- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
yok canım ,ben geçen yıl kendi saçım 10,15 cm uzayana kadar bekledim siyah uçlara gelince açıcı yapmaya çalıştım ama çok bekletmedim yanar diye o yuzden koyu kaldılar onun sütüne çikolata kahve boyadım sonera büyülü kahve boyadım en sonda iki ay önce çikolata kahve ve açık kahveyi karıştırıp boyamıştım,iki ay beklememin bir sebebi yoktu aslında ben kuaförde istediğim renge boyatacaktım ama o kadar para vermek istemedim diplerdende azcık kendi saçım uzamıştı gene 3buçuk hafta sonra tekrar boyayacağım zemin yani dipler için yarım paket boyam var diğer yerler için gene 8 numara boya verecekler 3,4 kez bu şekilde boyadıktan sora eşitlenecek uçlardaki koyuluğu yumuşatmak için açık renge boyarken ayanı boyayla her yeri boaysam dipler gene açık olacaktı ve turunculaşacaktı bunu engelledi dipleri koyuya boyamak ben bundan sonra hep zanam dipler için aldığım boyanın bir ton koyusunu alacağımki turunculuk olmasin sen ne zaman boyadın canım çikolata kahveye senindemi uçlarda siyah var kendi saçın ne renk yazarsan daha ıyı yardımcı oalbılırım:)peki bunu çikolata kahveye boyadıktan ne kadar sonra yaptınız?bende aynı durumdayım da sizinle:)çikolata kahvenin akmasını mı bekliyoruz?şimdiden sağolun..
evet canım bu taktik işler:) bir iki hafta yıka aksın biraz boya sonra benim dediğimi yap boya olarakta colorx tavsiye ederim hem çok ekonomik hemde iyi sonuç veriyor, sen diplere 6 numara yap 5 sana koyu gelebilir kendi saçın açıkmış benimki koyu kestaneydi o yuzden 5 numara verdiler hoş 5 numarada açık kestane onuda yapabilirsin diplerde 2 cm kadar zemini koyu rengin yarım paketiyle boya oksidasyonda aynı yarım kullancan colorx kullanırsan bitkise boya ,biraz çamur gibi yoğun oluyor ama o boya öyleymiş :) umarım işe yararanladım tatlım..ben 10 ay önce siyaha boyadım.bayağı aktı saçımıda kestirmiştim siyahlık çok az var gibiydi.bende gaza gelip çikolata kahve tutar diye bir hafta önce çikolata kahve boyadım.uçlara doğru siyah dipler tam tuttu siyahlıklarda anca güneşte kahve oluo.bende daha açık tonlar istiorum karamel gibi senin dediğin çok mantıklı geldi.açmak istemiorum saçımı zamanla oturur diyo herkes boyadıkça yani.bana bu taktik işler mi canım.ne diyosun:)buarada kendi saç rengim kestane:)ama koyu değil çok koyu kumral gibi böyle.
ok tatlım..anladım ama söylediklerin mantıklı ve olabilitesi yüksek.takdir ettim:)bızım yapacagımız zemıne acık kestane boyamak ,dıger yerlere acık kumral ya da koyu sarı boyamak dıp ıcın 5 ya da 6 dıger yerler ıcın 8 numara
zaten kuaföre gitsek 15 20 boyama parasına denk gelcek bide tutturamama ihtimalleri var.en azından kendim ettim kendim buldum deriz olmazsa ki ben olcağına inanıyorum.su color x i de bulayım bi ankarada nerde var bakalımbunu netten alıntı yaptım colorx hakkında hadı ınsallah ıstedıgımız olur benımkı olmaya bsladı senınde olur ınsallah ama ılk boyamada tam olmaz 3ncuye otururmus 4te ıstedıgımıze ulascaz ınsallah
ok tatlım..anladım ama söylediklerin mantıklı ve olabilitesi yüksek.takdir ettim:)
peki 2 boyayı aynı andamı boyuyordun yani dipleri 5 ile boyarken uçları aynı anda 8 ilemi boyuyorsun birde bu olay diplerimiz daha çabuk açıldığı için dimi uçlarda boya boyayı açmadığı için banada kuaför demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?