Kızlar ne olur yardım edin zamanım çok kısıtlı :/ İlk acil yardım paramedik boy ölçülen yer

Ne dış hekimliği be asistanlık diyen senden De haydi işine...

Boy sınırı ket mi vurmadır? Ailenizden birisine bir şey oldugunda eve gelen paramedikler sedyeyi kaldıramadıgında anlarsınız paramediklerde neden boy kilo sınırı oldugunu.
Kız 2 cm ile kaçırıyorum demiş. 158 ile 160 arasında bir fark yok. Ayrıca evet evimize ambulans gelmişti ve kız yine kısa boyluydu ve sedyeyi kaldırdı. 155 olsa evet olmazdı ama kız 2cm den bahsetmiş.

Ne dış hekimliği be asistanlık diyen senden De haydi işine...
Zeka seviyeniz verdiginiz cevaplardan belli.
Üniversiteli olunca öğreneceksiniz. Bölümlerde hocalar vardır, bir de onları asiste eden öğrencileri. Asistanlık bşr kadrodur, devlet memurluğudur.
Seviyesiz seviyesiz yazmayın suraya.
Sahte raporlarla da okulları kandırmayın!

Yahu sanane kardeşim benim derdim seni mi gerdi sanane ya tövbe estağfurullah işin gücün yokmu senin

Yahu sanane kardeşim benim derdim seni mi gerdi sanane ya tövbe estağfurullah işin gücün yokmu senin
Derdinize yorum yapma gafletinde bulundum pardon.
Seviyesiz cevaplarınız da uzattı. Lütfen bir daha alıntılayıp cevap falan yazmayın bana.
Daha asistanlık ne demek bilmeyip orda burda ahkam da kesmeyin

Of allah aşkına herşeyi polemige cevirmeyin fikrinizi tabiki söyleyin ama polemik yapmayın.. bence girmelisin iki cm için hayallerine veda etmen gerekmez. Ne katakulliler dönüyor dunyada

Kız 2 cm ile kaçırıyorum demiş. 158 ile 160 arasında bir fark yok. Ayrıca evet evimize ambulans gelmişti ve kız yine kısa boyluydu ve sedyeyi kaldırdı. 155 olsa evet olmazdı ama kız 2cm den bahsetmiş.
Boy sınırı 1.58 olsa 2 cmden bir şey olmaz deyip 1.56yla dayısı olan girecek.
Pes vallahi, ülke dayısız yaşanmıyor ne diyeyim. 1 cm le kaçırıp dayısı olmayan ağlasın, torpilli gülsün.

Böyle torpille, sahte raporlarla bir yerlere gelmeye çalışanlara cidden acıyorum. 1.60 kriterinin keyfine konduğunu sanmıyorum, demek ki bununla alakalı bir durum var ki konulmuş. Öyle bir şart aramayan bir bölüm/okul bulursun o zaman. Herkes torpille, referansla girmiyor sonuçta. Bir şekilde birilerinin hakkı yeniyor. Sonra "Yeeaa her yerde neden torpil var?" Torpil bulmaya şevklendiren de gördüm ya gerçekten gam yemem artık. 1 cm'den bir şey olmaz 2 puandan bir şey olmaz diye diye her yer torpilli adam kaynıyor. Herkes hakkı olan yere girsin, bu nedir arkadaş? Sahte rapor alırsa da ortaya çıkar umarım, kimse kimsenin hakkını yemesin. Bu bölümü tek isteyen konu sahibi değil, onun gibi bir sürü hayali olan genç var. O gençlere yazık değil mi?

Yıllar yıllar önce annemlerin mahallesinde polis olmak isteyen, ama boyu 1-2 cm kısa olan bir çocuk varmış. Dedem ölçüme gitmeden çorabının içine kalın tabanlık koydurmuş çocuğun öyle yetmiş boyu. İlla çıplak ayakla ölçücez demiyorlarsa sizde öyle birşey yapabilirsiniz. Zaten 160 dedikleri ortalama bir değer, bence çok kısa olmasın demek fazla muğlak kalacağı için öyle söylüyorlar. Rapor alırken hiç ölçüm yapmadan gözle bakıp olur verme ihtimali dahi var rapor verenlerin.

fiziki şartlar kesinlikle keyfe keder konmuş değil, hatta yeterli değil arttırılmalı. arkadaşımın babası beyin kanaması geçirdi, gelen paramedikler sedyeyi kaldırmak için baya uğraşmışlar. hasta yakınının o durumda çıldırmaması mümkün değil.. her saniyenin önemi var.

Resmi evrakta sahtecilik ağır cezalık suçtur

Bana hakaret etti vs değil ki bu

Belirlendiği anda hem bulunduğu statüden yani öğrenci ise oradan memur ise oradan atılır ve ağır cezada da güzelce yargılanır

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan günümüz gençleri sonra diş hekimine üniversitedeki asistanlığa sözel ve düşük puanla girdin der

Üniversitede asistan olmak ile yönetici asistanı ve sekreterlik okumayı dahi ayırt etmek sıkıntı olur

Canım, bu yöntemi çok doğru bulmamakla beraber, maalesef bende yapmak zorunda kaldım.

Yani boyu tutmayan bir kaç çocuğun boyunu 1-2 cm uzun yazdım. Başhekimim rica etti. Yapmam dediysem de ısrarcı oldu ve yaptım.

Sonuç olarak, sende eğer boyunu 1-2 cm uzun yazacak birini bulabilirsen, bu aşamayı geçebilirsin.

Ben bunu polis alımı için yapmıştım. Senin bölümün için hangi birimden rapor alınıyor bilmiyorum.

Canim gorumcmin kizinda da ayni sorun vardi boyu 157 ydi. İlk gittiğimiz hastane kabul etmedi ancak baska bir devlet hastanesinde sıkıntı olmadi adam kendi sordu boyu kiloyu oda 161 dedi ve aldi suanda okuyor hic bir sıkıntı yasamadi. Sen hangi sehirdesin o İstanbul'da basaksehir devlet hastanesinden aldi raporu

boyu kiloyu torpili bilmemneyi bilmem ama inanilmaz kalitesiz yorunlariniz var sizi bir paramedik olarak hastalarin yaninda gorev basinda dusunemiyorum ve eveteger haksizlik yaparak oraya yerlesecekseniz ins baska yersen bir sorun olur ve ins yerlesemezsiniz bu kadar calisip cabalayan ama torpil bulamayan hatta torpil bulamayan degil torpil bulmak icin bile ugrasa girmeyen mazlumlarin gunahi ne acaba

Burada iyi üniversitelerde ilk 10-20 binden alan diş hekimliğine sözel ve benim bölümümden aşağıda diyen, asistanlığı da kolay bir şey olarak gören ve hala cahiliyetini kabul etmeyen insanlar bizim yakınlarımızın hayatını kurtarabiliyor, bence asıl sıkıntı bu, boy falan sonraki iş olsun. Ha eğer benim bir yakınım Allah korusun ambulansa kaldırılırken çelimsiz bir paramedik kardeşe denk gelip de hastaneye ulaşması geciktiği için bir şey olsa, iki cihanda hakkımı helal etmem. Etmeyecek de çok insan var, sorumluluk senin ama ne yaparsan yap, yaptığının hakka girmek olduğu gerçeğini gözardı etme. Sen o puanla girdiysen bile, boydan elenince, koşulları sağlayan biri senin yerine girebilir durumda olacak. Ha 2cm belki çok değil evet hayallerinin önündeki 2cm sana cidden haksızlık gibi geliyor olabilir, ama iyi olmasa da sistem bu, hakka giriyorsun, eğer birinin zamanından çalarsan da sorumluluk senin. Araştırıp açık bulursun belki ama suç işleme derim, sonucu daha pişmanlık verici olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…