- Konu Sahibi 88kelebek88
-
Kızlarrrr bekara ayrılık kolay.Evli arkadaşlar anlarr bizleri..Erkeklerimize sahip çıkalım.Heleki seviorsak.Kızsak da darılsak da gözümüzn önünde olsun.Artı bi konuyada değinicem.Fazla agresif vede kavgayı sevmior erkekler.Bunaltmamak lazım
bir dakıka ben yanlıs mı anladım? sımdı konu sahıbının bahsettıgı eşim dediği benı terkettı dedıgı beyfendı ımam nıkahlı eşimi? ve adam gercekte başkasıylamı evli?
canim istersen ustune gitmeyelim, kendisi toparlasin bir kafasini ve kendisi anlatsin.. ben eski konularini okudum arkadasimizin ve gercekten cok hassas bir donem yasadigini dusunuyorum. umarim yazdigim bu cagriya cevap verir bizler de yardimci olmaya calisiriz.. sadece uzerine fazla gitmeyelim.
canim istersen ustune gitmeyelim, kendisi toparlasin bir kafasini ve kendisi anlatsin.. ben eski konularini okudum arkadasimizin ve gercekten cok hassas bir donem yasadigini dusunuyorum. umarim yazdigim bu cagriya cevap verir bizler de yardimci olmaya calisiriz.. sadece uzerine fazla gitmeyelim.
çok teşekkür ederim en kısa zamanda size ayrıntılı bi şekilde anlatıcam kafam o kadar dolu ve karışık ki anlatması çokzor durumdayım
çok teşekkür ederim en kısa zamanda size ayrıntılı bi şekilde anlatıcam kafam o kadar dolu ve karışık ki anlatması çokzor durumdayım
sana abla dıyıcem kac yasındasın bılmıyorumda.. tedavı goruyormusunuz?? karısık bır ılıskıden tedavısız cıkamazsınız cunku
canim tdavisini goruyormus su anda. yasin kac bilmiyorum ama arkadasimiz 23 yasinda. cok karisik ve tahminimce uzucu olaylar yasamis ve kendine zarar verecek kadar cok buyuk depresyon yasamis. o yuzden hassas olalim tek istegim bu bunu sana degil yorum yapacak arkadaslar icin yazdim.
biz burada dusene bi tekme atmayiz halimizden anlariz, destek oluruz. ve inanin arkadasimizin cok destege ve yardima ihtiyaci var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?