Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonukızlar ne olur banada yardım edin sizce bu nasıl ?? ne olurr ihtiyacım varrrr
düğün eylülde tatllm.. hepsi birlikte derken. köşe takımı+ oturma takımı+ konsol+yemek masası= 14.(peşin) tatksitli 20 Tl dedi biz peşin 14 aldık. mutfak için koyduğum sandalye de tanesi 388.o sandalyeden 4 tane + mutfak masası=1900
biraz tuzlu oldu daha yatak odası almadık. ortaya sehpa almadık. birde köşe takıma bır tanede şu son çıkan berjer yaptırmak istıoruz.mutvak masası var daha...
benimde agustos sonu.Evet tuzlu olmuş gerçekten maddi yönden sıkıntı yoksa,kafanı takma istediklerini almışsın sonuçta.Mobilyacının adı neydi,bende bi bakıyım?
Bende hiç tavsiye etmiyorum. Kenarları deri olan bi koltuk kullanıyoruz şuan ve özen gerektiriyo. en ufak bi leke olsa hemen gözüne batıyo insanın hele bi de beyaz olunca. Ayrıca oğlum kalemle çizmişti o kadar çok stres olmuştum ki zar zor çıkarttım ama nasıl çıkarttım gelin bi de bana sorun Annemin seçimiydi koltuklar benim hiç içime sinmemişti ama o koltukları gördükçe strese giriyodum inan. Çok dikkat ve özen istiyo. Heryerini deri yaptırırsan çok sorun yaşarsın bence. Hem terletme açısından hemde leke tutması açısından. Hele ki çocuklu gelip gidenlerin olursa yandın Bir de heryeri deri olan koltukların konforunun pek rahat olmadığını düşünüyorum :44:
Bende hiç tavsiye etmiyorum. Kenarları deri olan bi koltuk kullanıyoruz şuan ve özen gerektiriyo. en ufak bi leke olsa hemen gözüne batıyo insanın hele bi de beyaz olunca. Ayrıca oğlum kalemle çizmişti o kadar çok stres olmuştum ki zar zor çıkarttım ama nasıl çıkarttım gelin bi de bana sorun Annemin seçimiydi koltuklar benim hiç içime sinmemişti ama o koltukları gördükçe strese giriyodum inan. Çok dikkat ve özen istiyo. Heryerini deri yaptırırsan çok sorun yaşarsın bence. Hem terletme açısından hemde leke tutması açısından. Hele ki çocuklu gelip gidenlerin olursa yandın Bir de heryeri deri olan koltukların konforunun pek rahat olmadığını düşünüyorum :44:
offff bnde tamda deriden leke nasıl çıkar diye düşünüyordum(çok yorucu bir iş gerçekten sorun almas değilde beğenip hangisini alacağına karar vermek işte bu benı strees yapıyo( yorumların ve fikirlerin için çok saol kuzum
benimde agustos sonu.Evet tuzlu olmuş gerçekten maddi yönden sıkıntı yoksa,kafanı takma istediklerini almışsın sonuçta.Mobilyacının adı neydi,bende bi bakıyım?
Bende yorum yapmak istiyorum arkadaşım darılma ama ben hiç beğenmedim Tabi bizim değil senin bğenin önemli sonucta sen kullanacaksın ama iyi düşün derim...Bu arada bi arkadasın dedigi gibi ofis ortamı gibi durur :26: Son olarak bir şey diyeceğim belki yardımcı olur bu sana = Yemek odasının o demir kısımları hoş görünmüyor görüntüyü geçtim muhakkak terlikle dolaşmak şart evin icinde yoksa ayakları cok vurursunuz oralara ve cok acır Sana kolay gelsin canım inşallah icine sinen bir sey alırsın
merhaba bende Nills ten almayı düşünüyorum beğendik geçen hafta modellerimizi tatlım.. seninkileride hatırladım ama ben tam tersi şeyler beğenmişim :) güle güle kullan tatlımm iyi günlerde ama arkadaşlarında dediği gibi cnm deri olayı kötü kullanan tüm arkadaşlarım kumaş kaplattı sonra.. ama içinde kalıcaksa kullan bi müddet sonra problem çıkarırsa değiştirirsin