Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende oyle dusundum. Fotograftaki kisiyi kucuk dusurmek amacli yapilmis birsey. Hic hos degil.Nedense fotoğraftaki kişinin konu sahibi olduğunu düşünemedim. Üye olunduğu gibi nasılım?
Bi de kaşların düşük gibi sanki onu toparlattırıp biraz kaldırtabilirsin,yüz hatların gayet güzel bakım istiyor sadeceAy kız gayet net bir soru sormuş burdakiler de hemen atlamış yok kitap oku yok sevgili güzellikle olmaz diye. Kız da biliyordur tek güzelliğin yetmeyeceğini ama büyük bir etken işte niye kandırıyoruz ki kendimizi? Bence saçlarına bi şekil verebilirsin çok sıradan duruyor ortadan ayrılmış dümdüz. Hafif makyaj güzel olur ama kendine yakışan tonlardan seç. Giyim tarzın da çocuksu olmasın spor şık modeller giyebilirsin.
Ay kız gayet net bir soru sormuş burdakiler de hemen atlamış yok kitap oku yok sevgili güzellikle olmaz diye. Kız da biliyordur tek güzelliğin yetmeyeceğini ama büyük bir etken işte niye kandırıyoruz ki kendimizi? Bence saçlarına bi şekil verebilirsin çok sıradan duruyor ortadan ayrılmış dümdüz. Hafif makyaj güzel olur ama kendine yakışan tonlardan seç. Giyim tarzın da çocuksu olmasın spor şık modeller giyebilirsin.
Aradigimiz cevapAaaaaa!
Modayla makyajla ilgili kitaplar ayol![]()
Bence çirkinsin.
Ama o yaşta bende çirkindim.
Kendini bulman zaman alacak.
Oyüzden kafa yorma.
Başka şeylere odaklan.