Bebek Beslenmesi kızlar ne olur bır akıl verın =(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysem56

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
20
0
6
34
İstanbul
Selam kızlar benım kızım yenı 9. aya gırdı ve asırı derece ıstahsız
ne versem yemıyor ılk aylar daha ıyıdı aglıya aglıya verıyorum mecbur
zorlamak ısemıyorum ama açdırda durmuyor cok bunalıma gırdım corba yemıyor
kahvaltı yemıyor meyve hıcbırsey ya aptamıl verıyom onuda az yıyor bırakıyor
ıstah surubu varmı acaba ne olur yardım edın =(

başlığa baktım bir akıl vereyim diye tıkladım ama bir çocuk doktoru verebilir size o aklı diye düşünüyorum

Son düzenleme:
selam canım bebeğin emiyorsa zorlama yemek yedirmeye o ne zaman isterse o zaman yesin.huysuzluğuna gelince diş çıkarıyor olabilir allah kolaylık versin.

selam canım bebeğin emiyorsa zorlama yemek yedirmeye o ne zaman isterse o zaman yesin.huysuzluğuna gelince diş çıkarıyor olabilir allah kolaylık versin.

haklısın canım ya en ıyısı zorlamamak ne yapayım ınş
iştahı düzelir de ınsan bebegı yemeyınce cok üzülüyo =(

aslında 9 aylık diş çıkartma dönemi olabılır o yuzdende ıstahsızdır.ama surup tavsıyesı ıstemıssın spraktin dıe bır surup hem uyku verıyro hem ıstah acıyor kullanabılırsın yan etkısıde yok ama yınede almadan oce doktoruna sor 9 aylık bebege verılır mı dıe.*

Oğlum da 8 aylık biz de aynı dertten muzdaribiz imdaat diye bağırasım var uymuyoruz yemiyoruz içmiyoruz

merhaba,

kesinlikle iştah şurubu vermeyin.
bu günün obez çocuklarının hepsi zamanında iştah şuruplarıyla büyütülen çocuklar.
"çok değil, bir süre vericem, bi şey olmaz" falan diye düşünmeyin. bunun bir süresi yok.

olması gereken kilodan, boydan ciddi anlamda uzaksa o zaman doktor tavsiyesiyle kullanmak gerekir elbette ama son çare olarak.
boyu ve kilosu yerindeyse, sağlık problemi yoksa bırakın yemesin.
vitamin eksikliği varsada iştah şurubu yerine, takviyesi önerebilir doktor. ki ben her zaman bunu tercih ettim.

biliyorum anne olunca insanın yüreği elvermiyor :) yesin istiyor.
doymadığını düşünüyoruz sürekli, açlıktan ağladığını düşünüyoruz. :)

anne olmak zor.
herkese kolaylıklar diliyorum.
:)

bende bu konuda baslık açmıştım..benım kızımda 9 aylıktı ozaman..
sadece emıyor,ağzına hıcbıse sokamıyordum..

sımdı kızım 12 aylık ve degısen hıcbıse yok..yıne sadece emıyor,paso emıyor,catlıyana kadar emıyor:)

Benim de 5 yaşında bir afacanım var ne ablası ne de kendisi yemiyor hiçbir şey.Doğduğundan beri sabahları 1 tabak mısır gevreği yedirsem şanslıyım.Yani büyük kızım 13 yaşında ama hala böyle alışkanlıklara sahip.Onun için çok zorlama derim.Hem daha küçükmüş çocuk,bence büyüyünce farkına varır,hem açlıktan ölecek değil ya.Yine de bir doktordan tavsiye al derim,çok telaşlanma,ama işini de şansa bırakma :)

Mrb cnm.. Suanda aynı sorun arkadasımdada var.. Onlarda yeni 10.ayina girdiler.. Sadece yogurt yiyomus o da az, sevdigi seyleri bile yemiyomus.. Doktora goturmusler, doktor siz yokken eger tatlı bisey yedirdiyseler diger tatları reddeder demis.. Ayrica surupta vermemis yararindan cok zarari oldugunu soylemis.. Tv karsısında,oyuncaklariyla kandirarak yedirme demis.. Bide ona ne veriyosan masada bi tabak ona bi tabak kendine koyup onu ozendirecek sekilde karsisinda ye demis.. Sende deniyebilirsin bunlari..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen benim kizimda oyle sinirden catliyorum cocuk yemek istemiyor hic bisey banada yardmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah canim benim,bizimkide 10.ayinda ama cok sukur bu aydan bazi yemekleri yiyoo ama beyenmediklerini asla yamiyo mesela yogurt,meyve pureleri ve saire dr.a gittim boy kilo bir accik kisa ve az.vitamin yazdi ama bir yararini gormedimallah sabirlar versin baska ne diim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…