- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 23.160
- Puanlar
- 328
Arkadaşım onu taktirdi 1 yıl regl görmedi yuruyen bomba gibiydiDeri altı implant diye bir yöntem de varmış onu da bir doktorunuza sorun isterseniz
Çok teşekkür ederim spiral en kolayı sanırımKetemde 10 yıllık bakır sprial ben de herhangi bir yan etki olmadı çatala çıkıp inmem 5 dk sürdü. Sonra da yürüyerek evime geldim. Regl de her zamanki gibi devam etti.ekstra bir durum olmadı. Vücudum da kabul etti ben de düzenli kontrole gidiyorum. Hatta başka sebebten bile kadın doğuma gitsem spirali de kontrol ettiriyorum. 7. Yılında yenileyecegiz.
Ücretsiz taktırdım.
Bana kolay gelen yöntem bum vücudun da kabul ederse düzenli kontrollerini de yaptirirsan sorun olmaz.Çok teşekkür ederim spiral en kolayı sanırım
Doktoruma randevu alıp gideceğim. O da spiral önermişti bir sorun olmaz demişti ama ben kendi kendime kuruntu yaptım sanırımBana kolay gelen yöntem bum vücudun da kabul ederse düzenli kontrollerini de yaptirirsan sorun olmaz.
Korunma yok ki...Siz ne ile korunuyorsunuz şu anda?
Olduğu kadar diyelimKorunma yok ki...
Prezervatif düşünmediniz mi hiçÖncelikle herkese merhabaa. Ben 6 ay önce doğum yaptım. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama hamile kalmaktan da korkuyorum açıkcası. Doğumdan sonra hamile kalmak daha mı kolay oluyor? Spiral kullanmayı düşündüm ama bazı forumlarda komu yapıyor, kanama yapıyor , kayıyor, ağrı yapıyor falan bir sürü olumsuzluk yazıyordu. O yüzden ondan da çekindim. Hap falan diyeceksiniz ama hormonal bir şey istemiyorum bana zarar verir diye. Siz nasıl korunuyorsunuz. Geri çekilme yöntemiyle uzun süre hamile kalmayan var mı? Eşim de dikkatli bu konuda ama işte kaçsa da hamile kalırım korkusu var. Yumurtlama günlerimde pek birlikte olmak istemiyorum ya da ekstra dikkatli olmaya çalışıyorum yani eşime dikkat et falan diyorum. Sizin deneyimleriniz nedir siz ne yapıyorsunuz bu konuda ?
Hiç hoş değil yaPrezervatif düşünmediniz mi hiç
Öyle yaptırıcam gibi duruyor. Spiral varken içime bşalsa bir şey olur mu peki?spirali taktirin, uygulamadan yumurtlama günlerinizi takip edin, riskli gunlerde esiniz disari bosalmaya devam etsin. bence daha garanti bir yontem:) hem ayin belli gunleri haric keyifli anlarda dikkat etmek vs durumunda kalmaz agiz tadiyla sevişirsiniz
kesinlikle istemiyorsan iki asamali korun.
Sen korunmuyorsun geri çekilme korunma degilÖncelikle herkese merhabaa. Ben 6 ay önce doğum yaptım. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz ama hamile kalmaktan da korkuyorum açıkcası. Doğumdan sonra hamile kalmak daha mı kolay oluyor? Spiral kullanmayı düşündüm ama bazı forumlarda komu yapıyor, kanama yapıyor , kayıyor, ağrı yapıyor falan bir sürü olumsuzluk yazıyordu. O yüzden ondan da çekindim. Hap falan diyeceksiniz ama hormonal bir şey istemiyorum bana zarar verir diye. Siz nasıl korunuyorsunuz. Geri çekilme yöntemiyle uzun süre hamile kalmayan var mı? Eşim de dikkatli bu konuda ama işte kaçsa da hamile kalırım korkusu var. Yumurtlama günlerimde pek birlikte olmak istemiyorum ya da ekstra dikkatli olmaya çalışıyorum yani eşime dikkat et falan diyorum. Sizin deneyimleriniz nedir siz ne yapıyorsunuz bu konuda ?
Valla evet hoş değil haklısınız ama geri çekilme de bi yöntem değilHiç hoş değil ya
Evet ben de birini seçmeye çalışıyordum spiral en mantıklısı yinegeri cekilme diye bir korunma yontemi yok malesef. Her an hamile kalabilirsiniz. spiral ,kondom, deri altı implant gibi bir yöntem kullanmalisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?