Kizlar nasilim?

Yeni uyelik pat diye profil fotosu ve nasilim ??
Ben inanmadim nedense, ilk uye oldugumda konulari bile bulamiyodum ben :D birak foto koymayi.

Guzelsin kuzucum ama biraz imaj degistikligine ihtiyacin var. Sacini iki ton acik bir renge boyayip katli kesim uygulayabilirsin. Eyeliner surmeyi ogren her kadina yakistiriyorum benim alnimda senki gibi genis o konuda kahkul yakisir sana benim uzun yuvarlak oldugu icin yakismiyor. Kiyafetlerini yenile vucut tipine uygun kiyafetler yakisir hem. Sen kendini iyi hissedersen zaten sevgilide kendiliğinden olur.

Sevgilin olmasına gerek yok ama tavsiye istersen;
saçların düz ve mutlaka kısa bir modern model kestirmelisin; yana doğru alnını kapatacak şekilde böylece yüzün daha kısa görünür; biraz kendine güvenin gelir.
Gülümsemeyi ihmal etme;
Makyaj ben de yapmam ama bir dudak kalemi göz kalemı kullanabılırsın.
Ama senı yüzün için sevecek birinden zaten uzak dur kardeşim bunu da not et.

Bence kaş hizanda kahkül kestirmelisin. Kestane ton renk güzel gider. Biraz da makyaj yapabilirsin. Kirpiklerin, kaşların zayıf gibi biraz güçlendirmeye çalış.

Burnunu çok beğendim. Keşke benim de öyle olaydı :/

Bence kaş hizanda kahkül kestirmelisin. Kestane ton renk güzel gider. Biraz da makyaj yapabilirsin. Kirpiklerin, kaşların zayıf gibi biraz güçlendirmeye çalış.

Burnunu çok beğendim. Keşke benim de öyle olaydı :/
Burnum biraz buyuk aslinda, degil mi :D

Troll bu değil mi?

Daha dün katılmış zaten ... Neyse by.

kahkul uada percem kestirip saclariniza biraz kat veridirip kaslarinizi duzelttirebilirsiniz belki

Benim fotografim
Doğalsın canım eğer sensen, ama günümüzde doğallık pek anlam ifade etmiyor. Nacizane tavsiyem eğer imkanın varsa; kaşlarına kontür falan yaptır ya da kaş farıyla şekil ver uygun renkte. Saçlarını daha bakımlı hale getir bakım yağı veya spreylerle. Gözlerine az renk kat, rimel ya da kalemle, az dudak ve yanak renklendir bu seni bayağı değiştirir.

Güzellik değil cana yakınlık içten bir gülümseme önemli olan ayrıca kaderin elbet gelip seni bulacak merak etme

Kizlar foto demisken daldim ama kusura bakmayin benim profil fotom neden kadinlar klubu logosu olmus olabilir 😳

Back
X