- 29 Haziran 2020
- 106
- 32
-
- Konu Sahibi mangokabuklari
gecmis olsun canim daha cok yeni olmussun odem olmasi normal bisey ama cok daha fazlaysa onu bilemicem 3 gunde protezin asagi inmesini beklenmez zaten 10. Gunumdeyim hala yukarida benimde. 6 ay 1 yil icinde tam oturuyomus. Sizin bide kucultme olmus belki o yuzdendir masaj icin cok yeni normal proteze ama doktorun yap diyorsa yap bence vardir bildigi ve en onemlisi bol bol su ic odemlerin icinMerhaba 12 ekimde meme büyütme + dikleştirme oldum doktorumdan vs memnunum sıkıntı yok bugün ilk kontrolüm vardı biraz fazla ödem yapmış yuvarlak 375cc takıldı korse çok sıkıyormuş ondan dolayı protez aşağı kaymasını engellemiş. Doktor çıkart korseyi ve bugünden itibaren masaja başla dedi. Normal mi bu yakorkuyorum çok
diklestirme* dicektim kucultme demisimgecmis olsun canim daha cok yeni olmussun odem olmasi normal bisey ama cok daha fazlaysa onu bilemicem 3 gunde protezin asagi inmesini beklenmez zaten 10. Gunumdeyim hala yukarida benimde. 6 ay 1 yil icinde tam oturuyomus. Sizin bide kucultme olmus belki o yuzdendir masaj icin cok yeni normal proteze ama doktorun yap diyorsa yap bence vardir bildigi ve en onemlisi bol bol su ic odemlerin icin
Evet canim cok sagol daha cok yeni ama korse falan takma dedi ya aklıma takıldı. Cok gogus kafesime baskı yapıyor sana da yapıyor muydu ilk zamanlarda ? Sanki kalbimi bastiriyor gibi oluyor bazen telaşlanıyorumgecmis olsun canim daha cok yeni olmussun odem olmasi normal bisey ama cok daha fazlaysa onu bilemicem 3 gunde protezin asagi inmesini beklenmez zaten 10. Gunumdeyim hala yukarida benimde. 6 ay 1 yil icinde tam oturuyomus. Sizin bide kucultme olmus belki o yuzdendir masaj icin cok yeni normal proteze ama doktorun yap diyorsa yap bence vardir bildigi ve en onemlisi bol bol su ic odemlerin icin
ben 4 5 gun gogusumde fil tasiyodum sankiEvet canim cok sagol daha cok yeni ama korse falan takma dedi ya aklıma takıldı. Cok gogus kafesime baskı yapıyor sana da yapıyor muydu ilk zamanlarda ? Sanki kalbimi bastiriyor gibi oluyor bazen telaşlanıyorum
İşte bilmiyorum hem de 10 gün takma dedi. Ödem çok şeklini almış korsenin protez aşağı inmiyor nerdeyse engelliyor dedi. Su içmeye devam ödem atıcı çaylar yap kendine dedi . 10 günden sonra korseyi takarız byük ihtimalle dedi işte ama ben kafaya taktim simdiden şekli falan için korsesizliğiben 4 5 gun gogusumde fil tasiyodum sankikonusamiyodum nefes nefese kaliyodum cok baski vardi bende de nefes alirken bile zorladi beni 3 gun boyunca ki korsenin amaci zaten sıkı tutmak sekil bakimindan neden cikarttirdi acaba sana ki hala odemlerim var 3 ayda ancak odemler gecer diyolar sekil almasida 6 ay 1 sene arasi diyolar cunku. Yarin kontrolum var masaja yarindan sonra baslicam sanirim bende
Sekli düzelir korkmayın.protezlerin oturmasi 1 yilı buluyor zaten.ödemde cok normal.telaslanacak bisey yok sakin olun stres yapmayın.korseyi bir muddet takmayin.hİşte bilmiyorum hem de 10 gün takma dedi. Ödem çok şeklini almış korsenin protez aşağı inmiyor nerdeyse engelliyor dedi. Su içmeye devam ödem atıcı çaylar yap kendine dedi . 10 günden sonra korseyi takarız byük ihtimalle dedi işte ama ben kafaya taktim simdiden şekli falan için korsesizliği
Tesekkur ederim benim stresim korseyi cikart demesi oldu zatenSekli düzelir korkmayın.protezlerin oturmasi 1 yilı buluyor zaten.ödemde cok normal.telaslanacak bisey yok sakin olun stres yapmayın.korseyi bir muddet takmayin.h
Ben hiç takmadim korseTesekkur ederim benim stresim korseyi cikart demesi oldu zatenodemfalan normal gayet aynı yerden 2 ameliyat gecirdim sonucta. Kimse korseyi 3.gunden cikartmamis ya onu dert ettim simdi
odemlerinden iyice skmistir korse canim ondan cikarttirmistir merak etme odem olmasida gayet normal diklestirmede olmussun bide. Bi kac gun sabret bol su ic yavas yavas gececek elbetTesekkur ederim benim stresim korseyi cikart demesi oldu zatenodemfalan normal gayet aynı yerden 2 ameliyat gecirdim sonucta. Kimse korseyi 3.gunden cikartmamis ya onu dert ettim simdi
Yok aynı anda 2 ameliyat dikleştirme + protez belki ondan bu ödem . Sanırım yanlış ifade ettim kusura bakmayınBen hiç takmadim korsebende 2 ameliyat gecirdim siz neden 2 Ameliyat oldunuz.
Evett insallah gececek kiraz sapı cayi bile ictim ve farkettim ki su ictigim kadar wcye asla cikmiyorumodemlerinden iyice skmistir korse canim ondan cikarttirmistir merak etme odem olmasida gayet normal diklestirmede olmussun bide. Bi kac gun sabret bol su ic yavas yavas gececek elbet
2 haftada toparlarsin kendini canim merak etme hem doktorun ne demisse onu uygula elbet gececek bu donemlerinEvett insallah gececek kiraz sapı cayi bile ictim ve farkettim ki su ictigim kadar wcye asla cikmiyorum
Masaj bana yanlardan avuc iciyle asagi dogru it dedi. Yapıyorum biraz acıyor ama sizlere nasıl onermislerdi2 haftada toparlarsin kendini canim merak etme hem doktorun ne demisse onu uygula elbet gececek bu donemlerin
Yok aynı anda 2 ameliyat dikleştirme + protez belki ondan bu ödem . Sanırım yanlış ifade ettim kusura bakmayın
☺ Ben 51 kilo ile girdim 60 kilo ile ciktim ameliyattan 9 kilo ödem toplamistim7 aylik hamile gibiydim.kirazsapı,mısır püskülü,kabuk tarçın,avokado yapragini 1 litre suda kaynatin suyunu icin gün içinde.ödemleriniz 15 20 güne azalacak merak etmeyin panik yok
Siz nasıl masaj yaptınız önerdiler mi size ? İnternette aşağıdan yukarı demişler ama zaten yukarda olduğu için masaj yapılacak bana yukardan aşağı önerdiler koltuk altımdan.☺ Ben 51 kilo ile girdim 60 kilo ile ciktim ameliyattan 9 kilo ödem toplamistim7 aylik hamile gibiydim.kirazsapı,mısır püskülü,kabuk tarçın,avokado yapragini 1 litre suda kaynatin suyunu icin gün içinde.ödemleriniz 15 20 güne azalacak merak etmeyin panik yok
Ben ne masaj yaptim ne korse kullandımSiz nasıl masaj yaptınız önerdiler mi size ? İnternette aşağıdan yukarı demişler ama zaten yukarda olduğu için masaj yapılacak bana yukardan aşağı önerdiler koltuk altımdan.
AaaBen ne masaj yaptim ne korse kullandımdoktorum masaji tavsiye etmemişti korsede giydirmediler sutyende saldım çayıra mevlam kayıra yani görsel olarak muhteşem görünüyorlar şuanda ama bagisiklik sistemimi altüst ettiler muhtemelen kasımın 6 sinda memelere elveda diyip çikartıcam slikonlari