Benim fotografimBu kısmi düşünmemiştir büyük ihtimal. İnşallah kendisine aittir fotoğraf eğer değilse fotoğraftaki kız konu sahibinin o köyü kalbine göre bin kat güzellikte .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim fotografimBu kısmi düşünmemiştir büyük ihtimal. İnşallah kendisine aittir fotoğraf eğer değilse fotoğraftaki kız konu sahibinin o köyü kalbine göre bin kat güzellikte .
Koydum tekrarya ben göremedimmm
Burnum biraz buyuk aslinda, degil miBence kaş hizanda kahkül kestirmelisin. Kestane ton renk güzel gider. Biraz da makyaj yapabilirsin. Kirpiklerin, kaşların zayıf gibi biraz güçlendirmeye çalış.
Burnunu çok beğendim. Keşke benim de öyle olaydı :/
Kemerli yaniiBence kaş hizanda kahkül kestirmelisin. Kestane ton renk güzel gider. Biraz da makyaj yapabilirsin. Kirpiklerin, kaşların zayıf gibi biraz güçlendirmeye çalış.
Burnunu çok beğendim. Keşke benim de öyle olaydı :/
bendeNedense fotoğraftaki kişinin konu sahibi olduğunu düşünemedim. Üye olunduğu gibi nasılım?
Burnum biraz buyuk aslinda, degil mi![]()
Doğalsın canım eğer sensen, ama günümüzde doğallık pek anlam ifade etmiyor. Nacizane tavsiyem eğer imkanın varsa; kaşlarına kontür falan yaptır ya da kaş farıyla şekil ver uygun renkte. Saçlarını daha bakımlı hale getir bakım yağı veya spreylerle. Gözlerine az renk kat, rimel ya da kalemle, az dudak ve yanak renklendir bu seni bayağı değiştirir.Benim fotografim
23Yaş kaç??
Özgüvenli birisin.Bu güzel halim onceden daha cirkindim daha guzellesir miyim bilmiyorum![]()
Kesinlikle !Insanin kalbi cirkin olmasin!