- 29 Eylül 2023
- 69
- 3
- 6
- 24
- Konu Sahibi Seznlerolmus
-
Ovülasyon testi alıp yumurtalama günlerinizi değerlendirebilirsinizKızlar temmuzda Allah nasip ederse 2 sene olucak ama gebelik olmadı hiç doktora gittik hiçbir sorun yoktu ama bilmiyorum neden olmuyor nasip meselesi ama çok uzun sürdü sanki kendimi kötü hissediyorum artık siz neler yaptınız ne kullandınız mesela
Eşimle ilişkiye girerken viaxi su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum onun mu etkisi oluyor acaba bir de tam afedersiniz köklemesi olmuyor ama içe boşalıyorr bunlardan da olabilir mi
Ovülasyon testi alıp yumurtalama günlerinizi değerlendirebilirsiniz
Tüm hormonlarınıza, tüplerinize ve eşinizin sperm testine bakıldı mı acaba ?Kızlar temmuzda Allah nasip ederse 2 sene olucak ama gebelik olmadı hiç doktora gittik hiçbir sorun yoktu ama bilmiyorum neden olmuyor nasip meselesi ama çok uzun sürdü sanki kendimi kötü hissediyorum artık siz neler yaptınız ne kullandınız mesela
Eşimle ilişkiye girerken viaxi su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum onun mu etkisi oluyor acaba bir de tam afedersiniz köklemesi olmuyor ama içe boşalıyorr bunlardan da olabilir mi
Hepsine bakıldı hepside normal hiçbir sıkıntı yokTüm hormonlarınıza, tüplerinize ve eşinizin sperm testine bakıldı mı acaba ?
Yani ben tam izin vermiyorum çok acıyor hepsi giriyor ama tam sonuna kadar değilKoklemesi olmuyor derken? Neden?
İkinize de bakıldıysa bi de başka bi doktora gidin bence. Evet nasip olursa olur ama önce elinizden geleni yapın aklınızda soru işareti kalmasın.Hepsine bakıldı hepside normal hiçbir sıkıntı yok
Başka bir doktora gitmeye neden gerek olsun ki. Doktordan doktora fark mı ediyor diyorsunuzİkinize de bakıldıysa bi de başka bi doktora gidin bence. Evet nasip olursa olur ama önce elinizden geleni yapın aklınızda soru işareti kalmasın.
Bununla ilgili muayene oldunuz mu? Normal değil çünküYani ben tam izin vermiyorum çok acıyor hepsi giriyor ama tam sonuna kadar değil
Oldum vajina girişin dar birazda kuruluk var dediBununla ilgili muayene oldunuz mu? Normal değil çünkü
Kilo fazlalığı mı var, hormonları etkiliyor daOldum vajina girişin dar birazda kuruluk var dedi
İyi geceler ben de henüz hamile kalma aşamasındayım doktorumun önerileri söylemek istedim belki faydası olur rabbim nasip ederKızlar temmuzda Allah nasip ederse 2 sene olucak ama gebelik olmadı hiç doktora gittik hiçbir sorun yoktu ama bilmiyorum neden olmuyor nasip meselesi ama çok uzun sürdü sanki kendimi kötü hissediyorum artık siz neler yaptınız ne kullandınız mesela
Hangi folik asit acabaİyi geceler ben de henüz hamile kalma aşamasındayım doktorumun önerileri söylemek istedim belki faydası olur rabbim nasip ederilişkiden sonra lütfen bi ilk yarım saat yataktan kalkmayın mümkünse ihtiyacınızı önceden giderin ki yataktan kalkmamış olursunuz sonrasında ise kalçanızın altına yastık koyup bacaklarınızı bazanıza yaslayın ve aceleniz yok ise hemen duş almayın gün aşırı yumurtlama döneminizde birlikte olmanızı tavsiye ederim. Rabbim en yakında zamanda nasip etsin hepimize inşallah. bir de ben doktora gebe kalmak istediğimde bana FOLİK asit kullanımına başlattı bilginize.
Bizde eşimle çocuk istiyorduk bizde gitmiştik aynı bize de bir sorun olmadığını söylemişti sadece doğru zamanda ilişkiye girmemizi söyledi tarih vermişti şu zamanlarda demişti denedik doktora gittikten bir ay sonra hamile kalmıştım Allah'ım sizlere de nasip etsin inşallahKızlar temmuzda Allah nasip ederse 2 sene olucak ama gebelik olmadı hiç doktora gittik hiçbir sorun yoktu ama bilmiyorum neden olmuyor nasip meselesi ama çok uzun sürdü sanki kendimi kötü hissediyorum artık siz neler yaptınız ne kullandınız mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?