Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

ahh ahh bir güze evlenme teklifi aldım ki sormayın
biz kavga etmiştik ayrılmak için daha doğrusu konusup tamam mı devam mı demeye yanıma gelmişti. ama ne olur ne olmaz diye cebimne tek taşınıda koymuş sık bir restoranta gittik sorunlarımızı hallettik. aha sonra evlilik asamaları nasıl olur nasıl işler gibi her zaman ki gibi konusuyoduk herzaman yaptığımız seydi konustuk konustuk sonra eee dedi ama bu aşamaya gecmeden benim baska bişi yapmamn gerek cebnden yüzüğü çıkardı benimle evlenirmisin dedi. benim herzaman ki şaçmalığım hayır etme istemiyorum filan diye söylenmeye başladım simdi diorum o evlenme teklifi gecerli değil bana güzel bir evlenme teklifi et diye yok diyor sen sansını kaybettin. çünkü o zmana kadar bana evlenme teklifi cok sacma geliyordu istemiyordum ama simdi romantik bişi istiyorum ben yaaaa

maalesef benimle evlenir misin diye bi cümle bile duymadım ki sana yine de süpriz olmuş :) bende kendimi evlendikten sonra iyiki seninle evlenmişim sözüyle avutuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…