- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi Mehtapakin
-
Kız 2 cm ile kaçırıyorum demiş. 158 ile 160 arasında bir fark yok. Ayrıca evet evimize ambulans gelmişti ve kız yine kısa boyluydu ve sedyeyi kaldırdı. 155 olsa evet olmazdı ama kız 2cm den bahsetmiş.
Ayyy cok mutlu oldum size denk geldigime. 2. Sinifim. Soru soracagim zaman mesajla rahatsiz etsem olabilir mi?
Cnm sen hangi okulda okuyorsun ölçmediler mı boyunuEvet. Yerlesiliyor. Ikinci sinifim :) hos gerci bizim okulda boy kiloya dikkat edilmiyor
Seviyesiz konuşan biri mi inan ki senin düşüncen umrumda dahi değil benim tek derdim 2 cm boy ile elenmemekBen paramediğim bizim zamanımızda yıl tabi 2013 ygsye girmeden önce boyunu yazıyordun şimdi nasıl bilmiyorum.
Yorumların tümünü okumadan cevap verme gafletine düşüp mesleğimin bu kadar seviyesiz konuşabilen birinin tercih edecek olması üzdü.
Geçen yıldan beri boy ve kilo olarak baya zorluyorlar ki iyide yapıyorlar çünkü gerçekten fiziki güç gerektiren bir iş.
Acaba sen ne bölümü mezunusun da böyle konuşuyorsun söyle bakalım mesleğin ne de ahkam kesiyorsun sen haResmi evrakta sahtecilik ağır cezalık suçtur
Bana hakaret etti vs değil ki bu
Belirlendiği anda hem bulunduğu statüden yani öğrenci ise oradan memur ise oradan atılır ve ağır cezada da güzelce yargılanır
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan günümüz gençleri sonra diş hekimine üniversitedeki asistanlığa sözel ve düşük puanla girdin der
Üniversitede asistan olmak ile yönetici asistanı ve sekreterlik okumayı dahi ayırt etmek sıkıntı olur
Biraz vicdanlı ol ve sen olsan 2 cm boy için vazgeçmezdin bölümden artı dayım falan da yokBoy sınırı 1.58 olsa 2 cmden bir şey olmaz deyip 1.56yla dayısı olan girecek.
Pes vallahi, ülke dayısız yaşanmıyor ne diyeyim. 1 cm le kaçırıp dayısı olmayan ağlasın, torpilli gülsün.
vicdanlıyım, gayet.Biraz vicdanlı ol ve sen olsan 2 cm boy için vazgeçmezdin bölümden artı dayım falan da yok
Acaba sen ne bölümü mezunusun da böyle konuşuyorsun söyle bakalım mesleğin ne de ahkam kesiyorsun sen ha????
Söyle de bilelimAcaba ne olabilir bu kadar kesin konuştuğuma göre bir düşün
O senin kararın ve bende sen değilim.vicdanlıyım, gayet.
2014de polisliğe başvurdum,kolumdaki iz yüzünden dosyama giremez yazıldı.
babam emniyet müdürü buldu, ordaki kurula ismi söyleyecektim. ismi söyleseydim girebilecektim. ama ismi söylemedim. ağlaya ağlaya çıktım ordan. 2 cm çizik için ben vazgeçtim. boyum 2 cm kısa olsaydı yine tavrım aynı olurdu.
kimsenin hakkına girmedim,vicdanım da cok rahat
o zaman sen de yapardın,vazgeçmezdin deme.O senin kararın ve bende sen değilim.
Hayır ondan değil senin gibi hayalimden vazgeçmezdim ve ağlamak yerine çare arardım işte bu yüzden ben sen olamam.o zaman sen de yapardın,vazgeçmezdin deme.
sen hak yersin ben yemem ve evet malesef sen ben olamazsın.
birisinin hakkına girmektense ağllamak daha onurludur her zaman.Hayır ondan değil senin gibi hayalimden vazgeçmezdim ve ağlamak yerine çare arardım işte bu yüzden ben sen olamam.
Yapacağımdan hiç ama hiç şüphen olmasın cnm :)))birisinin hakkına girmektense ağllamak daha onurludur her zaman.
buldugun çare torpilse o çare değil başka bir şeydir.
aman ya ne yaparsan yap.
İlk puanla yerleşiyorsun sonra boy kilo vs gelir yani o 159 luk kişinin hakkı beni ilgilendirmiyor çünkü ben o kontejanı zaten kazanmış oluyorum puanımla benim kontejanım bana onların ki onlara beni onun yerine almıyorlar beni benim yerime alıyorlar ne hakkı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?