Çok az gelir 1 2 gün sürer benim bildiğim. Umarım güzeli haber alırsınızKahverengi leke geldi bu ay bebek bekliyordum bende ama o lekeden sonra adet olacağım diye dusundum 2 gun var regl gunume
Benim sormak istediğim şey;
Bu hamilelik belirtisi olan kahverengi leke be kadar geliyor eger bebek varsa?
Ben hiç bilmiyorum benimde beklediğim regl tarihim 10 martti 8 martta adet sancim oldu kirmizi azcık kan geldi ve 2 gün lavo boya gittikçe küçük küçük pihti geldi 3 tane ağrı kesici aldim sandım olunca lekelnmeler 5 gün sürdü bende hamilemiyim değilmiyim onuda bilmiyorumÇok az gelir 1 2 gün sürer benim bildiğim. Umarım güzeli haber alırsınız
Bende pıhtı değilde akıntı sıvı şeklindeydi ve 4 gün sürdü adetimden 2 gün önce başladı ve 2gün sonra bitti kremsi sıvı geldi bidaha bişey olmadı herhalde yaş ilerledikçe böyle olması normal sanırım. Siz test yaptınızmı? Ben clearblue ile yaptım üzerinde adete 5gün kala yapılabilir yazıyordu olsaydı çıkardı... daha önce yaşamayınca insan tedirgin oluyor neyin nesi diye.Ben hiç bilmiyorum benimde beklediğim regl tarihim 10 martti 8 martta adet sancim oldu kirmizi azcık kan geldi ve 2 gün lavo boya gittikçe küçük küçük pihti geldi 3 tane ağrı kesici aldim sandım olunca lekelnmeler 5 gün sürdü bende hamilemiyim değilmiyim onuda bilmiyorum
4 tane yaptm canım negatif çıktıBende pıhtı değilde akıntı sıvı şeklindeydi ve 4 gün sürdü adetimden 2 gün önce başladı ve 2gün sonra bitti kremsi sıvı geldi bidaha bişey olmadı herhalde yaş ilerledikçe böyle olması normal sanırım. Siz test yaptınızmı? Ben clearblue ile yaptım üzerinde adete 5gün kala yapılabilir yazıyordu olsaydı çıkardı... daha önce yaşamayınca insan tedirgin oluyor neyin nesi diye.
Benden pihti geldi kirmizi cok az kan geldi bitmeye yakında 4. Gün siyah geldi peceteye leke 5. Günde kahve rengi oldu bitti. 1 hafta snradan 2 gün ayakta cok gezdim eve gittin adet olcam gbi his lavoboya gittim pihti geldi idarrimi yaparken sonra peceteye sildim damar damar şeklinde kirmizi kan. Bidahada gelemdi sarı akinti var neden acebaBende pıhtı değilde akıntı sıvı şeklindeydi ve 4 gün sürdü adetimden 2 gün önce başladı ve 2gün sonra bitti kremsi sıvı geldi bidaha bişey olmadı herhalde yaş ilerledikçe böyle olması normal sanırım. Siz test yaptınızmı? Ben clearblue ile yaptım üzerinde adete 5gün kala yapılabilir yazıyordu olsaydı çıkardı... daha önce yaşamayınca insan tedirgin oluyor neyin nesi diye.
En dogrusu doktora danışmak ama seninkide adet gibi yada kist patlamış olabilir varmı böyle ihtimal beN çikolata kistinden şüphe ediyorumBenden pihti geldi kirmizi cok az kan geldi bitmeye yakında 4. Gün siyah geldi peceteye leke 5. Günde kahve rengi oldu bitti. 1 hafta snradan 2 gün ayakta cok gezdim eve gittin adet olcam gbi his lavoboya gittim pihti geldi idarrimi yaparken sonra peceteye sildim damar damar şeklinde kirmizi kan. Bidahada gelemdi sarı akinti var neden aceba
Kadın olmak ne zor ya keşke bi msj gelse hamile değilsin rahat ol yada hamilesin diye4 tane yaptm canım negatif çıktı
Allah hayırlısını versın benim için sorun yok olsada olur olmasada olur..Aynen öyle inşallah hamile değilimdir.
kist varmıydı bi kaç kişiye sordum kist patlamıştır dediValla canım hamilelik belirtisi yok sarı akinti var arada aldığım batması oluyor görüşüm fon agrmior ama bilmiyorum
Hiç bilmiyorum canım kist varmiydi yok muydukist varmıydı bi kaç kişiye sordum kist patlamıştır dedi
Ondan öyle oluyordur dediler.
Bende bilmiyorum ama çikokata kisti olabilir bende bütün belirtiler var bende.Hiç bilmiyorum canım kist varmiydi yok muydu
Adet olcam zaman belirti veriyor 1 hafta kala dedim adet olcam kan azcık gelince tedirgin oldum anlamadım suan tarlusal kullanıyorum inşallah nisan 8 de adet olmam lazım olurum inşallah kızlarBende bilmiyorum ama çikokata kisti olabilir bende bütün belirtiler var bende.
Hayırlısı bende uzmana görüncem detaylı araştırsınlar londrada doktorlar çok yavaş Allah bilir ne zaman ögrenirim.Adet olcam zaman belirti veriyor 1 hafta kala dedim adet olcam kan azcık gelince tedirgin oldum anlamadım suan tarlusal kullanıyorum inşallah nisan 8 de adet olmam lazım olurum inşallah kızlar
Var mı gelişme? Kaç gün sürdü lekelenmen?Bendede 8gün adet gecikmesi var. Gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı Kahverengi ve pembe leke gelmeye başladı. Kan testi 4.85 çıktı. Hamilemiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?