Merhaba. ben de saclarimla ugrasiyorum, birkac gundur, arastirmadigim urun ve konu kalmadi. Gliss in siyah renkli urunleri aldim, ama cok buyuk bir farkin oldugunu gormedim acikcasi. herhalde saclar cok yipranik olunca, beklemekten yapilabilecek bir sey kalmiyor. ben de sizin gibi, saclarim kisa oldugu icin, kestiremiyorum daha fazla, ama supurge gibi gezmekten de, cok mutsuz oluyorum.
dun bir kuafor ile gorustum, bana keratin konusunda bir bilgi verdi, hem duzlestiriyor, hem de bakim yapiyormus. ozellikle yanik ve yipranmis saclar icin. yanliz cok tuzlu ya, 400-500 tl civarinda bir uygulamadan bahsediyoruz:-( dun aksam instagramdan mesaj aldim, Rapunzel secret in komur bakim maskesi ile ilg, daha once de gelmisti bana boyle bir mesaj, ama pek inandirici gelmemisti, simdi sabah oturdum, sayfalarini inceledim, bunlar megerse sac uretimini yapiyorlarmis, sac kaynak, postis v.s. dusundum de, sac uretimini yapiyorlarsa, sac bakim ile ilg bildikleri bir seyler vardir
simdi bir tane siparis verdim, 200 ml lik, ( herhalde ancak yeter bana
), bence bi inceleyin, yorumlar da cok iyi, hem insta hem tweeterde. rapunzelstore.com da satiliyor. ben dayanamadim, siparisi verdim. bakalim yarin bana gelecek, nasilmis etkisi, gorelim. !