- 19 Temmuz 2017
- 29
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi Mehtapakin
-
Ne dış hekimliği be asistanlık diyen senden De haydi işine...Siz önce açın, "diş hekimliği" bölümü sözelle mi alıyor, paramedik midir nedir o bölümün puanından ne kadar yüksek sayısal puanla alıyor öğrenip öyle laf dalaşına girin.
Ya da, ne haliniz varsa görün.
Daha da polemiğe girmeyin benimle.
Kız 2 cm ile kaçırıyorum demiş. 158 ile 160 arasında bir fark yok. Ayrıca evet evimize ambulans gelmişti ve kız yine kısa boyluydu ve sedyeyi kaldırdı. 155 olsa evet olmazdı ama kız 2cm den bahsetmiş.Boy sınırı ket mi vurmadır? Ailenizden birisine bir şey oldugunda eve gelen paramedikler sedyeyi kaldıramadıgında anlarsınız paramediklerde neden boy kilo sınırı oldugunu.
Zeka seviyeniz verdiginiz cevaplardan belli.Ne dış hekimliği be asistanlık diyen senden De haydi işine...
Yahu sanane kardeşim benim derdim seni mi gerdi sanane ya tövbe estağfurullah işin gücün yokmu seninZeka seviyeniz verdiginiz cevaplardan belli.
Üniversiteli olunca öğreneceksiniz. Bölümlerde hocalar vardır, bir de onları asiste eden öğrencileri. Asistanlık bşr kadrodur, devlet memurluğudur.
Seviyesiz seviyesiz yazmayın suraya.
Sahte raporlarla da okulları kandırmayın!
Derdinize yorum yapma gafletinde bulundum pardon.Yahu sanane kardeşim benim derdim seni mi gerdi sanane ya tövbe estağfurullah işin gücün yokmu senin
Aynen oyleee...çok teşekkürlerOf allah aşkına herşeyi polemige cevirmeyin fikrinizi tabiki söyleyin ama polemik yapmayın.. bence girmelisin iki cm için hayallerine veda etmen gerekmez. Ne katakulliler dönüyor dunyada
Rica ederimAynen oyleee...çok teşekkürler
Boy sınırı 1.58 olsa 2 cmden bir şey olmaz deyip 1.56yla dayısı olan girecek.Kız 2 cm ile kaçırıyorum demiş. 158 ile 160 arasında bir fark yok. Ayrıca evet evimize ambulans gelmişti ve kız yine kısa boyluydu ve sedyeyi kaldırdı. 155 olsa evet olmazdı ama kız 2cm den bahsetmiş.
fiziki şartlar kesinlikle keyfe keder konmuş değil, hatta yeterli değil arttırılmalı. arkadaşımın babası beyin kanaması geçirdi, gelen paramedikler sedyeyi kaldırmak için baya uğraşmışlar. hasta yakınının o durumda çıldırmaması mümkün değil.. her saniyenin önemi var.Böyle torpille, sahte raporlarla bir yerlere gelmeye çalışanlara cidden acıyorum. 1.60 kriterinin keyfine konduğunu sanmıyorum, demek ki bununla alakalı bir durum var ki konulmuş. Öyle bir şart aramayan bir bölüm/okul bulursun o zaman. Herkes torpille, referansla girmiyor sonuçta. Bir şekilde birilerinin hakkı yeniyor. Sonra "Yeeaa her yerde neden torpil var?" Torpil bulmaya şevklendiren de gördüm ya gerçekten gam yemem artık. 1 cm'den bir şey olmaz 2 puandan bir şey olmaz diye diye her yer torpilli adam kaynıyor. Herkes hakkı olan yere girsin, bu nedir arkadaş? Sahte rapor alırsa da ortaya çıkar umarım, kimse kimsenin hakkını yemesin. Bu bölümü tek isteyen konu sahibi değil, onun gibi bir sürü hayali olan genç var. O gençlere yazık değil mi?
Mahkeme celbi demişler ya bunun için gidip kimse mahkeme ile uğraşmaz. Yani saçma olur. O halde mezun olana kadar bunu görmezden gelen herkese dava açarlardı. Ayrıca boy sınırı bence özgürlüğe ket vurmadır. Çoğu kişi bir yerlere gelirken referans ile geliyor. Bence yarın ilk işin okula gitmek olsun. Ailecek koşturun peşini bırakmayın.
Kızlar selam ne olur bilen biri yardım etsin ne olursunuz.Hiç bir bilgim yok.Şuan üniversite için tercih vericem ilk ve acil yardım paramedik bölümü için boyu 160 cm den kısa olanları almıyorlar.Benim boy 158.Şimdi kayıt sırasında üniversitede mi ölçüyorlar boyu kiloyu yoksa heyet raporunda yazması yeterli mi yani rapor alıp öyle gitsem bir daha üniversite kayıt sırasında boyumu ölçmezler değil mi en azından rapor sırasında 160 yazdırabilirim boyumu rapora doktorlardan rica etsem belki şansım olur :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?