaj atmıyorum zaten sizin dediklerinizi deniyorum bide bakalım yazacakmı

Bence Mesajı Ondan Bekle. Hoşlandığını Çok Belli Etme.
Klasik erkekler Çok sevilmeye gelmiyor..
Denildiği gibi Ağır ve zeki dur :)
Arada Bilmiş Bilmiş Gülümse Ve Gizemli ol.. :)

Çok saol canım 2 gündür mesaj atmıyorum bakalım mesaj atcakmı bi kaç gün sonra mesaj atmazsa hiç bişey olmamış gibi napıyosun falan yazıcam :):2:

2 gündür mesaj atmıyorum zaten sizin dediklerinizi deniyorum bide bakalım yazacakmı

Yazar inşallah kuzum. Valla aynı moddayız bende ayrıldığım erkek arkadaşımdan gelecek en ufak bi mesaj bekliyorum ama boşuna bekliyormuşum gibime geliyor.Sanırım kırdım onu yada o biraz abartıyor bilemiyorum.
-Ayrılan taraf benim üzülen tarafta benim ne kadannn ilginç değil mi :S

Çok saol canım 2 gündür mesaj atmıyorum bakalım mesaj atcakmı bi kaç gün sonra mesaj atmazsa hiç bişey olmamış gibi napıyosun falan yazıcam :):2:

Hadi bakalım atar umarımm..

O yollardan bende geçtim. Sen arıldıgın halde niye bekliyorsun mesaj Sen at o zaman..

Hadi bakalım atar umarımm..

O yollardan bende geçtim. Sen arıldıgın halde niye bekliyorsun mesaj Sen at o zaman..

Ah canım atmaz mıyım, attım ama beyimiz çok gururlu ve inatçı nuh diyor peygamber demiyor :'(( Bende biranda sinirlenince en olmadık kararlar alırım çok değil 5 dk sonra pişman olup ağlamaya başladım

Bence hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç msj atma o atana kadar madem iki gündür msj atmadın o atana kadar atma derim ben..tabiri caiz ise yapışma çocuğa ki havalanmasın..bırak ya iki gün sana mesaj atmayan adama ne msj atcaksın güzelim sen boşveeer..anladım aşık olmuşsun ama azcık küçük adım atmalısın..acaba senin onu düşünüp taktığın kadar o seni takıyo mu dersin..?sana karşı olan tavrını bi düşün derim ben

arkadaşım ,bazen takıntı yaparız kendimize bazı insanları.çok yeni bir zamandan bahsediyorsun bu duygun hoşlantı/sevgi ya da sadece bir takıntı da olabilir.içinden geldiği gibi davran hiç değilse bu duygunun ne olduğuna dair kendine bir cevap verirsin :)

Ah canım atmaz mıyım, attım ama beyimiz çok gururlu ve inatçı nuh diyor peygamber demiyor :'(( Bende biranda sinirlenince en olmadık kararlar alırım çok değil 5 dk sonra pişman olup ağlamaya başladım

Ay tatlım yaa... Bende senin gibiyim. Sinirlenince gözüm birşey görmez.. ama kötü bir alışkanlık.

Ay tatlım yaa... Bende senin gibiyim. Sinirlenince gözüm birşey görmez.. ama kötü bir alışkanlık.

Hemde fazlası ile kötü bi alışkanlık kuzucum Sonunda üzülen taraf biz oluyoruz çünkü. Bugüne kadar tek kavgamız dahi olmadı ama ilk tartışmada ayrılalım dedim. Ahh benn

Hemde fazlası ile kötü bi alışkanlık kuzucum Sonunda üzülen taraf biz oluyoruz çünkü. Bugüne kadar tek kavgamız dahi olmadı ama ilk tartışmada ayrılalım dedim. Ahh benn

Bugün Sevgililer Günü Gönlünü Al Güzel Birşeyler karalar bir kagıda kendine ver.. Ama elle yaz ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…