Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bununla beyaz deri koltuk alacağım. onunda rresmini koyacağım yadım edın llutfennn
şunuda söyliyim beyaz deri koltuk alma derim çünkü çok kullanışsız.Bi arkadaşim kullaniyodu gecen gittik başka koltuk takımı aldık onlara.Silinebilir kumaştan tercih et oturmasi kalkması daha rahat olur,yastıklarınıda soft renklerde yaptımı tamamdir.
Hımm baya pahalıymış genede be,biraz uzun ama salonun büyükse sorun olmaz.biraz daha kısasıni begenmiştım ben.Güle güle kullan,güzelce yemekler yiyinbencede çok farklı ve güzel.İnsanlar klasik şeylere alışkın oldugu için herkez farklı yorum yapabilir,takılma sen içine sinmiş en azından.
bunlarda süper kızzzevk on numara.İlk defa benim begendm tarzda begenen birini buldum.Koltuklar ne kadar? Sen illaki beyaz ve deri istiyosun galiba?
o zaman hiç cvp yazmayalım kimse fikirde sormasın. belki alan vardır memnun değildir.içine sinmesi önemli ama iyimi kullanışlımı bakalım. belki bilen vardır dimi