Kızlar ne olur yardım edin oğlum cayır cayır yanıyor :((

Lynex

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
469
220
23
34
kızlar 13 aylık oğlum tam 3 gündür cayır cayır yanıyor ateş 39-39,5 arası gel git yapıyor dr virak enfeksiyon dedi antibiyotik vermedi kendiliğinde geçecek dedi ama oğlumun bağışıklığı çok düşük bi türlü geçmiyor ben ne yapıcam:((((( :'((((

Baska hastane baska dr.

Hemen git. Havaleye cevirebilir. 39.9 ile hastanedeydim. Bogaz enfeksiyonu vardi. Düşün ki toz antibiyotik degil, igne antibiyotik ile gecti. Tam 1 ay surdu hastaligi. Kac gece sabahladim.

Acil davran hemen git. Evde dusursen bile yarim saate tekrar cikiyor.

Olur mu arkadaşım hemen başka doktora götür sabahı bekleme.3 gün çok fazla.allah korusun havale geçirir. ŞİMDİKİ moda antibiyotik verme .Vermeden olmuyor bu mikroplar.Hiç bekleme. Haber ver merak ederim.Yavrum ya yazık. SABAH bekleme ne olur.Ateş düşürücü vermedi mi

Olur mu arkadaşım hemen başka doktora götür sabahı bekleme.3 gün çok fazla.allah korusun havale geçirir. ŞİMDİKİ moda antibiyotik verme .Vermeden olmuyor bu mikroplar.Hiç bekleme. Haber ver merak ederim.Yavrum ya yazık. SABAH bekleme ne olur.Ateş düşürücü vermedi mi
Verdi 4 saatte 1 dönüşümlü olarak veriyorum ama kanında idrarında gaitasında hiçbi şey çıkmıyor salgın var dedi viral enfeksiyon antibiyotik etki etmiyor dedi sadece ateş olurmuş 4-5 gün içindede kendiliğinde. Geçiyor dedi boğazlarında da bişey çıkmadı çıkamadım işin içinden.. :'((

Bosver garanti olsun gene götür. Şimdi uzman da bulunmaz ama acile görürsen en azından bir görmüş olurlar.Gerci şimdi yasak ama sakın ateş düşürücü iğne vurdurma çocuk uzman doktor demeden.

Gittim canım acile uzman dr varmış baktı o da viral enfeksiyon dedi antibiyotik vermek istemiyorum ama ateşi 3 gündür böyle dediğin için veriyorum dedi ateşi 37.8 e düştü paranox verdi antibiyotik ilaç reçete etti takip edeceksin dedi şimdi evdeyiz çok şükür daha iyi inş dahada iyi olur rabbim herkese sağlık sıhhat versin..

kızlar 13 aylık oğlum tam 3 gündür cayır cayır yanıyor ateş 39-39,5 arası gel git yapıyor dr virak enfeksiyon dedi antibiyotik vermedi kendiliğinde geçecek dedi ama oğlumun bağışıklığı çok düşük bi türlü geçmiyor ben ne yapıcam:KK43:(((( :'((((
arkadaşım sen bakma havale geçirir diyenlere havalede yüksek ateş değilde aniden inip çıkması önemli ayrıca doktor viral dediyse vşral enfeksiyonda antibiyotik kullanılmaz antibiyotik organları mahvediyor şuan kızımda grip doktor antibiyotik vermesin diye dua ediyorum ayrıca aateşte 3 gün kuralı vardır 3 gün sonra kendiliğinden düşeck emin ol ateş bağışıklık güçlendirir vücut savunuyor ne güzel ayrıca ateşi hemen düşürmek savunmasız bırakmak gibi birşey oluyor ben kızıma 3 gün kuralı uyguluyorum 39 dan snra mudahale ediyorum ateş düşürücü veriyorum ama dediğim gibi elimden geldiğince normal yollarla kontrol altına alamya çalışıyorum bırakıyourm vucudu savaşssın

havale geçirir diyerek endişeli bir anneyi nasıl endişelendirirsiniz anlamıyorum doktordan daha mı iyi biliyorsunuz bviralde antibiyotik versede etki etmez zaten boş boş konuşmayın bence

allah aşkına nedir havaleden korkunun antibiyotik tavsiyesi nedir yaaa mikrobu antibiyotik öldürüyor diyor şakamısınız siz bu ilaçlar mahvediyor minicik bedenleri ne öldürmesi yer etmesine sebep oluyor iyileşmiş gibi olup hastalık tekraralamaya başlıyor iyi araştırın annesiniz siz o minicik yavruların saplığı sizin elinizde

Biz de Bayram günü çocuk acile götürmek zorunda kalmıştık. Ishal, kusma, ateş ve iştahsızlık vardı. Dr viral dedi ve ateş düşürücü ile ishal ilacı verdi sadece.

Kabız olan çocuk o gün bugündür ishal gibi kaka yapıyordu, önceki gün bi kaka tahlili yaptırayım diye hastaneye götürdüm bezini. 5 dk sürmedi çıkmamız.

Sanırım oradan kaptı yine. 2 gündür ateşi var. Nedir bu salgından çektiğimiz yaa!

allah aşkına nedir havaleden korkunun antibiyotik tavsiyesi nedir yaaa mikrobu antibiyotik öldürüyor diyor şakamısınız siz bu ilaçlar mahvediyor minicik bedenleri ne öldürmesi yer etmesine sebep oluyor iyileşmiş gibi olup hastalık tekraralamaya başlıyor iyi araştırın annesiniz siz o minicik yavruların saplığı sizin elinizde

Bu kadar tepki vermeyin lütfen. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ilaç kullanın ya da kullanmayın demek, her ikisi de zararlı.

Şimdi siz kullanmayın dersiniz, konu sahibinin çocuğuna birşey olur. Siz zan altında kalırsınız.

havale geçirir diyerek endişeli bir anneyi nasıl endişelendirirsiniz anlamıyorum doktordan daha mı iyi biliyorsunuz bviralde antibiyotik versede etki etmez zaten boş boş konuşmayın bence
Sabah sabah tersten mi kalkınma hanımefendi. KONU Sahibi Siz değilseniz yoruma yorum yapmayın. Söz konusu bir bebegin hayatı. Konu Sahibi rahatsız olsa bunu belirtir. ÜÇÜNCÜ bir kişiye söz hakkı düşürmezdi merak etmeyin.Peki siz doktor musunuz.Velevki doktorunuz o bebeği 3 gün ateşli bekleten doktor musunuz?

Sabah sabah tersten mi kalkınma hanımefendi. KONU Sahibi Siz değilseniz yoruma yorum yapmayın. Söz konusu bir bebegin hayatı. Konu Sahibi rahatsız olsa bunu belirtir. ÜÇÜNCÜ bir kişiye söz hakkı düşürmezdi merak etmeyin.Peki siz doktor musunuz.Velevki doktorunuz o bebeği 3 gün ateşli bekleten doktor musunuz?

Doktorun ilaç vermeme nedeni sanırım enfeksiyonun türü. Şu anda salgın olan virüse ilaç etki etmiyor sanırım. Bize de sadece ateş düşürücü ve ishal ilacı verilmişti.

Serum da takılabilir dedi ama emzirdiğim için gerek duymadım

Doktorun ilaç vermeme nedeni sanırım enfeksiyonun türü. Şu anda salgın olan virüse ilaç etki etmiyor sanırım. Bize de sadece ateş düşürücü ve ishal ilacı verilmişti.

Serum da takılabilir dedi ama emzirdiğim için gerek duymadım
Çok geçmiş olsun yavrunun ve Size.
Bu aralar çevremde bebek ve çocuklarda yoğun hastalık var.

kusura bakmayın ama burda doktorun teşhisinin üzerine yorum yapan sizlersiniz ben değilim ilaç tavsiyesinde bulunan antibiyotik alın diyende havale geçirir denilmeli mi endişeli bir anneye bu mantıklı mı geliyor size bana hiç mantıklı gelmiyor ben ilaç kullanmayın demiyorum ilaç gerektiğinde doktorun demesiyle kullanılır ki burda doktor antibiyotik yazmadı diye başka doktora götürün diye öneride bulunan 3 gün ateşle çocuk mu bekletilir diyenleriniz var doktor ne demiş viral demiş kullanılsada etki etmez zaten çocuğum var çok araştırdım çok fikir aldım doktorlardan

dokotr ve anne dışında siz kaçıncı sırada oluyorsunuz????herkes 3. kişi dikkatinizi çekerim. sizin ne haddinize doktorun tehşisi üzerine yorum yapmak, burda yanlış yönlendirme yapmayalım olur mu ben kafam göre de konuşmadım doktor demiş zaten anneyi gereksiz endişendirmeyin dedim. yok havale geçirir ,yok 3 gün ateşli mi bekletilir bunlar benim sözlerim değil dikkatinizi çekerim.....

Bu kadar tepki vermeyin lütfen. Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ilaç kullanın ya da kullanmayın demek, her ikisi de zararlı.

Şimdi siz kullanmayın dersiniz, konu sahibinin çocuğuna birşey olur. Siz zan altında kalırsınız.
ben kullanmayın demiyorum hanımefendi burda kulanın havale geçirir diyenlere tepki gösteriyorum.yanlış antibiyotik yüzünden hastalıklar seyir değiştirdi ve artık sağlık bakanlığı hastanelere gereksiz antibiyotik kullanımdan kaçının diye yazı asmaya başladı o yüzden doktor antibiyotik vermedi diye tepki verilmez çok gerekli olsaydı verilmezdi zaten ben doktora gittiğimde doktor eğer antibiyotik yazarsa gerekçesini antibiyotik gerekliliğini soruyorum sormalıyım sonra doktor bana neden kullanılması gerektiğini açıkladığında ben o ilacı kullanıyorum asla kullanmamazlık yapmıyorum kafama göre iş yapmıyorum havale geçirir kelimesi insana neler yaptırıyor yaşadım bende çünkü kızımı 41 derece ateşle acile götürdüm ama geçirmeyen çocuk geçirmiyor geçirecek olan 37 ile bile geçiriyor bunu ateşe direk bağlanması annenin korkutulması hoş değil elbet etkisi vardır ama sanıldığı gibi her ateşlenen çocuk havale geçirmez

ben kullanmayın demiyorum hanımefendi burda kulanın havale geçirir diyenlere tepki gösteriyorum.yanlış antibiyotik yüzünden hastalıklar seyir değiştirdi ve artık sağlık bakanlığı hastanelere gereksiz antibiyotik kullanımdan kaçının diye yazı asmaya başladı o yüzden doktor antibiyotik vermedi diye tepki verilmez çok gerekli olsaydı verilmezdi zaten ben doktora gittiğimde doktor eğer antibiyotik yazarsa gerekçesini antibiyotik gerekliliğini soruyorum sormalıyım sonra doktor bana neden kullanılması gerektiğini açıkladığında ben o ilacı kullanıyorum asla kullanmamazlık yapmıyorum kafama göre iş yapmıyorum havale geçirir kelimesi insana neler yaptırıyor yaşadım bende çünkü kızımı 41 derece ateşle acile götürdüm ama geçirmeyen çocuk geçirmiyor geçirecek olan 37 ile bile geçiriyor bunu ateşe direk bağlanması annenin korkutulması hoş değil elbet etkisi vardır ama sanıldığı gibi her ateşlenen çocuk havale geçirmez

Evet aynen öyle ama siz bunu başkasına çıkışarak anlatmasaydınız daha iyi olabilirdi

Back
X