- 15 Ağustos 2008
- 124
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim oncelikle yemek odasi biliyorsun vitrin gumusluk masa vs bir suru aksesuari var.
mesela ben de gidince degistirecem ama mesela ben takim almayi dusunmuyorum.
yani yemek masasi alacagim. acilmasi sart. cunku cok misafirim gelir kalabalik. ve ben umusluk vs degil de TV unitesi almayi dusunuyorum. alt tarafi veya yanlari dolapli sik masaya uygun bir sey. cunku hem vitrin vs den nefret ederim, gereksiz yer kapliyor hem de evimin modern olmasini istiyorum.
Canım reklamlarında gördüğüm kadarıyla Bellona nın 2009 serisi çok güzel görünüyor.
Ay evet dün bellonadaydık.2009 serisi çok güzel.Oradan 2 takım beğendim ama fiyatları biraz yüksek geldi,yemek odası ve koltuk takımının fiyatı 6-7 bin tl.yi buluyor uzun zamandır mobilya almadım ve fiyatları hakkında çok fazla fikrim yok ama tepe home da bile bu kadar yüksek değil fiyatlar.Ama bellonadaki takımlarda da aklım kalmadı değil yani.:1rolleyes::dance:
Canim eger alabilirsen pesin al. bir de bellona vs degil de masko ve modekoya bakin. bellonanin modelleri falan bunlar yaninda gercekten halt etmis oluyor. cunku iannailmaz guzel seyler var. insan gezdikce cita yuseltiyor. taksit de yapiliyor ama pesin alirsan cok indirim yapiyorlar hele su krizde. biz yatak odasi begendik 2 sene once. 3.5 tu fiyati. 2.650 ye aldik. 650 si kredi kartindan, geri kalani mobilya tesliminde. yani 850 milyon sak diye dustu.
ayrica bence tv unitesi + yemek masasi yemek odasi ile ayni fiyata geliyorsa bile gumusluk vs almani tavsiye etmem.
benim yemek oda bölümüm çok güzel...
modako dan aldım füme rengi ewime gelen arkadaşlarım olsun yakınlarım olsun çok değişik çok şık diyorlar zewkimi de çok beğeniyorler yanlış bölüm okumuşsun mimarlık okumalıydın derler...ben de daha ne işler var:)öncelikle bilinç altında ki zewkin önemli....
benim masam var uzun,duvara monte edilmiş raflarım var( tv ünitesi ile alakası yok,o şekilde düşünülmesin)altında sürgülü konsolum var(yemek takımlarım bardaklarım vs...içinde görünmez durumda)çekmeceleri füme metal uzun tutmak için yerlerı var çok ciciçekmeceler çokgeniş içinde gizli çekmeceler de var)1 tane üçlü 1 tane ikili,1 tane tekli kol bölümleri geniş, halım,tablom,kabartmalı tablom ve storlu perdelerim az ve şık aksesuarlarım la harika odam var ewimin her yerini çok sewiyorum yavaş yavaş düşünerek döşe derim gezmekten çok zevk alırım....inş iyi fikir olmuştur
benim yemek oda bölümüm çok güzel...
modako dan aldım füme rengi ewime gelen arkadaşlarım olsun yakınlarım olsun çok değişik çok şık diyorlar zewkimi de çok beğeniyorler yanlış bölüm okumuşsun mimarlık okumalıydın derler...ben de daha ne işler var:)öncelikle bilinç altında ki zewkin önemli....
benim masam var uzun,duvara monte edilmiş raflarım var( tv ünitesi ile alakası yok,o şekilde düşünülmesin)altında sürgülü konsolum var(yemek takımlarım bardaklarım vs...içinde görünmez durumda)çekmeceleri füme metal uzun tutmak için yerlerı var çok ciciçekmeceler çokgeniş içinde gizli çekmeceler de var)1 tane üçlü 1 tane ikili,1 tane tekli kol bölümleri geniş, halım,tablom,kabartmalı tablom ve storlu perdelerim az ve şık aksesuarlarım la harika odam var ewimin her yerini çok sewiyorum yavaş yavaş düşünerek döşe derim gezmekten çok zevk alırım....inş iyi fikir olmuştur
Arkadaşlar bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.Bugün mobilyalarımı aldım sonunda uzun aramalardan sonra sonunda istediğim gibi bişey buldum.Daha eve gelmedi ufak tefek değişikler yapılacak o yüzden 10 gün sonra gelecek.Geldiğinde resimlerini koyarım.Hepinize teşekkür ederim.