Kızlar nasıl evlenme teklifi aldınız!!!

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
kızlar ben nişanlıyım kısmetse haziranda evleneceğiz ama evlenme teklifi almadım hala arada nişanlımın ağzını arıyorum yapacak gibi ama ne zaman ayrı şehirlerdeyiz oyüzden çok fırsat olmuyor ama merak etttim sizler nasıl evlenme teklifi aldınız???

benim de söz günüm kesinleşmişti ama hala ortada teklif yoktu... etmicek heralde diyodum, çünkü bir anda hemen evliliğe doğru dönmüştü ilişkimiz

söze 1 ay kala gezmek için Konya ya götürdü beni günübirlik gitmiştik zaten orada yapacağı aklıma gelmezdi ama herşeyi oraya ayarlamış, orda bi yer ayarlamış gezdikten sonra oraya götürdü beni dinlenelim cok uykum var araba kullanıcam uyumam lazım diye, ikimizde odalarımızdaydık bi bahaneyle beni kapının onune cıkardı baktım benim odamın kapısında bi matruska var

her katında ayrı bi söz yazıyodu son katında benimle evlenirmisin yazan bi kart altında da yüzük vardı sonra kendisi de arkadan geldi ve kısa duygusal bi konusma ardından evlenme teklifini sözlü olarak da yaptı...

sen de harika bi teklif alırsın canım inş...

teşekkür ederim canım inşallah... senin evlenme teklifin çok farklı ve güzelmiş çok beğendim mutluluklar dilerim....

ben de sözlüyüm canım yaza da nişanımız var ama hala evlenme teklifi almadım. bizimki biraz ters oldu galiba

kızlar nikaha kadar teklif gelmezse, memur kabul ediyormusunuz diye sorduğunda
sizde henüz evlenme teklifi almadım ama diyin :)))

bende nişanlıyım, nişana kadar teklif almamıştım ama hep bunu der dururdum :)
istemeye gelmeye bir gün kala
çalışıyorum dersanede, o gün akşam da şehir dışından arkadaşım geliyor, otogardan onu karşılamaya gitcez birde kardeşim
sonrada AVM ye gidip yüzük bakıcaz diye planlıyorduk.
arkadaşım otogara gelmek üzere nerdeyse, bende buluşmak için çıkmışım iş yerinden benimki demez mi otobüste boşver onlar buluşsun eve gitsin biz yemeğe gidelim diye.
tabi bende çaktırmıyorum, yok olurmu falan ayıp olur diyorum ama bu ısrar ediyor yok gitcez diye.
neyse buluştuk, ankara kızılayı yukardan gören çok şık bir balık restoranına gittik, meğer yer ayırtmış.
bir yandan hafif canlı müzik. çok hoş bir ortam
neyse yemeklerimizi yedik, meyve yerken benimki dediki
manzara burdan iyi görünmüyor oraya gelim diye yanıma geldi.
halbuki kendisinin ordan daha iyi görünüyor.
ama yemeğin sonuna geldik ben filmlerdeki gibi karşımda otururken yüzüğü çıkaracak teklif edecek diye bekliyorum ama öyle bir hareket gelmeyince
dedim yok boşuna ümitlenmişim.
neyse yanıma oturdu bana sarıldı.
cebinden yüzük kutusunu çıkardı, masanın üzerine koydu.
benimle evlenirmisin dedi :)
ben tabi şaşkın gerçekten şok, yüzüğe bayılmışım, bir an önce takmak için davranıyorum
bu demesin mi önce cevap diye :)
biraz düşüneyim dedim.
neyse sonra evet dedim bir iki güzel bişey söyledim.
benimki pek ayrıntıcı değildir, öyle romantik değildir.
biraz odunluk da var ama idare et artık dedi :)
kro falan değildir nişanlım ama beceremiyor adam napsın :)
oyy aşkım benim :)))
işte böyle merak etme sıkıştır teklif gelmeden evlenme :))

kuki senin ki orjinal olmuş :)))
e denizciler romantik olur, olsun okadar.
bizimki karacı ancak bu kadar

bence güzel olmuş önemli olan zaten tahmin etmediğin beklemediğin bir anda almak ne güzel Allah mesut etsin canım ilk başta söylediğin iyi fikirmiş teklif etmezse öyle yaparım arık

ayyy oturuup ağlamaak istiyorum müsadenizle3yılın sonunda nişanlandık evlenme teklifimiz falan olmadı sevdiceğim saolsun pek odun oldu çıktı ilk başta hiç böyle deildi bu çocuk ama ben halaa geen akşam bile söylenip dururum neymişş efendm zaten biz başlangıçta evlenmeye diye niyetlenip başlamışız ilişkimize falan filaann yanii öyle romantizm sıfır bihayat bizimkisi

Son düzenleme:

benimkini gördüm sanki :)))
pinkgril cüm, teşekkür ederim önemli olan dediğin gibi düşünmesi :)
buna da şükür.
nehircim üzülme nişan da bir teklifdir canım.

ee kızlar sizin düğünler ne zaman?

öylee canımcm amaa ne biliiim yıllar sonraa yaa bak böyleee teklif etmiştin demek var bide negüzel kendii başına gidip yüzükfln alması biz maşşaallah anneler babalar gittik aldık falan hiçbi heyecanıı süprizii olmayıncadaa insan sinir oluyor vallla
bizim tarih belli değil cnm şimdilk amaa bn hiiiç uzasın istemiyorum daha fazlaa çünküü uzadıkça tadı kaçıoo bişeylerin dimii!!

Son düzenleme:

aynen benimkide öyle biz ciddi başladık falan dedi bizde 4 senenin sonunda nişanlandık ama hala ses seda yok arada ima ediyorum ama oralı olmuyor bakalım ne olacak
umarım en yakın zamanda alırız evlenme teklifi nişanlım başka şehirde hafta sonu geldi dedim bu sefer edecek ama bahsi dahi geçmedi

3 sene sonunda nişanlandık, 1 senedir nişanlıyız ama evlenme teklifi falan etmedi, etmez de zaten nişanlanmışız ne teklifi

evet canım uzamaması en iyisi en tez zamanda evlenirsiniz inşallah

yok yok kızlar bence biz umudu keseliim artık nişan olduktann sonraa teklifi fln unutalım benm içimde kaldıı ama offf yaa hayırlısı belkii evlendikten sonraa birz romantikleşirler
alıp şunları biaraya getirip biraz adam etmek lazımmı ne:)hepsi aynıymış baksanıza

Bir kursa tabi tutmak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…