• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar mutlaka okuyun bunu bekli yardımcı olur:)))

yani şimdi ben açık kumralın üstüne sarı boyucam sadece koyu sarı alıp ilk önce uçları boyayıp sonra diplerimi boyasam
2. yoksa açık kumrala dipleri altlarıda sarıya mı boyasam
çünki sarıda diplerim turuncu olur diye korkuyorum çünki diplerim koyu kumral birde 1 cm uzadı cevabını bekliyorum

canım ben anlamadım ne demek ıstedıgını ya tekrar acıklarmısın,ben sana kendımınkını tekrar anlatayım sen karar ver benım sacın uclar koyu kahve sıyaha yakın zaten sıyah boya vardı dıger yerler cıkolata kahveydı renk esıtlenmesını saglamak ve rengı yavas yavas acmak ıcın parfumerı bana colorx markanın ıkı boyasını verdı bırı 5 numara dıgerı 8 numara,5 numara colorx de açık kestane dıye gecıyor,8 numarada açık kumral dıye gecıyor,ama 8 numara baska markalarda koyu sarı dıye de gecıyor yanı renge bakmadık numaralardan hareket ettık renkler 1den baslıyor 10 a kadar ,1sıyah ,10 ıse acık sarı,yanı bıre yaklastıkca koyulasıyor,10a yaklastıkca acılıyor renk.ben sımdı 5 numara olan boyayı sadece zemıne yanı dıplere ve 2 cm akdar dıpten cıkan saclara kullandım ama boyanın yarım paketını kullandım,8 numarada dıger yerler ıcın,5 numaranın yarısını bır kaba,8 numarayıda baska bır kaba koydum once dıplerımı boaydım sonrada dıger yerlerı boaydım ,ama bıdahakı sefere gene boyaları ıkı kaba katacagım kalan yarım boyamı gene dıbe kullancam,once dıpelrı degılde sıyah olan yerlerı 8 numarayla boyayacagım sonra dıplerı boayacagım ve daha sonra sıyah boyadıgım yerlerle dıpler arasında kalan yerıde 8 numarayla boyamaya devam edecegım sıyahın ustundende tekrar gececegım sonrada 50 dk bekletıp yıkayacagım,dıplere dıger yerlere gore daha koyu renk secmemızın sebebı turunculasmayı onlemek ve rengı esıtleyebılmek,5 numara koyu olmuyor acık ekstane zaten ama onemlı olan numaralara gore hareket etmek baska bı sorun olursa tekrar yardımcı olurtum canım:)

Back