- Konu Sahibi 88kelebek88
-
Sakin ol canım.
Kendini vuracak olsa,etrafına söylemeden anlık hezeyanla vururdu diye düşünüyorum.
İntihar edeceğim,ediyorum diyen kişiler,çoğu zaman dikkat çekmek veya pişmanlık yaratmak için söylüyorlar.
diğer konunu bilmiyorum.çok üzüldüm ama eşin seni çok seviyor,okurken bunu hissettim.
canım konularını aranızdaki problemleri bilmeden yazıyorum.yapıcı olmaya çalış eğer seviyorsan.istiyorsan.ılımlı olmaya çalış.
eşine bişey olmamıştır canım,kötü haber tez gelir.bence senin merak etmeni isityor.
kıskançlık yüzünden kavga çıktı nasıl yaptım bilmiyorum çok pişmanım ablamdan kıskandım onu psikolojik tedaviye başladım kişilik testinde bir sürü şey çıktı ama beni istemiyo sevdiği halde
duyulmaz ki imkansız bizim ev burdan 90 km uzakta ve komşuların hiçbirini tanımıyorum yani kimse haber veremez
Bu soruna neyin sebep oldgunu bilmen çok güzel.
Normal bir sebepten kavga etmeişsiniz ki eşinizin çok zoruna gitmiş belli.
Canım tedavini ol mutlaka.
Dua et bolca bu gece.
Eşine pişman oldugunu hissettir.Yapıcı ol ki farkına varsın bazı şeylerin.
Allah yardımcın olsun canım.
Dilerim en kısa zamanda düzelir hersey..
canım sakin ol endıse yapma .
esın dıkkat cekmek ıcın blof yapıyor .
ıntıhar edecek adam emın ol ,saga sola ben oldurecegım kendımı demez.
kısacas ılan vermez .havlayan k*pek ısırmaz dıye bosuna dememısler.
yapacak olan adam emın ol coktan yapardı .ıntıhar etmek dusunerek
alınan bır karar degıldır .!
kıskançlık yüzünden kavga çıktı nasıl yaptım bilmiyorum çok pişmanım ablamdan kıskandım onu psikolojik tedaviye başladım kişilik testinde bir sürü şey çıktı ama beni istemiyo sevdiği halde
duyulmaz ki imkansız bizim ev burdan 90 km uzakta ve komşuların hiçbirini tanımıyorum yani kimse haber veremez
Aklına kötü şeyler getirme canım sakin ol.Ne zamandır ayrıydınız eşinle?
doğru haklısın bende kaçkere intiharı denedim birsürü ilaç içtim hatta onun gözünün önünde bile içicektim elimden almıştı ilaçları
Nasıl yani kendi ablanızdan eşinizi mi kıskandınız.? Nasıl oldu çok merak ettim. Eşiniz sizi bu duruma düşürecek ne yaptı ki?
tedavi oluyorsun değil mi?eşini de ikna et bunun için,mutlaka! siz intiharı oyuna dönüştürmüşsünüz,birbirinize ders verme yönteminiz olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?