Kızlar ne olur akıl verin :(

awaree20

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
107
20
18
29
Kızlar bundan 2 buçuk ay önce eşim ailesiyle ceviz kabuğunu doldurmayacak sebepten küstüler. Benim hakkımda sözde elim bir sürü şey söylemiş bilmem ne bunlar önemli olanlar değil ben kayın validemlerle altlı ustlu oturuyorum ve çok çektim gerçekten gerek nişanlısı dönemindé gerek evliliğin ilk günlerinde sürekli eşimle kavga ediyorduk o sürekli aşağıya iniyorum bnde tepki gösteriyorum çünkü ben evde yalnız oturmak zorunda değildim inecek zamanı var inmeyeevek zamanı var eşim aşağı indiği An değişiyor kabul etmese de kolayına bulsa hiç çıkmayacak yukarı ben bunlarda rahatsızlık duyuyordum neyse açıkçası ailesiyle 2 buçuk ay geliş gidişlik yapmadığında tamamen evlendigimjzi anladım hiç tartışmak öyle mutluydu ki bunun bozulmasından cok korkuyordum çünkü eşim ailesi varken beni unutuyor kabul etmese bu böyle. neyse ben 1 hafta önce ailemin yanına gittim eşim 1 hafta kadar izin vermişti 12 8 vardıasıyla çalıştığı için git dedi neyse ben gittim ben gittiğimde bu ailesiyle barıştı sürekli aşağıda yemek yiyor felan neyse ben kizmadim buna sonuçta ailesi barisacak tabi küs nereye kadar aynı çatı altında ailesinde atamaz atsada ben müsade etmem her ne kadar bana cektirselerde neyse ben geldim eve geldiğim ilk gece çok yorgunum yoldan geldiğim için karnın açmı dedim evet dedi bnde açım biraz dinlenen yemek yaparm dedim aynı zamanda regl oldum karnım arıyordu sonra bu annelerde yiyelim dedi hayır ben yemem dedim sonra yine annelerde yiyelim dedi bnde ben yokum git sen ye dedim sert sert sonra ii sen bilirsin dedi gitti eve yeni geldim 1haftadir ayrılık insan napiyorshn nasıl geçti felan der onuda geçtim barismadan önce aç ola adam bana mutfakta yardım eden benden yemek konusunda daha hevesli olanà ne oldu olmeyecek ya açlıktan bende açtım biraz müsade istedim kustuklerin de bekliyordu ya yemeği bn çok sinirlendim ve bu durumu kabul edemedim aşağı indi 1 saat geçti aradım çıktı yukarı ben ağlıyorum sinirden sonra ağlama dedi bnde yemek yaptım o inince yemek yiyorum hemde ağlıyorum sonra bn yemeden yanına gittim avaz avaz bagriniyorum işte hiç utanmiyormsun bende acikmistım ailenle barışın hemen beni satın felan sonra bu hemen aşağı kaçtı bn iyice deliye döndüm ve aşağı bnde inip avaz avaz bağırıp hakkımı savundu çünkü yine başa sardik gitmeden sorunsuz bıraktığım evliliğim biranda sorunlar içinde bulduğumda çılgına döndüm eşimin bu kadar kör olmasına tahammülü kalmamıştı kayın pederim üstüme yürüdü eşimin kardeşi felan hepsine o sırada kafa tutuyorum o oturuyor cevap vermiyordu sonra o ayağı kalktı bizi ayırmaya o esnada bayıldı ve ailesi hastaneye götürdü yada dolmaya çıkardı bilmiyorum kaynana sen dolduruyorsun onu aşağı salmadin bilmem ne babanensinxen tut evdekiler hepsi üstüme geliyordu bn zaten eşimin beni bu sekilde yarı yolda bırakmasını kabullenememis durumda delirmiş şekilde hiç yapmadığım şeyi yapıp saygıyı bırakıp hakkımı savundu bu kez düşmanım hep eşim için susuyirdum fakat gördüm ki eşim bnm kadar bana değer vermiyordu ailesi kusunce benimle ii olan ama barışınca eve yeni geldiğim halde aşağıda yemek yemeyi tercih ediyor çok zoruma gitti sonra ailemi aradım durumu anlattım ailem bu evliliği zaten onaylamiyordu ailesi ve eşimin ailesi ve esi arasindaki dengeyi koruyamadigi içi sonra jakliyken haksız çıkarıldı neymiş eşim yemek yemeğe indiği için kavga çıkartmışım hayır ben esimindiginden çok ben yeni geldiğim halde bunu yapması barışırsak bile eskisi gibi olmaz diyen adama 1 haftada ne oldu sonuçta bende açtım ve onun bir evi var hemen ailesi ön plana çıkınca dayanamadım neyse o gece eşim asagida uyudu dün gece eve geldi fakat konuşmuyoruz bosna biliriz kafam çok karışık ne yapacağımı bilmez haldeyim eşime kizginim kiyamiyorumda ama bnm ona verdiğim değeri göremiyorum hep salak gibi hissediliyorum onlar istedikleirni söyleyip yapacak bn gelin olarak hep susup sümsüklenivem onlar bunu istiyor kaynanam çocuğuma söylerim boşatırım dedi istediğin o zaten Kınayı alırım dedim

Biraz da okunaklı yazsaydın çok iyi olacaktı cnm.. Yazdıklarının hepsi birbirine girmiş.. Neyse anladığım kadarıyla yorum yapacağım sanırım severek evlendin. Çünkü ailem baştan beri karşıydı demişşin..
Eh be cnm evlenirken kocan sana söylemedimi annemlerle aynı binada oturacağız diye ? Söylediyse eğer sen neden kabul ettin ? Ev ev üstüne olmaz.. Her ne kadar ayrı da olsanız aynı çatı altındasınız..
Sen açım biraz dinleneyim yaparım demişşin.. Bu durumda onun sana yardım edip yemek yapması gerekiyordu belli ki ailesi beynini yıkamış.. Haklısın ama tek haksız olduğun konu sen neden gidip aşağıda ona ve ailesine bağırıyorsun ? İç işlerinize resmen kendi ellerinle sokmuşsun onları.. Herkesin ortasında hem eşine hemde diğerlerine bağırman hiç olmamış.. Haklıyken haksız duruma düşmüşsün..

@_pelicita kesinlikle canım hakliyken kendimi haksız duruma düşürdü normalde ailesi yokken aynen dediğin gibi oluyordu sürekli dayanışma birlik uyum içinde kendi yağımizdaydik fakat gidip gelince gördüklerim dayanamadim malesef eğer aşağı kacmasaydi buraya kadar gelmezdi konu belkide boşanmak istiyormuyum bilmiyorum belkide geçen zman umut edip düzelir diye sabrettim zamana kiymak istemiyorum bilemiyorum ama eşime çok kırgınım her ne olursa olsun bana kızgın dai olsa şu durumda gelip ıyi yada kötü konuşma yapmaliydi resmen ailesini ağzına gelip beni dışladı o gece öğle bağırıp hırçınçca davraninca haliyle ailesi bunu aleyhine çevirdi ama oda Die bilirdi çok sinirliydi deyip beni onlara karşı savunan bilirdi eğer bana inancı olsaydı bnm neden delirdigimi anları diye dusunuyorim

Cocuk yoksa hemen bosa. Bi omur altli ustlu gecmez hayat. Belli ki senin ki anaci. Her gun kavga dovus yasamaktan iyidir bosanmak.

Esimi seviyorum deme. Sevsen ne olur sevmesen ne olur. Arkanda dag gibi dursa ha tmm ama o da yok. Ben olsam taviz vermem. Bu hayata bir kere geliyorsun onu da heba etme.

evet tüm düşüncem bu yüzde eşime kırgınım bir değil iki değil nereye kadar böyle ailem arkamda boşanma kararı alsam sadece ondan ayrı kalıcam fakat dedim gibi ne yapacağımı tam emin olmuş degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…