Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar nazın nefes'deki saçları yardım edermisiniz...

bade_88

ben sonbahar kızıyım...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Diğer
kızlar saçımı naz elmasın bu saçları gibi istiorum ama nasıl elde ederim weya yakışırmı bi fikrim yok yardımcı olursanız sewinirim...:1hug: :uhm:
weya başka sert olmayan karamel yada bakır ne renk önerirsiniz hade canlar bayram yaklaşıo boyamam lazım...:sinifsinif:

bu ben...

bu da istediğim renk...
15645.jpg

92141.jpg
(bu resimde koyu çıkmış saç rengi sanırım 1.de daha ii duruyor..

Son düzenleme:
ama ben bu koyu halini daha çok beğendim bunun ne olabileceği hakkında yorumu olan var mı

renk güzel de ben de saç modeline sinir oldum bu kızın o dizide..ay ne o öle yapışık duruo bide.şöyle o renkle 3. resimdeki model gibi yapsalardı, afet olurdu. Merak ediyorum bu kızın saçları postiş mi dizide..bu renkte galiba açık karamel.bence en iyisi kuaföre sor.çünkü saçta hangi boya nasıl tutar bilemeyebilirsin..

bende senin fotoğraftaki rengi beğendim ne renk olduğunu ne olur yazarmısın
ben açık kumral boyamak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum

bende senin fotoğraftaki rengi beğendim ne renk olduğunu ne olur yazarmısın
ben açık kumral boyamak istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum

benim saçlarım orielle açıldı kuaförde üstüne açık kumral boyamdı sora bide kendim 2 ay sora falan bal rengi boyadım...:teytey:

senin saçın onunkinden daha güzel ama yinede rengi söyleyeyim
bu saç bakır karamel.
hiçbir kuaför hiçbir kişinin saçının renginin aynısını taklit edemez.ancak ona yakın birşeyler olabilir.hatta boyatırsan ondan daha güzel bile olabilir.

nazin ikinci resimdeki sac rengi cok guzel, bence sana da yakisir

nazın sacı bakır kahveymiş biyerde okumustum.senimn casında güzelmiş aslında ama bakır kahve de sana yakısır

bakır kahve bakır karamel gibi bişi ama ne akannehir kendimm boyasam tutturabilirmiyim acaba ne dersiniz kızlar... kaydirigubbakcemile4

Naz Elmas ın rengi çok güzel, ve bu rengi boyayıp saçını bozuk maşa gibi hafif dalgalı yaparsan süper olur..

hımm bende de hiç şans yok yaa... :çok üzgünüm:

ben kolestonun akaju bakır rengine boyadım arkadasımın saçını aynı naz elmasın o ilk resimdeki saçları gibi oldu saç rengide senden biraz daha koyuydu ilk boyamada biraz daha koyu oldu ama iki üçüncü yıkamadan sonra tamda senin istediğin renge döndü :) bi fikir olsun

ben kolestonun akaju bakır rengine boyadım arkadasımın saçını aynı naz elmasın o ilk resimdeki saçları gibi oldu saç rengide senden biraz daha koyuydu ilk boyamada biraz daha koyu oldu ama iki üçüncü yıkamadan sonra tamda senin istediğin renge döndü :) bi fikir olsun

bu aklımda olsun tatlım bi bakıcam saol fikir werdiğin için

ben naz elmasın nefes filmindeki saç rengini hiç yakıştırmadım ona,bence sen en güzeli röfle yaptır,yakışır sana

Back