Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar moralim sıfır aglıyorum,napcam benn :((

Isirgan otunu nasil kullanicagimi bilen yokmu ((((

Sana kendi yaptığım tarifimi vereyim.Isırgan otunu kaynatıp suyunu süzüyorum.Bazen içine kök zencefil, sinameki falan da atıyorum.Eğer varsa çay suyundan da ekliyorum.Banyodan çıktıktan sonra bu hazırladığım suyu saçlarımdan aşağı döküyorum ve durulamıyorum.Dökülmesi duruyor ve uzaması da sanki biraz hızlanıyor gibi.
Anladığım kadarıyla saçın gördüğü işlemlerden bu kadar dökülüyor.Renk konusunda da, kesinlikle akar diyorum.Aynı dertten ben de muzdariptim çünkü. Benim saçlarım da bronz kahveydi ama uzun zaman boyamadım, akıp karamel olmuştu resmen.Ben de senin gibi kendi rengime yakın bi renk olsun diye açık kahve diye bi renk alıp boyadım.Aman Allahım resmen gotik bir siyah oldu.Kapkara bir kafayla çıkıverdimm.Herkes şok olmuştu.Ben o kadar akmayacağını düşündüğüm için hiçbir şey yapmadım açıkçası.Sadece çok sık yıkıyordum saçlarımı.1 ay falan oldu.Baya hoş kızılımsı bi kahve oldu şimdi.Ciddi anlamda akıyor canını sıktığına değmez yani göreceksin.

röfle saçı kökünden dökmez
yanıkların hariç dökülmenin sebebi başka bişi mevsimsel yada hormonal..
bende tiroid e felan baktırcam bende de dökülme var..

röfle saçı yıpratır yakar ama kökünden dökmez..
boyalar saçın genetiğine nasıl etki etsin allah aşkına

Döküyo canim dökmez mi hic, kimyasal islemler saclari döküyo röfle sac diplerine degmese bile sac acıcılar yada cila sac diplerine degiyor ve dökülmesıne neden oluyor malesef ama herkeste aynı etkıyı yapmayabilir, ben actırdıktan 3 hafta sonra röfle yaptırdım resmen mahvoldu yandı saclarım Tabı burda kuaforun bısey olmaz demesı yüzünden tüm bu cektiklerimm

bence saçına uzun bir süre hiçbirşey yapma boya fön vs. ve hemen bir doktora git kan tahlili yapsın sana ve saç güçlendirici şampuan losyon yada ilaçlar var onlardan birini versin bir de saçına yağ bakımları yapabilirsin onlarda iyi gelir ama hemen bir doktora git

boya silici kullan. ardından ıstedigin tondan 3 ton açık rengi uygula saçına.

küllümango banada yardım edermisin saçlarımı 1 ay önce saf açık kestaneye boyadım ama şimdi küllü yapmak istiyorum koleston 7.11 aldım ama koyu oluyor demişsiniz loreali tavsiye etmişsiniz bu arada saçımın üst taraflarında beyaz var acaba bende lorealin 7.1 yada 8.1 mi boyasam birde bunların içine peroksit % 6 mı,% 9 mu kullanıcam bişey daha bazılarına selective mavi bazılarına tierra gri demişsiniz bunlar neye yarıyor doreliği alan hangisi bende kullansam mı şimdiden teşekkürler.

Haklısın canım kuaför bozuntusu onlar, 1 buçuk senedir kafayı yedim ben , açıcıdan mafetti saçlarımı, kalın telli gür saçlarım yok oldu ya , döküle döküle , kalan yanıklarımı dersin iğrenç 1 durum
bende ne yapacam şaşırdım kestir kestire az kaldı uçlarında ama saçlarım azaldı geri eski haline gelir mi bilmiyorum , şimdi kumral koyu kahve aldım boyucam ama siyah olur diyorlar şaşırdım ne yapacam açık kahveyle değişecem ilerde sorun olmasın siyah gibi diye

merveoz,tatlım benim.. okudum bütün yazdıklarını inan derinden üzüldüm,

bu senin yaşadığın 3 kez geldi benim başıma. şu an 3.de can çekişiyorum.

salak kuaförler yüzünden bu hallere düşüyoruz.

benim mis gibi uzun saçlarım vardı,röflede yandı,kestirdim erkek gibi.
kuaförü değiştim,bi süre röfle yapmadım uzadı.

sonra en kaliteli kuaförde tekrar kendi saçım üzerine röfle yaptırdım,herşey yolundaydı,ama yine yandı yine kesildi.

son olarak balıkesirde oturuyorduk,orda röflem vardı yine muhteşemdi kuaförüm. ama izmire taşınmak zorunda kaldık bir anda.izmirin en ünlü kuaförlerinden birinde saçımı düz renge boyatmak istedim.
zemin açıksarıüzerine röflelerim vardı. paket boyayla boyasam tutacaktı ama ben o salağa inandım gittim. bakır boyattım. düzboyayla yaktı saçlarımı.eve gelince fönlü saçı yıkayınca anladım. ağladım zırladım. bakımyapalım düzelicek dedi ağlaya ağlaya gittim bakım yaptırdım. hiçbirşey değişmedi. nasıl dökülmeye başladı anlatamam ve kopmaya. saçlarım belime gelmek üzereydi,2 hafta önce kestirdim şu an omuzumda bile değil. palette nin 7.65 i ile kendim boyadım artık röfle istemiyorum diye,uçlar yeşil oldu.kendimi bende senin kadar mutsuz hisediyorum. şu an erkek gibi kestirip kestirmemek arasındayım. 30 yaşıma geldim uzun saçın tadını bi çıkaramadım ona yanıyorumbir yandan. beyaz sabunla yeşillikler gitsin diye bende yıkadım saç kazık gibi oluyor haberin olsun,benimki ayrıca döküldüde...

bencesaçını git kısacık kestir,zemin açık olduğu için renk sildirici kullan,hiçbir zararı yok. sonra orta tonlarda bir renk boya bırak uzasın yine...

umarım mutlu oluruz ikimizde..:44:

Canimm bunlari okudukca hem cok uzuluyorum hem seni anliyorum..artik kafama takmamaya calisiyorum cunku taktikca daha cok dokuluyor insallah duzelir saclarin 2 kurus para almak icin bizim hem goruntumuzu hem psikolojimizi mahvediyolar (

arkadasim bende senin yasadigin aynisini yasadim. Güzel saclarim vardi röfleli tutturdum degislik isityorum diye üstüne kahverengi sürdüler oda cok kötü oldu bende 3 ay icinde tekrar röfleye dönünce saclarim elimde kaldi. Saclarim kopali 9 ay oldu suan bayadüzeldi. Ilk 5 ay yanik kopuk saclarimi kaynakla gizledim kimseler farketmedi. Benim formülüm: Baharatcidan yag satiliyor icinde bir cok baharat karisimi olan ondan kullandim gece hatta tam faydasi etmesi icin onu sürdüm. Saclarim loreal absolut repair bakim serisiyle yikadim. Bunlar sayesinde saclarim toparladi.

bende liseye giderken kzılın cazibesine kapılmıştım boyadıktan sonrada pişman olmuştum hergün hacışakirle ovalaya ovalaya yıkamıştım günde 2 kez duşa girdiğim oluyordu sudan tiksinmiştim artık inana akacaktır bozma moralini bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…