kızlar mucizeyi yaşıyorum galibaaaaaa

çok güzel bir haber, tebrikler. inşallah bu gün doktordan da güzel haberlerle gelirsin

keseyi göremedim ama yolunda şimdilik her şey. 178 den 940 a ulaşmış kan değerim. umarım haftaya da keseyi görürüm.bu gün çok istiyodum ama olmadı.olsun buna da şükür sorunsuz devam ediyorum kızlar....:)

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

Rabbim sağlıkla kucağına versin isteyen hwrkesede ,bana da hayırlısiyla versin.
Tedaviyle mi oldu canim

Rabbim sağlıkla kucağına versin isteyen hwrkesede ,bana da hayırlısiyla versin.
Tedaviyle mi oldu canim
hayır senelerce hastane yollarını aşındırdım en son tüp bebek dedi doktor ama gerek kalmadı gönülden duanızı edin en umutsuz olduğunuz anda bile ben bununla başardım canım inan alan da rabbim verende :) darısı isteyen bütün kardeşlerimin başına.

RABBİM gönülden isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah.HAYIRLISIYLA sağlıklı sıhhatli eli ayaği duzgun aklı yerinde kucagina almayi nasip etsin RABBİM INSALLAH :)) BASYA BANA tum isteyenlerede dua et bizim icin.RABBIM BIZEDR EVLAT VERSIN INSALLAH :)) Aminn

Kardeş bana dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş.Sevdigimle sevildiğim hayırlım bir evlilik yapıp sağlıklı hayırlı evlat versin rabbim bana
.

Ben dualarimda önce benim gibilere sonra kendime dua ettim hep. Rabbim isteyen hiç bir kardeşimin kucağını boş bırakmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…