kızlar ne kadar harçlık alıyorsunuz ?

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
meraba kızlarr dogru yere mi açtım bilmiyorum amaa ailesi yanında üniversite okuyan ögrenciler ne kadar harçlık alıyor.harçlıklarınız yetiyor mu ? aldıgınız parayı nelere harcıyorsunuz ? ben başlayıyım aylık 360 lira alıyorum.iyimidr sizce

canım adı üstünde para ne kadar fazla da verseler harcayınca gene yetmiyo diyebiliorum:) 1.000 tl alıyorum ben aylık harclık gel sor yetio mu diye yetmiyo.. ünide okuyunca zor

canım adı üstünde para ne kadar fazla da verseler harcayınca gene yetmiyo diyebiliorum:) 1.000 tl alıyorum ben aylık harclık gel sor yetio mu diye yetmiyo.. ünide okuyunca zor

valla aynen öyle bi bakıyorum hiç para harcamamışım bi bakıyorum birikimlerimi bile bitirmişim çok zor para yönetimi :18:

üniyi ailenin yanında okuyosun ve 360 alıyosun bence çok iyii, ben 250 alıyorum ucu ucuna yetiyo işte :)

ben sadece kyk bursunu alıyorum onun haricinde ailemden bu zamana kadar harçlık almadım.burs da zaten 240tl.ama bu sene 3.snıf oldum ve kpss kursu filan kayıt derken 270 tl almaya başladım ailemden,daha dogrusu babamın emekli kartına el koydum mezun olana kadar.bu zamana kadar hiç para almadım bundan sonra mezun olana kadar 2 sene alayım ari demi :)) toplam 510tl yapıyo yani,ocakta bursumun 280e çıkacağını düşünürsem 550

250 lira alıyorum ben de ailemin yanında okuyorum ünv. yi inş burs çıktıktan sonra rahatlıyacağımı düşünmekteyim:)))

ben evde olduğum halde 200 tl alıyorum 1000 tl çok iyii yaaa

Evde nasıl 200le geçiniyorsun? İyi bir düzen kurmuş olmalısınız evde bizim 2 fatura 200 sadece bir de bunun kirası pazarı marketi var... anlayacağın bende 200 liranın çok daha fazlası eve gidiyor ve evde 3 kişiyiz :84:

benım kardesımde bulundugumuz sehırde unv okuyor.haftalık 50 tl verıyoruz yetıyor artıyor bıle kardesıme.

ben 500 tl alıyorum yetmiyor son haftaya 50 tl param kalıyor nasıl harcıyorum bilmiyorumm:)halbuki ailemin yanındayım bence yetmesi lazımm

Ben aylık 650 falan rahat yiyorum. Dışarıda okuyorum yurttayım. Yemeğiydi, yoluydu, yurt ücretiydi, kontürüm yok annem alıyor gidiyor işte

hangi şehirde okuduğunuza göre de değişir ama,yani 360 lirayı ben istanbulda yetiremem ama küçük ucuz bir şehirde gani gani yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…