Kızlar ne olur yardım edin zamanım çok kısıtlı :/ İlk acil yardım paramedik boy ölçülen yer

Aşağı yukarı facede ya da çeşitli sosyal platformlarda her bölümün bi sayfası var. Bence oradan bölümde okuyan birilerine sorup öğrenebilirsiniz.

Merhaba canım aynı bölümden mezunum 2013 mezunu bi özel üniversiteden. Bizim zamanımızda boy şartı yoktu. Kayıt olurken böyle bi şey yapmıyorlar sağlık raporunda istiyor olabilirler. Bana sorarsan boy kilo önemli ama 2 cm çok birşey değil bende çok uzun boylu biri değilim ama önemli şeyler bu iş için. Hatta kilo daha önemli.
Ambulansta çalışacaksın önemli olan becerin böyle şeylere takılıp canını sıkma bence tek hayalin de bu bölüm olmasın bak atandım çalışıyorum ama bir Sürü de derdi var. Hedefini geniş tut

Kız 2 cm ile kaçırıyorum demiş. 158 ile 160 arasında bir fark yok. Ayrıca evet evimize ambulans gelmişti ve kız yine kısa boyluydu ve sedyeyi kaldırdı. 155 olsa evet olmazdı ama kız 2cm den bahsetmiş.

Ben üç kız 90 kiloya yakın hastayı 5-6 kat aşağı indirdiğimizi bilirim. Kondisyon meselesi böyle şeyler

Seviyesiz konuşan biri mi inan ki senin düşüncen umrumda dahi değil benim tek derdim 2 cm boy ile elenmemek

Acaba sen ne bölümü mezunusun da böyle konuşuyorsun söyle bakalım mesleğin ne de ahkam kesiyorsun sen ha ????

Boy sınırı 1.58 olsa 2 cmden bir şey olmaz deyip 1.56yla dayısı olan girecek.
Pes vallahi, ülke dayısız yaşanmıyor ne diyeyim. 1 cm le kaçırıp dayısı olmayan ağlasın, torpilli gülsün.
Biraz vicdanlı ol ve sen olsan 2 cm boy için vazgeçmezdin bölümden artı dayım falan da yok

Biraz vicdanlı ol ve sen olsan 2 cm boy için vazgeçmezdin bölümden artı dayım falan da yok
vicdanlıyım, gayet.
2014de polisliğe başvurdum,kolumdaki iz yüzünden dosyama giremez yazıldı.
babam emniyet müdürü buldu, ordaki kurula ismi söyleyecektim. ismi söyleseydim girebilecektim. ama ismi söylemedim. ağlaya ağlaya çıktım ordan. 2 cm çizik için ben vazgeçtim. boyum 2 cm kısa olsaydı yine tavrım aynı olurdu.
kimsenin hakkına girmedim,vicdanım da cok rahat

O senin kararın ve bende sen değilim.

Hayır ondan değil senin gibi hayalimden vazgeçmezdim ve ağlamak yerine çare arardım işte bu yüzden ben sen olamam.
birisinin hakkına girmektense ağllamak daha onurludur her zaman.
buldugun çare torpilse o çare değil başka bir şeydir.
aman ya ne yaparsan yap.

Benim kesinlikle bir yerde torpilim falan yok demeye çalıştığım boyu 160 yazdırmak için elimden geleni yapacağım güvendiğim birileri yok ben sadece fikir danışmak için konu açtım ama olayım bazılarınca çok başka yerlere çekildi ben de sıradan bir insanım dayım falan yok bölümden de vazgeçmek istemiyorum alenen torpilliyim demedim ki.

yeni nesil gümbür gümbür geliyor. bencilliğiniz korkutucu derecede. Allah gönlünüze göre versin diyeceğim beddua olacak.

Allah hayırlısını versin diyeyim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…