Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme Yöntemlerikızlar muz gogusleri buyutuyomusss!!!!!!!!!!!
gecenlerde ibrahim saracoglu tv deydı ondan dinledim muz yemek gercekten de gogusleri buyutuyomus ama anamur muzu olması gerekiyomus.yiyin kızlar bol bol kaydirigubbakcemile3
Prof Dr ıbrahim Saraçoğlu, Esra Ceyhanın program konuğu oldu ve hanımlar için, çok faydalı bir bitkisel reçete önerisinde bulundu. Önerimiz doğal yollardan göğüs büyütme ; KARABAŞOTU : Göğüsleri büyütmekte çok faydalıdır. MUZ : Anamur muzu, haftanın her günü yenirse, göğüsleri büyütmeye fayda sağlar. Ama haftada 1 defa yenirse, kabızlığa neden olur. AVAKADO : Olgun bir avakado alın. Eğer avakodo olgun değilse, bir gazeteye sarılarak 2-4 gün arası bekletin. Yumuşamış olan avakadonun kabuklarını ince bir şekilde soyun. Çatalla ezerek üzerine limon sıkın.. Haftada 3 defa yenir. Ayrıca, kemoterapi hastalarına da çok faydalıdır.
Arkadaşlar benim yedigim muzun haddi hesbı yoktur küçüklügümden beri... Hemde o küçük muzlardan 2 şer 3 er yedigim olurdu hani nerde? Birde yemeseydik onları hiç gögüs olmazdı heralde. Ama ben avokadoyu denemek istiyorum. Limonla o şekilde birkez yemiştim tadı da cok güzel hemde...
Arkadaşlar ben de Saraçoğlu'ndan dinlemiştim muz ve avokadonun büyüttüğünü. Avokado yemeye bu hafta başladım. Henüz başlangıç olduğu için olumlu yada olumsuz birşey söylemem zor ama yağ oranı yüksek bir meyve olduğundan göğüsleri büyüteceğine inanıyorum. Tek sorun biraz pahalı bir meyve olması. Ben tanıdık bir manavdan istedim, bana uygun fiyatta verdi. O konuda şanslıyım
Ahmet Maranki'nin söylediğine göre de şekli göğüs şekline benzeyen gıdalar göğüs sağlığı ve güzelliği açısından yararlıymış. Mesela portakal ve nar göstermişti tv'de.
herkez kafasına göre bişi dio ibrahim saraçoğlu ile ahmet maranki zıt şeyler söylüyo nasıl oluyo anlamıyorum sonuçta bi soruna iyi gelen bir bitki tüm bilimadamları tarafından ortak görüşle olmalı muz iyi geliyosa bun dierininde söylemesi lazım yıllarını vermişler bu işe sonuçta ama herkez reklam peşinde sayemizde aktarlar zengin oldu küç civanperçemi yok yağlar yok macunlar
narı duydumda muzu ılk kez duyuyorum umarım ıse yarar artık kımden ne duysak medet umar olduk soyle yuzde yuz kesın kalıcı ve kısa surede sonuc verecek bızı yormadan bu ısı basaracak bısıler olsa keske...hihoyyyt
en svdiğim myve muz bnm kçklüğümden beri yediğim muzun haddi hesabı yok.. dün annem anamur muzu almştı 4 tanesini ben yedim açıkçası muzun büyüttüğünü falan hiç mi hiç sanmıyorum yaa kaydirigubbakcemile3
Muz deniyor birde anamur muzu... Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı noktasında sanki yerel üretimi desteklemek amacında bir görüş de olabilir.Çünkü yarasaydı küçüklügümden beri cok fazla muz tüketmiş biri olarak bana yarardı. Haksız mıyım? Ben muzun denedim yaramadı ama başkasına yaramayacak diye birşey yok. Deneyin bir süre derim ben.