- Konu Sahibi 88kelebek88
-
canım ne yasandıda ablandan kıskandın .
pekı ablanla suan da aran nasıl ? o bılıyor mu bu durumu ?
tatlım yaa hıc oyle sey olur mu hıc ,kendı canından nasıl kıskanırsın esını
daha once sen de ıntıhara teşebbüs ettıgıne gore sanırım cıddı anlam da pıskolojık
sorunların var .
bu kadar korkuyor,merak ediyorsan arasana ailesini,haber alsana..kötü haber tez duyulurmuş kaygılanma.birşeyi yoktur,siniri yatışınca çıkar gelir.
canim allah sabir versin,ben de ayni seyleri yasadim birkac gun once,dun baristik(
o da gitmisti aramiyordu bile,bizde de kiskanclik yuzunden olmustu,allah yardimcin olsun,sakin olmaya calis
ben gerçekten ölmek için içiyodum ilaçları ama tedavi görüyorum şimdi hempsikolog hemde pskiyatri tarafından
bende hata yaptığımın farkındayım çok pişman oldum evet ablamın haberi var anlatmış ablama
Eşini kendi öz ablandan kıskandığına göre psikolojik durumun baya ağır olmalı.
Allah acil şifalar versin çok üzüldüm.
Eşin psikolojik sorunlar yaşadığından dolayı bu duruma geldiğini bildiğine göre daha anlayışlı olmalıydı.
İntihar edeceğine elinden tutup birlikte bu durumu aşmanızı sağlaması gerekirdi.
Şunu unutma: "Havlayan köpek ısırmaz."
Gerçekten eğer öyle bi amacı olsa senin ruhun bile duymadan yapardı.
Şuan tek istediği senin onu düşünüp üzülmen ki zaten yeterince başarmış.
ee ablanın tepkısı ne oldu canım ? konusuyor musunuz ?
ama nasıl bırsey oldu da ablandan kıskandın esını
Tedaviye aynen devam et canım.Eşinle barışacaksan mutlaka onu da tedaviye yönlendir.
İlişki diliniz ve iletişiminizde sorun var.
Normal ilişkilerde intihar bahsi geçmez.
Eşinin silahı olması da ikiniz açısından tehlikeli.
canım kendini suçlama öncelikle psikolojin açısından iyi olmaz peki ablandan kıskanman için bir sebeb varmıydı neden kıskanıyordun?
olayi yarim anlatmissin ki,her kes nasil oldu da kiskandin diye soruyor,belki haklisin,anlatmak istemiyormusun??
Canımm hiç olur muuu kötü şeyler düşünmeee..Eşin yapar mı bunu sana??? Ablan yapar mı??? KÖTÜ DÜŞÜNMEEEE HİÇ Bİ ZAMANNN Umarm barışırsınzz
Aşırı sevgiden kaynaklanıyor hiç sıkma kendinii.Affederrr ablan o problem değil cnm.Bende eşimi annesinden kıskanıordum bi zamanlarr =) şimdi gülüyorumm
Evt cnm biz anlıoruzzz seniii sennn boşver şimdii burada bize anlatıpta o saçma sapan düşünceleri sokma aklına tekrardan.Yaşanmamış yada yaşanmamış ne varsa unut geleceğe bakk..AMA ablanla kocanın arasnda gerçekten bişey olmadığını düşünerek yazıyorum.VARSA ZATENNNN YAZIK YA Tanırsın aileni
teşekkür ederim bencede sen de git bi an önce aksatma ben tedaviye zamanında devam etmediğim için bu durumlara kadar geldik sonunda dayanamadı bana ve gittiseni cok iyi anliyorum,ben de seningibiyim,yaptiktan sonra pisman oluyoruminsallah her sey duzelir,ben de psklga gitmek istiyorum,iyi yaptin gitmekle, korkma hicbirsey yapmaz insallah kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?