• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar ne olur banada yardım edin sizce bu nasıl ?? ne olurr ihtiyacım varrrr

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ay süper benim begendim yemek masasi ;) bi tarafında sandalye yerine bank olursa çok güzel duruyo.Büfe konsol alma ama bunun yanına çünkü modern ve spor halini kapatır.Masayı koyucagın yerin duvarınada bi iki tane raf yap koltuk renginden on numara olur.Ne kadar fiyatı? ben berke mobilyada 1000lira civarı baktım.

öncelikle cevaparınız için çok teşk. ark. büfe almıycam zaten sadece konsolu alcam . onada yemek takımımı ve çatal kaşığımı koymak için . ben nills mob. aldım 9500 dedi ama peşinde baya baya bi indi tatlım yalnız kafama takılan masa 220 . bana çok mu buyuk olur acaba diye düşündürüor. çok farklı ve tarz geldi bana herkeste olan bişi değil giibi

şunuda söyliyim beyaz deri koltuk alma derim çünkü çok kullanışsız.Bi arkadaşim kullaniyodu gecen gittik başka koltuk takımı aldık onlara.Silinebilir kumaştan tercih et oturmasi kalkması daha rahat olur,yastıklarınıda soft renklerde yaptımı tamamdir.

bunlarda koltuklarım. beyaz deri olcak $steel-art-köşe-koltuk.webp

aaa adamda bize en leke tutmayanı en kolay silineni deri olan demişti :(( saolasın canım bunu bi soralım tekrar

Hımm baya pahalıymış genede be,biraz uzun ama salonun büyükse sorun olmaz.biraz daha kısasıni begenmiştım ben.Güle güle kullan,güzelce yemekler yiyin ;) bencede çok farklı ve güzel.İnsanlar klasik şeylere alışkın oldugu için herkez farklı yorum yapabilir,takılma sen içine sinmiş en azından.

şunuda söyliyim beyaz deri koltuk alma derim çünkü çok kullanışsız.Bi arkadaşim kullaniyodu gecen gittik başka koltuk takımı aldık onlara.Silinebilir kumaştan tercih et oturmasi kalkması daha rahat olur,yastıklarınıda soft renklerde yaptımı tamamdir.

yazında terler k... yapışır. koku yapar.bi kalemle cizilse yandın cıkmada cıkmaz

canım benım çok sağ olasın çok rahatattın benı. koltuk takımım felan biraz herkesınkınden farklı o yuzden acaba çok mu kotu beğenıyorum bn diye düşünmeye başlamıştım bn daha ferah ortamlar seviyorum ama yorumarın çok rahatlattı beni çok çok tek. ederim

öylemi dedi üçkagıtçı ;) oda dogruda deri koltuklar her zaman daha pahalıdır,bi kere bi süre sonra çok rahatsızlaşıyo koltuk,ikincisi yazın terletiyo zanmak isticeksin haliyle. Hevesini kırmak istemem ama kumaş tercih et bence,bintürlü secenek renk var emin ol.Gözümle inceliye inceliye gezdim çünkü modokoyu ve bütün magazalar silenebilir kumaş çok daha iyi dedi ki,anlıyosun zaten.

Hımm baya pahalıymış genede be,biraz uzun ama salonun büyükse sorun olmaz.biraz daha kısasıni begenmiştım ben.Güle güle kullan,güzelce yemekler yiyin ;) bencede çok farklı ve güzel.İnsanlar klasik şeylere alışkın oldugu için herkez farklı yorum yapabilir,takılma sen içine sinmiş en azından.

o zaman hiç cvp yazmayalım kimse fikirde sormasın. belki alan vardır memnun değildir.içine sinmesi önemli ama iyimi kullanışlımı bakalım. belki bilen vardır dimi

bunlarda süper kızz ;) zevk on numara.İlk defa benim begendm tarzda begenen birini buldum.Koltuklar ne kadar? Sen illaki beyaz ve deri istiyosun galiba?

bunlarda süper kızz ;) zevk on numara.İlk defa benim begendm tarzda begenen birini buldum.Koltuklar ne kadar? Sen illaki beyaz ve deri istiyosun galiba?

çookk sevindim tatlımm ilk defa benım gibi düşünen birini buldummm yuppppppiii:)) vala canım köşe takımı 4250 idi biz peşinde 3000 aldık.. oturma grubu da 6500 . ben beyaz seviyorum evet ama deri konusunda nişanlım lleke tutmasın diye diretiyor , senin solediklerinden sonra bu deri işini bir kez daha düşünmek lazım gerekmıiş onu anladım. bu beğendiğimiz yemek oadsı ve bunun yatak odası imob da odul almış zaten sanırım tasarım odulu olmalı..yanlış hatırllamıyorsam

o zaman hiç cvp yazmayalım kimse fikirde sormasın. belki alan vardır memnun değildir.içine sinmesi önemli ama iyimi kullanışlımı bakalım. belki bilen vardır dimi

E biliyosan yaz ozaman banamı yorum yapıyosun sanki,ben kendi fikrimi yazdım arkadaşa.Bana cvp yazmak yerine yorumunu yazsaydın keşke,arkadaşın konusu çünkü!

Back
X